Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ποια είναι τα καταπληκτικότερα Χριστούγεννα της ζωής σου

καταπληκτικότερα χριστούγεννα ζωής

Αν κοιτάξεις πίσω στο χρόνο, μπορείς να ξεχωρίσεις τα αγαπημένα σου Χριστούγεννα; Είμαι σίγουρη πως θα διαλέξεις εκείνα που πέρασες καταπληκτικά ή πήρες εκείνο το δώρο που ήθελες πολύ ή ήταν στη ζωή αγαπημένα σου πρόσωπα. Και σίγουρα το ανθρώπινο σώμα περιμένει να δει πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα για να τα κατατάξει στην κλίμακα των χειρότερων ή καλύτερων ή αδιάφορων εμπειριών.
Ο εγωικός εαυτός έχει γνώμη για όλα όσα συμβαίνουν στο σώμα σου. Ξέρει σαφώς ποια είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα με βάση τις προσδοκίες που είχε και εκπληρώθηκαν ή επειδή δεν ένιωθε καθόλου μοναξιά. Το εγώ πάντα συγκρίνει το παρελθόν με το τώρα και έχει γνώμη για όλα.
Μα εσύ δεν είσαι το εγώ, είσαι ολόκληρο το Σύμπαν συμπυκνωμένο σε μια ανθρώπινη μορφή. Άφησε την ενέργεια του Σύμπαντος να οδηγήσει το σώμα και τότε θα συνειδητοποιήσεις πως τα ομορφότερα Χριστούγεννα είναι αυτά που συμβαίνουν τούτη εδώ τη στιγμή. Γιατί είναι κατάλληλα, γιατί αυτά ακριβώς χρειάζεσαι, με όποιες εμπειρίες κι αν σου φέρουν.

Δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον παρά μονάχα παρόν. Σίγουρα το ξέρεις αλλά μέχρι αληθινά να το βιώσεις, παραμένει απλώς ως μια γνώση μέσα στο κεφάλι σου. Όταν έχεις Παρουσία και βρίσκεσαι στον παρόντα χρόνο και μόνο, τα ωραιότερα Χριστούγεννα είναι αυτά εδώ που συμβαίνουν όπως ακριβώς συμβαίνουν.
Και πηγαίνοντάς το ένα βήμα παρακάτω, οι ωραιότερες στιγμές είναι αυτές που συμβαίνουν τη στιγμή που συμβαίνουν. Το εγώ τούς βάζει ταμπέλες: «ω, αυτή η εμπειρία είναι χάλια» ή «τούτη δω είναι καταπληκτική, να το ξανακάνουμε!»
Μην ακούς το εγώ γιατί δεν είσαι το εγώ. Το εγώ είναι η ατέλειωτη μουρμούρα στο νου και ήρθε η ώρα να το υπερβείς. Ήρθε η ώρα να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση όπου απελευθερώνεσαι από την επήρεια του εγώ και αφήνεις το Σύμπαν που είσαι να κινήσει το σώμα, τις σκέψεις και το συναίσθημα.
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα καταπληκτικότερα της ζωής σου γιατί συμβαίνουν αυτή τη στιγμή.
Καλά Χριστούγεννα!
Με αγάπη,
Έλενα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα