Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΩΣ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟ-ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Μέρος Α)

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είστε εδώ πάνω στη Γη για τον αποκλειστικό σκοπό της ριζικής αυτό-έκφρασης. Έτσι, αντί να ακολουθείτε το πλήθος και να καταπνίγετε τον Αληθινό Εαυτό σας, πρέπει να ακολουθείτε τα όνειρα σας, και να κάνετε ό,τι πραγματικά θέλετε να κάνετε!

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι φοβούνται ότι αν όλοι κάνουμε ό,τι θέλουμε, ο κόσμος θα βρίσκεται σε χάος, αλλά, από τη στιγμή που ο κόσμος είναι ήδη σε χάος, και στην πραγματικότητα πλησιάζει το σημείο της εξαφάνισης, τι χάνουμε; Αλλά, αρκετά με την μοιρολατρία και την θλίψη, ορίστε ο λόγος που η ριζοσπαστική αυτό-έκφραση θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας, και γιατί είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχετε….

Συμπαντικός Νους
Και η προχωρημένη κβαντική φυσική και η αρχαία πνευματική γνώση συμφωνούν ότι όλοι είμαστε φτιαγμένοι από την Μία Πηγή Ενέργειας και αυτή η πηγή ενέργειας όχι μόνο έχει συνειδητότητα, είναι συνειδητότητα. Πράγματι, υπάρχει Ένας Συμπαντικός Νους που ενορχηστρώνει κάθε πτυχή της ζωής. Από τους πιο σύνθετους γαλαξίες μέχρι τους απλούστερους κυτταρικούς οργανισμούς, δεν έχει παραλειφθεί καμία λεπτομέρεια.

Ως εκ τούτου, και μόνον που είμαστε ζωντανοί, είμαστε όλοι αλληλοσυνδεδεμένοι με τον Συμπαντικό Νου, και μέσω μιας άμεσης σύνδεσης, ο Συμπαντικός Νους έχει την ικανότητα να καθοδηγεί αρμονικά τις ζωές μας.
Παρόλα αυτά, η ελεύθερη βούληση μας επιτρέπει να αγνοήσουμε την υψηλότερη καθοδήγηση και να κάνουμε τις δικές μας επιλογές. Ωστόσο, αν δεν ακούμε τον Συμπαντικό Νου, κατά πάσα πιθανότητα, έχουμε υπνωτιστεί από τον «Κοινωνικό Νου».

Σε αντίθεση με την παντοδύναμη δύναμη του Συμπαντικού Νου, ο «Κοινωνικός Νους» έχει κτιστεί πάνω σε ένα περίπλοκο, αλλά εύθραυστο, πλέγμα ψευδαισθήσεων. Αποτελούμενο από δόγμα, παράδοση, θρησκεία, πολιτισμό, μέσα μαζικής ενημέρωσης, κοινωνικά πρότυπα και ένα δυναμικό πλέγμα από κατακερματισμένα συστήματα, η ψεύτικη δύναμη του «Κοινωνικού Νου» τροφοδοτείται και υποστηρίζεται από όλους όσους συμμετέχουν. Πράγματι, κάθε πρόβλημα που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα, από τη φτώχεια μέχρι τη βία, μπορεί αποδοθεί στον «Κοινωνικό Νου».



Ράδιο Κοινωνικός Νους
Ενώ ζούμε σε μια υπνωτική έκσταση, που έχει προκληθεί από τον «Κοινωνικό Νου», οι περισσότεροι από εμάς έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου να υποτασσόμαστε χωρίς να το ξέρουμε. Μόλις κάποιος υπνωτιστεί, είναι δύσκολο να μην ακολουθήσει τους κοινωνικούς κανόνες και, κατά συνέπεια, γίνεται φυσικό να καταπιέζουμε την αυτο-έκφραση προς χάρη των εξωτερικών ανταμοιβών και ως εκ τούτου, οι περισσότερες επιλογές μας περιστρέφονται γύρω από την προσαρμογή, την αποδοχή, την απόκτηση οικονομικών κερδών , τη βελτίωση της αξίας και την αποφυγή του φόβου και της κριτικής.
Επειδή τα αποδυναμωτικά δυναμικά του «Κοινωνικού Νου» βασίζονται στον ανταγωνισμό, την έλλειψη και την επιβίωση των πιο ικανών, οι ατομικές συμπεριφορές πάρα πολύ συχνά εξυπηρετούν τον ίδιο τον άνθρωπο και όχι προς στήριξη του συνόλου. Ως εκ τούτου, αντί να εκφράσουμε την ελεύθερη βούληση, άσκεφτα αγωνιζόμαστε για την υλική επιτυχία, την κοινωνική καταξίωση και δύναμη και, καθώς οι ιδεοψυχαναγκαστικές συμπεριφορές υπαγορεύουν επιλογές αυτο-σαμποτάζ, μια πανδημία απληστίας εξαπλώνεται σαν «κοινωνική αρρώστια» παγκοσμίως. Συνεπώς, δεν υπάρχουν νικητές σε ένα πεπερασμένο παιχνίδι επιβίωσης.

Έτσι, αντί να συντονιστούν με τους ομαλούς παλμούς του Συμπαντικού Νου, οι «ραδιοφωνικοί δέκτες» της ανθρωπότητας έχουν συντονιστεί με το Χάος 101.9 – «Ράδιο Κοινωνικός Νους».

Περιττό να πούμε ότι, όσο παραμένουμε συντονισμένοι, το «Ράδιο Κοινωνικός Νους» θα συνεχίσει να παίζει την ίδια παλιά μοιρολατρία και θλίψη και όσο πιστεύουμε ό,τι αντιλαμβανόμαστε, διαιωνίζουμε τον πόνο και το βασανιστήριο - τόσο σε προσωπική όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Ως εκ τούτου, αντί να προσπαθούμε να εξαλείψουμε την εποχή της μοιρολατρίας και της θλίψης, ας αλλάξουμε απλά σταθμό!

Ευτυχώς, χωρίς τη συμμετοχή της ανθρωπότητας, ο «Κοινωνικός Νους» είναι μη βιώσιμος. Ως εκ τούτου, καθώς η ανθρωπότητα ξυπνάει από μια βαθιά φάση αποδυνάμωσης, οι δομές που έχουν δημιουργηθεί και υποστηρίζονται από τον «Κοινωνικό Νου» αρχίζουν να καταρρέουν - καθιστώντας την ανθρωπότητα ώριμη και έτοιμη για ένα Νέο Όνειρο που βασίζεται στην πλανητική αρμονία και αφθονία για όλους.

Ενορχηστρωμένο από τον Συμπαντικό Νου, το νέο όνειρο μεταδίδεται μέσω του «Ράδιο Συμπαντικός Νους» και αφού υπάρχουν δισεκατομμύρια δυνητικοί δέκτες, αν αρκετοί από εμάς συντονιστούν και ακολουθήσουν την ανάλογη καθοδήγηση, θα έλθουμε αναπόφευκτα σε αρμονικό συντονισμό.

Της Nanice Ellis


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα