Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Μια Υψηλότερη Οπτική 20 Χρόνια Μπροστά και η Ισότητα της Πολυδιαστασιακότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Μια Πολυδιαστασιακή Οπτική

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.
Ήρθα σήμερα για να σας πάω ένα ταξίδι. Πολλοί έχετε ήδη ταξιδέψει στον χρόνο με μοναδικούς τρόπους. Η αλήθεια είναι πως ταξιδεύετε αυτή τη στιγμή και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός σε αυτή την πλευρά του πέπλου, καθώς παρακολουθούμε το παιχνίδι σας να εξελίσσεται στο επόμενο επίπεδο. Αγαπημένοι μας, σας δώσαμε πληροφορίες για το μέλλον της Γης και τι θα συμβεί στα επόμενα 50 με 100 χρόνια. Όμως, θέλουμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε πως είστε απίστευτα μαγικοί. Θέλουμε να σας πάμε ένα ταξίδι σήμερα και να σας πούμε κάποια από τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν και είναι επίσης μαγικά. Σας λέμε αγαπημένοι μας, πως δεν υπάρχει κάτι να φοβάστε. Το πνεύμα σας γνωρίζει τον δρόμο για την Εστία και θα σας βοηθήσουμε να τον εν-θυμηθείτε, οπότε πάρτε μια εισπνοή μαζί μου.
Εισπνεύστε… και καθώς εκπνέετε, απελευθερώστε όλες τις εντάσεις της ημέρας. Αφήστε όλες τις σκέψεις για λίγο. Μπορείτε να τις ανασύρετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να τις ανασύρετε στην άλλη πλευρά αυτού του ταξιδιού αν θελήσετε αλλά για τώρα επιτρέψτε μας να σας πάμε ένα ταξίδι.
Είκοσι Χρόνια στο Μέλλον
Σε είκοσι χρόνια από τώρα αγαπημένοι μας, θα έχετε ένα μείγμα ενεργειών τις οποίες θα μπορείτε να βιώσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Γιατί; Διότι θα έχετε τη δυνατότητα μεγαλύτερου διαχωρισμού απ’ αυτόν που υπάρχει τώρα στον πλανήτη σας. Αυτός ο διαχωρισμός θα έχει να κάνει με βασικά ιδανικά, όπως το πού βλέπετε τον εαυτό σας, πώς τον παρουσιάζετε και πόσο καλά αλλάζουν οι άνθρωποι. Ναι, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτή τη στιγμή στη Γη. Οι άνθρωποι κατασταλάζουν στις ιδέες τους και υπερασπίζονται τις επιλογές τους μην επιλέγοντας πια. Τα μυαλά είναι κλειστά και ανίκανα να αντιληφθούν την ευρύτερη εικόνα. Σας λέμε πως μετά από 20 χρόνια θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να επιλέξουν οι άνθρωποι διαφορετικά μονοπάτια και διαδρομές. Θα υπάρχουν πολλοί τρόποι σκέψης και μια σειρά από δυνατότητες. Να σας πούμε λοιπόν πως υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στον ορίζοντα. Από τη δική μας πλευρά του πέπλου παρατηρούμε πράγματα να μπαίνουν στη σειρά για εσάς, πράγματα που δεν βλέπετε ακόμα. Καταλάβετε αγαπημένοι μας πως κάποιες τεχνολογίες και ιδέες έχουν έρθει από αλλού στον πλανήτη σας. Ακόμα και τα ιατρικά σας επιτεύγματα είναι ιδέες που έχουν γίνει channeling από ιατρικές ιδιοφυίες στη δική σας πλευρά του πέπλου. Όλες οι ιδέες προέρχονται από το ίδιο μέρος, επειδή η δημιουργικότητα προέρχεται από το ίδιο μέρος. Πολλοί από εσάς το ονομάζουν αυτό channeling, έτσι το ονομάζουμε κι εμείς. Αυτή τη λέξη επέλεξε ο Φύλακας (σ.τ.μ. αναφέρεται στον Steve Rother) για να χρησιμοποιεί στη δουλειά του. Ναι, όλα προέρχονται από το ίδιο μέρος. Αυτή τη στιγμή στη Γη υπάρχουν πολλά υπέροχα άτομα που κάνουν channeling ώστε να σας φέρουν πολύτιμες και σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες όλοι σας θα χρησιμοποιήσετε στο άμεσο μέλλον.
Όχι Πια Μυστικά
Σε είκοσι χρόνια από τώρα, πολλές μορφές channeling θα τιμηθούν και θα χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Ναι, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα προσπαθήσουν να κάνουν κακή χρήση τους για προσωπικό κέρδος. Τώρα βλέπετε την αυγή του “Όχι πια μυστικά”, μιας φυσικής εξέλιξης, η οποία προκαλεί τη σύνδεση των ανθρώπων καρδιά με καρδιά. Οι άνθρωποι στη Γη το βιώνουν αυτό ως αποκάλυψη πολλών παλιών μυστικών. Παρατηρήστε πως οι σεξουαλικοί κακοποιοί δεν μπορούν πια να κρατήσουν μυστικές τις πράξεις τους, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις αποκαλύπτουν. Ήρθε η ώρα. Πρόκειται για μια φυσική εξέλιξη η οποία οδηγεί σε μια εποχή για “Όχι πια μυστικά στη Γη”. Καθώς αυτό προχωρά, τα κίνητρα θα γίνονται πιο ορατά. Ψάξτε για τα κίνητρα και ειδικά τη ροή των χρημάτων, καθώς αυτά αποτελούσαν μεγάλη συνεισφορά στα μυστικά τα οποία είναι πια τόσο έκδηλα. Καθώς η μυστικότητα θα απομακρύνεται, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εμπιστεύονται την καρδιά τους περισσότερο από το μυαλό τους, κάτι που θα φέρει ευκαιρίες για περισσότερη πληροφόρηση από την Εστία.
Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα έχετε πολλές νέες και συναρπαστικές τεχνολογίες. Μερικές από αυτές έχουν ξαναέρθει στη Γη αλλά δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Ο Νικόλα Τέσλα είναι ένας από αυτούς που κάνουν channeling σε αυτή την πλευρά του πέπλου για να φέρει πληροφόρηση και υπάρχουν πολλοί που αρχίζουν να ακούν αυτό το κανάλι. Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πως αυτές είναι δικές τους ιδέες αλλά το πνεύμα δεν έχει ανάγκη την αναγνώριση επειδή δεν υπάρχει εγωισμός σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Όταν οι δέκτες είναι έτοιμοι, η πληροφόρηση θα δοθεί ελεύθερα. Μια από τις ιδέες που δίνει αυτό το κανάλι είναι γνωστή ως “Ελεύθερη Ενέργεια”, που είναι η επιστήμη της εξαγωγής ενέργειας από την ενέργεια του περιβάλλοντος γύρω μας. Αυτή η τεχνολογία θα φανεί αρχικά στον τομέα των μπαταριών αλλά σύντομα θα αρχίσει να αναπτύσσεται και σε σημαντικότερες ανακαλύψεις.

Ανοίγουν και άλλα κανάλια, τα οποία θα λειτουργήσουν σε αρμονία με τη Γη με εντελώς διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που έχετε συνηθίσει. Όπως έχουμε πει παλιότερα, αυτό μπορεί να επεκτείνει πολύ τη διάρκεια ζωής της Γης και να βοηθήσει την ανθρωπότητα να εξελιχθεί. Όσοι από εσάς έχετε μια πνευματική κλίση κι έχετε εργαστεί περισσότερο με το πνεύμα παρά με την τεχνολογία, θα δείτε πολλά να έρχονται. Το πνεύμα δεν χωρίζει την πληροφόρηση σε κατηγορίες όπως τεχνολογία, ιατρική ή πνευματικότητα. Αυτό είναι καθαρά ανθρώπινο γνώρισμα.
Καθώς νέες ιδέες, προσεγγίσεις και τεχνολογίες έρχονται μέσω ανθρώπων που κάνουν channeling, θα προκληθεί μια μετατόπιση και θα δείτε πολλά πράγματα που δεν χρειάζονται πια, να εξασθενούν. Αυτά τα νέα κανάλια που ανοίγουν θα προκαλέσουν μεγάλες αλλαγές στους ανθρώπους. Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα υπάρχουν πολλοί που θα αντιστέκονται σε αυτές τις αλλαγές και θα θέλουν να επιστρέψουν στις παλιές καλές μέρες. Από τώρα μέχρι τότε θα υπάρξουν περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας από ποτέ. Ο τρόπος που λαμβάνουν τα νέα οι άνθρωποι έχει διαβρωθεί στη Γη, κάτι που έχει προκαλέσει μια μετατόπιση προς τη λήψη των ειδήσεων με παραδοσιακούς τρόπους. Σε είκοσι χρόνια στο μέλλον, οι άνθρωποι θα βρουν έναν τρόπο να επιλύσουν την έλλειψη εμπιστοσύνης, αφαιρώντας τα χρήματα από την εξίσωση. Όπως και σήμερα, θα υπάρξουν κάποιοι που θα αγαπούν την ιδέα των συνωμοσιών. Από τώρα μέχρι τότε θα γίνει προφανές πως ο φόβος έχει χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει την παραπληροφόρηση και πως αυτός θα είναι η αιτία μεγάλου μέρους από τον διαχωρισμό στη Γη.
Αυθεντία Πάνω στην Αρμονία της Γης
Αποτέλεσμα εικόνας για Αρμονία της Γης
Σας έχουμε ξαναπεί πως υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι ήδη σε κίνηση, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν είναι αναστρέψιμοι. Σε όσα πράγματα μπορεί να επιτευχθεί αυθεντία από τώρα μέχρι τότε δεν χρειάζεται να τα βιώσετε στο επόμενο επίπεδο. Δεν φεύγετε αγαπημένοι μας. Απλά αλλάζετε μορφή κι αυτό θα γίνει προφανές είκοσι χρόνια από τώρα. Σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει συζήτηση ή διαφωνία σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη ή με τις αλλαγές που συμβαίνουν ήδη στη Γη. Δεν έχει να κάνει με την υπερθέρμανση του πλανήτη. Η εποχή των παγετώνων που θα ακολουθήσει θα είναι η τεράστια αλλαγή. Σε δέκα χρόνια πολύ λίγοι άνθρωποι θα αμφισβητούν τη χρονική συνέχεια του παιχνιδιού σας στη Γη. Ελπίδα μας είναι πως αυτή η πληροφόρηση να σας βοηθήσει όλους να εργαστείτε αρμονικά ώστε να φτάσετε σε ένα επίπεδο αυθεντίας με τη Γη.
Δύναμη – Αρμονία Εναντίον Εξουσίας
Η θηλυκή ενέργεια θα συνεχίσει να αναδύεται στη Γη στα επόμενα 20 χρόνια, κατά τα οποία πολύ λίγοι θα αμφισβητούν την ισότητα της θηλυκής ενέργειας. Με μια πιο στενή σχέση όλων των ανθρώπων μεταξύ τους, θα αναδυθεί μια νέα μορφή ενέργειας. Η αρμονία τελικά θα πάρει τη θέση της εξουσίας. Βέβαια θα υπάρξουν κάποιοι που θα πιστεύουν πως έχουν ακόμα τα ηνία. Θα πιστεύουν πως πρέπει να επιβάλλουν τα παλιά ιδανικά κι έτσι θα πολεμήσουν τις αλλαγές μέχρι να εξαντληθούν. Ναι, η αλλαγές θα είναι για πολλούς δύσκολες. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως η πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική.
Επιστροφή στο Σώμα Φωτός
Αποτέλεσμα εικόνας για Μια Πολυδιαστασιακή Οπτική
Σε είκοσι χρόνια, πολλοί από εσάς θα φέρετε μέρη από το σώμα φωτός σας και θα μπορείτε να εργάζεστε μέσα σε αυτό σε συνεργασία με το φυσικό σας σώμα. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει πόρτες για πολλούς να δουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να δημιουργήσουν μια νέα έκφραση της ανθρωπότητας. Αυτό θα φέρει ελπίδα σε όσους έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν την αλλαγή. Θα υπάρξει μικρότερη ανάγκη για ηγέτες και πολιτικούς οι οποίοι θα εστιαστούν αλλού. Έπειτα από αρκετές δυνατές προσπάθειες επιβολής δικτατοριών, ο κόσμος θα τις κατανοήσει γι’ αυτό που είναι και θα τις απορρίψει πριν ακόμα πάρουν μορφή. Η ισότητα θα γίνει για μια ακόμα φορά σημαντική. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να κινούνται προς το σώμα φωτός, θα υπάρχουν λιγότερες ασθένειες. Η αρμονία με τη Γη θα φέρει καλύτερη υγεία και μακροζωία, ακόμα κι αν κινείται προς το σώμα φωτός ένας μικρός μόνο αριθμός ανθρώπων. Αυτό δεν θα συμβεί αυθημερόν αλλά σε βήματα, αυξάνοντας σιγά-σιγά την ποσότητα φωτός που θα μπορεί να φέρει το σώμα σας. Αυτό δεν σημαίνει μόνο να φέρετε φως στο σώμα σας αλλά και να εκπέμπετε φως και να μπορείτε να το καθρεφτίζετε με διάφορους τρόπους. Αυτό αρχίζει να συμβαίνει σε πολλούς από εσάς ακόμα και σήμερα.
Όταν αυτό αρχίσει να συμβαίνει, θα έχετε την τάση να συγκρατείτε το φως σας. Θα ανακαλύψετε την επίπτωση που θα έχει στους άλλους και θα προσπαθήσετε να το κρύψετε, κάτι που αποτελεί μια φυσική ανθρώπινη αντίδραση. Όμως, σε είκοσι χρόνια από τώρα θα μπορείτε να βαδίσετε πιο συνειδητά σε αυτό το φως γιατί τότε αυτό θα είναι μια κοινή πρακτική όπου οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κινούνται σε διάφορα επίπεδα του σώματος φωτός σας. Μπορεί ουσιαστικά να αρχίσει να ενσαρκώνεται σε μια εντελώς νέα διάσταση και τότε θα δημιουργήσετε ένα νέο παιχνίδι και θα αποφασίσετε πώς θα παίζεται. Θα αρχίσετε να εισέρχεστε σε αυτό με παρόμοιο τρόπο με αυτό που κάνατε στη Γη. Έχετε ξαναβρεθεί εδώ, από τη στιγμή που η Γη άρχισε να σχηματίζεται. Ναι, ήταν ακόμα μια καυτή σφαίρα στο διάστημα η οποία μόλις άρχιζε να κρυώνει και να αποκτά πυκνότητα, εσείς όμως ήσασταν εκεί όχι σε φυσική μορφή αλλά σε ένα σώμα φωτός. Ήσασταν εκεί ως αιθερικά όντα τα οποία συχνά ονομάζετε αγγέλους ή φαντάσματα. Αν και έχετε πολλές περιγραφές, είναι ουσιαστικά σώματα φωτός οπότε μπορούν να φιλοξενήσουν το πνεύμα σας με διάφορους τρόπους. Μπορούν να σας επιστρέψουν στην Εστία όσο είσαστε ακόμα διαχωρισμένοι και παίζετε το παιχνίδι.
Τεχνολογίες και Πνευματική Εξέλιξη
Αποτέλεσμα εικόνας για Αρμονία της Γης

Όπως είπαμε νωρίτερα, η τεχνολογία σας εξελίσσεται επίσης. Ένα όνειρο πολλών μέχρι τώρα, ο αποικισμός αυτού που ονομάζετε Άρη είναι μια τέτοια εξέλιξη. Θα αρχίσετε επίσης να ανακαλύπτετε άλλα μέρη στο σύμπαν. Αμέσως θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως υπάρχουν πολύ περισσότεροι πλανήτες ικανοί να υποστηρίξουν ζωή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η εργασία με τις τεχνολογίες σας μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε και ίσως να ζήσετε εκεί. Αυτό όμως δεν είναι το πιο σημαντικό, είναι απλά ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που θα δείτε καθώς το επίπεδο των τεχνολογιών σας πλησιάζει εκείνο της πνευματικότητάς σας. Θα υπάρξει μια σημαντική πνευματική αφύπνιση στα επόμενα είκοσι χρόνια κι αυτό το πνευματικό κίνημα θα ανοίξει τις πόρτες για τεχνολογικές προόδους. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Υπήρξαν πολλές εποχές όπου οι τεχνολογίες έφτασαν στη Γη μέσω αυτών που ονομάζουμε channelings αλλά δεν μπόρεσαν να εφαρμοστούν. Αυτές οι τεχνολογίες δεν μπόρεσαν να ριζώσουν ή να αναπτυχθούν επειδή η πνευματική εξέλιξη δεν ήταν αρκετά υψηλή για να τις υποστηρίξει.
Σε περίπου είκοσι χρόνια η πνευματική σας εξέλιξη θα ανοίξει τις πόρτες για μερικές από τις τεχνολογίες σας. Αυτό θα λειτουργήσει σε αρμονία με τη Γη ώστε να τη βοηθήσει στις φυσικές της μεταβάσεις. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο τότε; Όχι αγαπημένοι μας, δεν φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μια πρόκληση: υποστηρίζουν τις αποφάσεις που παίρνουν, άσχετα με τις αποδείξεις περί του αντιθέτου που υπάρχουν μπροστά στα μάτια τους. Οι άνθρωποι μαθαίνουν αυτά τα μαθήματα τώρα. Τα επόμενα χρόνια θα είναι ταραγμένα και γεμάτα τέτοια μαθήματα. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αποφασίζουν να μείνουν πίσω και να επιλέξουν τους παλιούς τρόπους. Σας ζητάμε να μην τους κρίνετε, απλά αφήστε τους να φύγουν με αγάπη. Προχωρήστε μπροστά στον δικό σας δρόμο γιατί θα ανοίξετε τις πόρτες για πολλούς. Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι προς την Εστία, ακόμα και προς το νέο παιχνίδι το οποίο μόλις αρχίσατε να σχεδιάζετε.
Αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο παιχνίδι για το πνεύμα σας ώστε να προσποιηθεί πως είναι ξεχωριστό από τους άλλους; Αυτός ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού. Όταν βρίσκεστε στην Εστία με ενοποιημένη συνειδητότητα, είστε μέρος των πάντων. Νιώθετε τα πάντα και τους πάντες. Βρίσκεστε σε ισορροπία με φυσικό τρόπο. Είναι συναρπαστικό να τα βλέπετε όλα από τη δική μας οπτική. Έχουμε πολλά αστεία τα οποία μπορεί να τα βρείτε διασκεδαστικά κι ελπίζουμε να μπορείτε να γελάσετε με τους εαυτούς σας. Παίξτε αυτό το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, με διαφορετικό τρόπο. Καταλάβετε πόσο όμοιοι είστε και πόσο είστε κομμάτι των πάντων. Οπότε, όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί, αφήνετε πίσω τις αναμνήσεις και το πνεύμα σας. Τότε το πνεύμα σας ενσαρκώνεται σε ένα σώμα και βλέπετε τον εαυτό σας ως άνθρωπο, ξεχωριστό από τους άλλους. Αυτό είναι συναρπαστικό επειδή επιτρέπει σε ολόκληρο το πνεύμα, αυτό που ονομάζετε θεό, να εξελιχθεί και να αποκτήσει αυτογνωσία μέσα σε ένα φυσικό σώμα. Αν και φαινομενικά νιώθετε διαχωρισμένοι από το όλον, όταν είστε όλοι ενωμένοι, δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο θεός. Ο θεός δεν μπορεί να δει την αντανάκλασή του. Είστε εδώ λοιπόν, προσποιούμενοι πως είστε ξεχωριστοί και βιώνετε μια ενσάρκωση. Όταν γεννηθήκατε γνωρίζατε ποιοι είστε, οπότε είχατε μόνο να ξεχάσετε τον πραγματικό εαυτό σας. Μάθατε πώς να παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί. Πολλοί ουσιαστικά μάθατε να παίζετε το παιχνίδι από τους γονείς σας, συχνά μαθαίνοντας αυτό που πέρασε από γενιά σε γενιά. Το βλέπετε αυτό να παίζεται στην πολιτική σας στην Γη αυτή τη στιγμή.
Αυτός είναι ο νέος τρόπος να προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, επειδή τώρα το παιχνίδι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Θα εισέλθετε σε ένα άλλο παιχνίδι. Πώς θα μοιάζει εκείνο το παιχνίδι; Πού θα παιχτεί; Ποιες διαστασιακές πραγματικότητες θα υπάρχουν; Δεν μπορούμε να σας πούμε αγαπημένοι μας, γιατί δεν έχετε ακόμα αποφασίσει το αποτέλεσμα.
Είκοσι Χρόνια Από Τώρα
Ναι, η μαγεία ξεκίνησε. Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα υπάρχει ισορροπία μεταξύ πυκνότητας και φωτός. Έχετε μια επιλογή για το πού θέλετε να βρίσκεστε. Όμως, σε είκοσι χρόνια από τώρα θα αρχίσετε να κατασκευάζετε το νέο παιχνίδι. Μπορείτε να αρχίσετε από σήμερα απλώνοντας τις δυνατότητές σας και κάνοντας όνειρα. Ρίξτε μια ματιά σε όσα πράγματα συνέβησαν στη Γη στα τελευταία εκατομμύρια χρόνια που κάνετε αυτή τη δουλειά. Θα αρχίσετε να αναπτύσσετε νέες ιδέες, να βάζετε στόχους και να θέτετε νέα όρια ώστε να μη βιώσετε τις ίδιες παγίδες με πριν. Η ανθρωπότητα θα έχει νέες ευκαιρίες και σε κάποιο σημείο θα ξεκινήσετε ένα εντελώς νέο παιχνίδι. Όχι, δεν χρειάζεται να ξεκινήσει με ένα μικρό πλάσμα να βγαίνει από τη θάλασσα, αν και δεν κάνατε εσείς οι ίδιοι κάτι τέτοιο. Αντίθετα, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι πολύ μαγικό το οποίο θα μπορεί να ενώσει πολλά διαφορετικά μέρη στο σύμπαν στα οποία παίζεται ένα παρόμοιο παιχνίδι. Γνωρίζετε ήδη πως δεν είστε τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα είδη στο σύμπαν. Κι όμως οι άνθρωποι έχουν προχωρήσει περισσότερο από πολλά άλλα. Υπάρχουν κάποια που γνωρίζουν ήδη πώς να ταξιδεύουν στον χρόνο, χρησιμοποιώντας την ορθογώνια μήτρα. Θα αρχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό και να φυτεύουμε κάποιους από τους σπόρους τώρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αρμονία της Γης

Το Μέλλον Είναι Λαμπερό – Περιμένετε Να Δείτε Τι Έρχεται!
Αγαπημένοι μας, το μέλλον είναι πολύ πιο λαμπερό απ’ όσο φαντάζεστε. Θέλουμε να το μοιραστούμε αυτό μαζί σας και να σας γνωρίσουμε πως δεν έχετε κάνει τίποτα λάθος. Απλά περιμένετε να δείτε τι έρχεται σε είκοσι χρόνια από τώρα! Η μαγεία και ο ενθουσιασμός θα πλανώνται στον αέρα και θα συμβούν πολλές αλλαγές. Θα υπάρξουν πολλές τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτές τις μεταβάσεις και να ισορροπήσετε τη Γη. Θα μπορέσετε να γίνετε αυθεντίες σε πολλά πράγματα ακόμα και πριν ξεκινήσετε το νέο παιχνίδι. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και σας λέω πως ο χρόνος είναι κυκλικός. Έχετε την τάση να επαναλαμβάνετε πράγματα ξανά και ξανά, ακόμα και την ώρα που παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε το επόμενο παιχνίδι κι αυτή είναι μια συναρπαστική δυνατότητα να την βλέπουμε εμείς από εδώ. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς αγαπημένοι μας, πολλοί έχετε τοποθετηθεί ή έχετε ταξιδέψει στον χρόνο για να βρίσκεστε εδώ τώρα. Αν και ίσως να μην το γνωρίζετε, κρατάτε πολλά από τα κλειδιά που είναι αναγκαία γι’ αυτή τη μετάβαση. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς που ακούτε τον εαυτό σας, που παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι και που γνωρίζετε ότι είσαστε πρώτα πνεύμα και όχι απλά μια φούσκα βιολογίας. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι φίλοι. Πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε να απολαμβάνετε το ταξίδι.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.
Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.
Το γκρουπ.
Espavo.
Ισότητα Πνεύματος
Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο εΜ.
Ήρθα σήμερα για να σας εξηγήσω κάποιες από τις προκλήσεις που επικρατούν στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι παλεύουν με ιδέες και πρόοδο. Ως συλλογικότητα, αποφασίζετε πάνω σε κρίσιμα θέματα. Προσπαθείτε να βρείτε αρμονία σε ένα μέρος όπου έχετε βρει πολλές προκλήσεις και πολλά πράγματα σε δυσαρμονία. Οπότε να σας εξηγήσουμε κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε λίγα περισσότερα για το τι συμβαίνει. Πολλές από τις προκλήσεις που βιώνετε στον πλανήτη σας σήμερα, έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο σύστημα πεποίθησης όσον αφορά τις φυλετικές διακρίσεις. Επίσης αποκτάτε επίγνωση για την ανισότητα των φύλων, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Η Μερλία είναι πολύ υπερήφανη με όσα συμβαίνουν, όπως είμαστε όλοι μας. Καθώς ανατέλλει η θηλυκή ενέργεια, επιλέγετε νέους κανόνες για το πώς θέλετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι, ποια πράγματα θα είναι ανεκτά και ποια όχι. Κι όμως η μετάβαση αυτή είναι δύσκολη επειδή πολλοί θα αναγκαστούν να κάνουν πολύ απότομες αλλαγές. Οι στροφές αριστερά και δεξιά γίνονται πολύ γρήγορα, εμπιστευτείτε όμως το γεγονός πως είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή δουλεύετε με αυτό γιατί η συλλογικότητα έχει έρθει στην επιφάνεια. Η θηλυκή ενέργεια ανατέλλει πολύ γρήγορα καθώς οι άνθρωποι βλέπουν τη μάχη μεταξύ δύναμης και ισχύος. Η αρμονία αντί της ισχύος είναι η θηλυκή απάντηση στα πάντα κι εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι με τον τρόπο που εργάζεστε πάνω σε αυτό. Να σας εξηγήσουμε επίσης πού βρίσκονται μερικές από τις προκλήσεις, ειδικά ποια είναι μερικά περιοριστικά πιστεύω.
Όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, δεν μπορούν παρά να κρίνουν. “Είμαι τόσο καλός όσο αυτοί; Κάνω τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο με αυτούς; Βρίσκομαι στο μονοπάτι μου;” Αγαπημένοι μας, κρίνετε συγκρίνοντας τον εαυτό σας με τους άλλους. Αυτός όμως είναι ο παλιός τρόπος της τρίτης διάστασης. Τώρα που βρίσκεστε καθαρά στην πέμπτη διάσταση, δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Κι όμως, τα παλιά συστήματα πεποίθησης επικρατούν στη Γη, όπως η πίστη πως μια φυλή ανθρώπων είναι διαφορετική από μια άλλη. Είναι δύσκολο, γιατί αν κοιτάξετε μόνο στα σωματικά χαρακτηριστικά, κάθε άνθρωπος φαίνεται διαφορετικός. Και ίσως κάποιος μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί κάποιος άλλος. Είστε ίσοι ως άτομα; Όχι, δεν είστε. Βασικά μπορεί να ειπωθεί πως οι γυναίκες μπορούν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν μπορούν να κάνουν οι άντρες – περιμένετε μέχρι να προσπαθήσουν οι άντρες να γεννήσουν για να καταλάβετε τι εννοώ. Αν και δεν είστε ίσοι ως άτομα, είστε ίσοι ως πνεύματα. Αν κι έχετε ενσαρκωθεί εδώ ως μια μοναδική εκδοχή για να μάθετε κάποιες ιδέες, αυτό δεν σημαίνει κάποιες άλλες ιδέες είναι λιγότερο καλές ή λάθος. Με αυτό παλεύει αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα. Πριν λίγο καιρό αρχίσατε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη σας. Θέσατε εκτός νόμου τη σκλαβιά και νομοθετήσατε τα ίσα δικαιώματα αλλά ακόμα είναι βαθιά ριζωμένα σε πολλούς ανθρώπους. Ναι, υπάρχει μια διαφορά αλλά πάντοτε σκέφτεστε πως το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Σχεδόν γελάμε με κάτι τέτοιο αγαπημένοι μας, γιατί ουσιαστικά εσείς κρίνετε τον εαυτό σας. Να σας εξηγήσουμε.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αρμονία της Γης
Τα Συστήματα Πεποίθησης Είναι Ανοησίες
Η πολυδιαστασιακότητα είναι πολύ απλή. Το λευκό φως έρχεται από την Εστία στον πλανήτη της ατέλειας και διαιρείται σε διάφορα χρώματα. Το λευκό φως είναι το τέλειο φως από την Εστία και δεν μπορεί να υπάρχει στη Γη, επειδή τίποτα τέλειο δεν μπορεί να υπάρχει εδώ. Αγαπημένοι μας, ζείτε στον πλανήτη της ατέλειας. Έτσι, το λευκό φως πέφτει πάνω στον κρύσταλλο στο κέντρο. Ο κρύσταλλος διαιρεί το φως σε αυτές τις υπέροχες ακτίνες φωτός, όλες λίγο ατελείς και από εκεί παίρνετε το χρώμα και την ομορφιά σας. Από εκεί ξεκινούν τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα μπλε, όλα υπέροχες ατέλειες φωτός. Έχετε 11 από αυτές και η δωδέκατη διάσταση είναι ο ανώτερος εαυτός στο κέντρο. Ο κρύσταλλος διαιρεί το φως σε υπέροχες ακτίνες που όλες είναι συνδεδεμένες με την Εστία μέσω του ανώτερου εαυτού. Είστε επίσης συνδεδεμένοι με άλλα όντα, τους άλλους εσάς. Αυτοί είναι άλλα μέρη του εαυτού σας μέσω του ανώτερου εαυτού. Αυτό αρχίζει να γίνεται φανερό και γι’ αυτό συμβαίνει στη Γη μια επανάσταση εναντίον των φυλετικών διακρίσεων. Αν και αυτές οι πεποιθήσεις δεν συζητιούνται φωναχτά, αγαπημένοι μας, βρίσκονται στη ρίζα πολλών πράξεων που γίνονται στον πλανήτη σας. Αν μπορέσετε να το κατανοήσετε αυτό, θα ανακαλύψετε τι βρίσκεται πίσω τους. Θα ανακαλύψετε πως σχεδόν όλοι έχουν συστήματα πεποιθήσεων, πράγματα τα οποία έχουν διδαχθεί και θεωρούνται σωστά ή λάθος. Θυμηθείτε πως πρόκειται για ανθρώπινες διδασκαλίες και όχι διδασκαλίες από το πνεύμα. Κανένα πνεύμα από την Εστία δεν ξέρει να μισεί. Κανείς δεν μαθαίνει στην Εστία πώς να κρίνει τους άλλους. Αυτά τα πράγματα διδάσκονται από ανθρώπους στις φούσκες βιολογίας σας, στην πυκνότητα που κουβαλάτε και η οποία σας διαχωρίζει από τους άλλους. Μίσος, διαχωρισμός και ανισότητα διδάσκονται μονάχα στη Γη και τον περισσότερο καιρό διδάσκονται στα παιδιά. Μερικές φορές πρόκειται για συστήματα πεποιθήσεων που έρχονται από προηγούμενες γενιές. Αυτό συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο που η κακομεταχείριση περνά από γενιά σε γενιά, ξανά και ξανά. Ο χρόνος είναι κυκλικός, οπότε τα πάντα κάποια στιγμή επαναλαμβάνονται. Το καλό είναι πως μπορεί μονάχα ένας άνθρωπος στη γραμμή αυτή να αλλάξει τα πάντα. Όπως η κακομεταχείριση κάποιου έχει περάσει στην επόμενη γενιά, χρειάζεται μονάχα ένας για να αλλάξει το μοτίβο. Όταν κάποιος αλλάζει τις πεποιθήσεις του, η θεραπεία πηγαίνει μπροστά και πίσω στον χρόνο. Στην ουσία θεραπεύετε και αυτούς που σας κακομεταχειρίστηκαν, ακόμα και αρκετές γενιές πίσω. Θεραπεύετε τα παιδιά σας με το να μην το φέρνετε αυτό στη ζωή τους.
Μια Πολυδιαστασιακή Οπτική
Πολλά από αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων κρατούν την ανθρωπότητα κολλημένη στην τρίτη διάσταση. Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί έχετε κινηθεί ξεκάθαρα στην πέμπτη διάσταση, προσπαθώντας τα εφαρμόσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις της τρίτης διάστασης. Αυτό εμποδίζει τα πάντα από το να κινούνται μαζί, με αρμονία. Κι εδώ είναι το ενδιαφέρον. Μιλάμε για συστήματα πεποιθήσεων για φυλετικές διακρίσεις, πιστεύοντας πως η μια φυλή είναι ανώτερη από κάποια άλλη. Το βρίσκουμε συναρπαστικό και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν πως η πεποιθήσεις είναι ριζωμένες μέσα τους και μοιάζουν να πιστεύουν πως ξέρουν ότι είναι σωστές. Για εμάς όμως είναι ξεκαρδιστικό, γιατί αυτό είναι που συμβαίνει στ’ αλήθεια. Όταν το λευκό φως έρχεται από την Εστία και πέφτει πάνω στον υπέροχο κρύσταλλο, διαιρείται σε ακτίνες ατέλειας. Εδώ είστε μια φυλή, εκεί είστε μια άλλη. Εδώ έχετε φτιάξει ένα σύστημα πεποιθήσεων όπου ακολουθείτε μια θρησκεία, εκεί όμως ακολουθείτε μια άλλη θρησκεία. Εδώ είστε μια εντελώς διαφορετική φυλή. Σε μια διάστασή σας μπορεί να είστε ρατσιστής. Σε μια άλλη ανήκετε σε εκείνη τη φυλή. Το ενδιαφέρον είναι πως οι άνθρωποι που είναι κολλημένοι σε αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων όπως οι φυλετικές διακρίσεις, συνήθως περιλαμβάνουν πολλές από τις άλλες φυλές μέσα στις πολυδιαστασιακές τους εμπειρίες.
Αυτό είναι κάτι με το οποίο όλοι αρχίζουν να παλεύουν, προσπαθώντας να φτάσουν μια ομοφωνία σαφήνειας. Ο κρυφός ρατσισμός επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Γη. Παρομοίως, υπάρχουν κρυφά συστήματα πεποιθήσεων ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, όπως και ανισότητα μεταξύ των φύλων. Αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων χρειάζονται επανεξέταση. Οι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως υπάρχουν πάνω από δύο φύλα. Εν-θυμηθείτε πως οι άνθρωποι είναι πρώτα απ’ όλα πνεύματα. Τώρα που οι άνθρωποι κινούνται προς την εμπειρία του σώματος φωτός, τα παλιά συστήματα πεποιθήσεων δεν χωρούν στην πέμπτη διάσταση.
Να ξέρετε πως όταν βλέπετε τις προκαταλήψεις κάποιου, αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή πολλές από αυτές τις ίδιες εμπειρίες συμβαίνουν στους πολυδιαστασιακούς τους εαυτούς. Το καλό είναι πως με τον χρόνο, οι τοίχοι μεταξύ των διαστάσεων αρχίζουν να υποχωρούν. Ακόμα και τώρα οι άνθρωποι αρχίζουν να νιώθουν συναισθήματα μέσα από τους διαστασιακούς τοίχους, ειδικά όσοι διαθέτουν ενσυναίσθηση. Αρχίζετε να νιώθετε συναισθήματα που δεν είναι δικά σας και ίσως χάσετε κάποιες αναμνήσεις, οι οποίες δεν ήταν πραγματικά δικές σας. Είναι ενδιαφέρον το πώς μετράτε τον εαυτό σας, να ξέρετε όμως πως βρίσκεστε σε ένα υπέροχο μονοπάτι αρμονίας με το πνεύμα. Το πνεύμα μέσα σας είναι ίσο με όλων των άλλων. Αυτό είναι το τέλειο σε εσάς. Αν μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας ως πνεύμα και πράξετε αναλόγως, θα εισέλθετε σε αυτό ως το νέο σας εξελικτικό βήμα. Αυτό έρχεται για όλη την ανθρωπότητα.
Περιμένετε Μέχρι Να Δείτε Τι Έρχεται
Το έχουμε πει πολλές φορές αγαπημένοι μας, περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται κι αυτό θα είναι μαγικό. Όλοι οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία ζήσουν ζωές χωρίς τις προκλήσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων και τον πόνο του πυκνού φυσικού σώματος, όταν θα μπορέσουν να φέρουν περισσότερο φως. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμα και να προσποιηθείτε πως είστε ξεχωριστοί από το όλον και να έχετε μια εμπειρία αρμονίας. Ναι, αυτό θα μοιάζει με τις μέρες που βιώνατε στη σύντομη εποχή που υπήρχε η Λεμουρία στη Γη.
Πολλοί από εσάς εν-θυμάστε αλήθειες που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους για να τους βοηθήσετε να επανεξετάσουν τα δικά τους συστήματα πεποιθήσεων. Αγαπημένοι μας, μερικές φορές όταν βρίσκεστε στην ησυχία πριν κοιμηθείτε ή μόλις ξυπνάτε το πρωί, συνδεθείτε με κάποιο άλλο κομμάτι του ανώτερου εαυτού σας. Τολμήστε να συνδεθείτε με κάποιον άλλον εαυτό σας που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε λίγη από την τελειότητά σας. Αυτό θα βοηθήσει τους πάντες στη Γη. Κάν’ τε αυτά τα βήματα προς αυτό που έρχεται.
Είστε μεγαλειώδη πλάσματα αγαπημένοι μας, όλοι σας. Εσείς κρατάτε το φως με τρόπους που δεν μπορούμε να σας δείξουμε μέχρι να επιστρέψετε στην Εστία. Η μαγεία βρίσκεται εμπρός σας. Απολαύστε το ταξίδι. Τολμήστε να γελάσετε. Τολμήστε να παίξετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι και να γνωρίζετε πως οτιδήποτε κάνετε σε αυτή τη ζωή, μεταφέρεται και στις άλλες σας διαστάσεις. Δεν χάνετε τίποτα. Εμείς σας βλέπουμε σαν τέλεια όντα και θα αρχίσετε να το εν-θυμάστε αυτό μέρα με την μέρα. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Να ξέρετε ότι είστε μαγικοί. Εμείς βρισκόμαστε εδώ όχι για να σας μάθουμε κάτι αλλά για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε τη μεγαλοπρέπειά σας και την τελειότητα που έχετε κρύψει από τους εαυτούς σας ώστε να παίξετε αυτό το παιχνίδι.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετώ με αυτό τον τρόπο και σας παρακολουθώ καθώς όλη η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Σας αφήνουμε με τρεις απλές ενθυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε το παιχνίδι όμορφα μαζί αγαπημένοι μας.
Είμαι ο εΜ και σας αγαπώ.
Espavo.
Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.
Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα