Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

10 συμβουλές από αστυνομικούς που θα σώσουν τον χρόνο και τα νεύρα σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μυστικά μπορεί να ξέρουν οι αστυνομικοί; 

Πιστεύουμε ότι τα μυστικά που μοιράστηκαν μαζί μας οι αστυνομικοί είναι αξιόπιστα και μπορούν να μας σώσουν από δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε παρακάτω 10 μυστικά από αστυνομικούς που δεν γνωρίζατε και μπορούν να σας σώσουν από δυσάρεστες καταστάσεις.

Κρατήστε το παιδί σας ασφαλές μέσα στο πλήθος


Απλά γράψτε τον αριθμό του κινητού σας στο χέρι του παιδιού σας και καλύψτε το με υγρό διάλυμα επιδέσμου ή διάφανο μανό. Έτσι, οι γονείς θα ανησυχούν λιγότερο και τα παιδιά θα είναι ενθουσιασμένα που απέκτησαν το πρώτο τους «τατουάζ.»

Ένας τρόπος να κρυφτείτε σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις



Αυτή η ιδιοφυής συσκευή είναι σχεδιασμένη για να σώζει από επικίνδυνες καταστάσεις που κάποιος σας κυνηγάει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό κομμάτι αγωγού και λίγη εξάσκηση για να τελειοποιήσετε το κόλπο. Δυστυχώς, αυτό το κόλπο δεν μπορεί να μας κρύψει από τα προβλήματά μας.


 Όποιος οδηγεί Bugatti είναι στο στόχαστρο


Δεν είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν κάτι με αυτά τα αυτοκίνητα, απλά είναι περίεργοι να δουν το εσωτερικό τους και ποιος τα οδηγεί.

Τα αυτοκίνητα περιπολίας μας παρακολουθούν στο τέλος του μήνα


Κάθε μήνα οι αστυνομικοί πρέπει να συμπληρώσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό κλήσεων. Αυτό συνήθως συμπληρώνεται με τις κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό, αν έχουν πάρει τέτοιες εντολές από τους ανωτέρους τους.

 Δεν θυμάστε που αφήσατε το αυτοκίνητό σας;

Αν δεν θυμάστε που έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας και το κλειδί δεν λειτουργεί, χρησιμοποιήστε την δυναμική του σώματός σας. Βάλτε το κλειδί κάτω από το πηγούνι και πιέστε επανειλημμένα.

Σώστε τα υπάρχοντά σας κατά την διάρκεια των διακοπών

© 20th Century Fox
Η κλοπή των πακέτων από τους γείτονες είναι πολύ συνηθισμένη κατά την διάρκεια των γιορτών. Σχεδόν όλοι προτιμούν 2 πράγματα: τα ψώνια από το διαδίκτυο και το να βγαίνουν έξω. Έτσι, αν έχετε κάμερες ασφαλείας και γνωρίζετε τους γείτονές σας, μπορείτε να τους ζητήσετε να προσέχουν τα πράγματά σας.

Μπορείτε να αποφύγετε μια κλήση 



Αν είστε από την αρχή ευγενικοί με τους αστυνομικούς που θα σας σταματήσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας κόψουν κλήση. Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα.

Σώστε την νυχτερινή σας όραση



Όταν έρχεται ένα αυτοκίνητο που έχει ανοιχτά τα μεγάλα φώτα και σας τυφλώνει, κλείστε το ένα μάτι. Όταν περάσει το αυτοκίνητο, ανοιγοκλείστε τα μάτια σας εναλλάξ μέχρι να συνέλθετε.

tilestwra

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα