Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ FBI;(Βίντεο)



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ο γνωστός τρομοκράτης που σκόρπισε το θάνατο στην καρδιά της Νέας Υόρκης το Μανχάταν, ονομάζεται Sayfullo Saipov, και κατάγεται από μια περιοχή ειδικής σημασίας, στο Ουσμπεκιστάν που σημαίνει «Το σπαθί του Αλλάχ».
Το Ουσμπεκιστάν έχει μεγάλη παράδοση στη δημιουργία τρομοκρατικών ισλαμικών ομάδων από τη δεκαετία του 90.
Το 1996 στην πόλη Τασκένδη (Tashkent), εξεράγησαν από τρομοκρατική επίθεση 6 βόμβες που ήταν τοποθετημένες σε αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 6 άτομα και να τραυματιστούν πάνω από 100, πολλοί από αυτούς βαριά.

Επίσης στο Ουζμπεκιστάν είχε γίνει η φωλιά εκπαίδευσης μουσουλμάνων Ουιγούρων που στη συνέχεια πήγαιναν μέσα στην Κίνα για να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους.
Σε νέες τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2004, σκοτώθηκαν 10 αστυνομικοί και 4 πολίτες στις πόλεις Τασκένδη και Μπουχάρα.
Στην περίπτωση της Νέας Υόρκης, ένας ισλαμιστής από μια χώρα με παράδοση ισλαμικής τρομοκρατίας έκανε μια τρομοκρατική επίθεση Χαλλοουίν-Halloween Jihad και φωνάζοντας Αλλάχου Ακμπαρ “Allahu Akbar”.


Η επίθεση αυτή έγινε πάλι με τον κλασικό τρόπο με ένα φορτηγό, με κραυγές «Αλλάχου Άκμπαρ» ή «ο Θεός είναι μεγάλος» και με την ταμπέλα ότι έγινε από το ισλαμικό κράτος.
Το συμβάν αυτό όπως παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ, δεν δόθηκε η έμφαση σκόπιμα στο ότι υπάρχει πρόβλημα με την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά στο ότι από εδώ και πέρα οι μουσουλμάνοι θα κινδυνεύουν από πράξεις αντιποίνων και εκδίκησης.




Ο Τζούλιαν Άσάνζ (Julian Assange) από τα WikiLeaks, αναφερόμενος στο επεισόδιο της Νέας Υόρκης βγήκε με μια σημαντική ανάρτηση στο Τουίτερ καταγγέλλοντας ότι αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις τις οργανώνει το FBI.
Οι εκτελεστές επιλέγονται συνήθως από άτομα με ψυχολογικές διαταραχές και ψυχικά ανισσόροπους, σύμφωνα με το επιχειρησιακό μοντέλο που έχουν καταστρώσει.
Ο Ασάνζ επικαλείται για αυτές τις απόψεις του το άρθρο της επιχειρηματία-insider Caroline Simone με τον χαρακτηριστικό τίτλο «FBI κατασκευαστής τρομοκρατικών επιθέσεων». Η ίδια αυτή συγγραφέας είχε γράψει ένα εντυπωσιακό άρθρο στο Νιου Γιορκ Τάιμς , στο οποίο υποστήριζε ότι το 67% των ποινικών υποθέσεων με τρομοκρατικό χαρακτήρα προέρχονται από οργανωμένους πράκτορες του FBI.
Εδώ υπάρχει η περίπτωση του ισλαμιστή τρομοκράτη Sami Osmakac, που είχε διαπράξει την τρομοκρατική επίθεση με ένα αυτοκίνητο με εκρηκτικά σε ένα μπαρ στην Τάμπα της Φλόριντα.

Αυτός είχε επιλεγεί λόγω ψυχολογικών διαταραχών που είχε και του είχαν παράσχει  όλα τα μέσα για να εκτελέσει την τρομοκρατική αποστολή του και μάλιστα υπήρχε ένα βίντεο που δείχνει τον ίδιο να εξηγεί με ποιον τρόπο θα χτυπήσει.



Σύμφωνα με τη Νιου Γιορκ Τάιμς, το FBI έχει τελειοποιήσει τις μεθόδους οργάνωσης και εκτέλεσης τρομοκρατικών χτυπημάτων και για το λόγο αυτό έχει προβεί τελευταία σε ευρείες στρατολογήσεις ατόμων ακόμα και Αμερικανών που πρόσκειται στο τζιχάντ για να εκτελέσουν αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα