Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Πουλάνε οι Έλληνες όπλα σε δολοφόνους; Όχι στο deal του θανάτου!


Θα ήθελες Πάνο Καμμένε αυτό να είναι το δικό σου κορίτσι;
Θα ήθελες Πάνο Καμμένε αυτό να είναι το δικό σου κορίτσι;

Προσπαθώ να παρακολουθήσω την είδηση και να την ερμηνεύσω, αλλά το μυαλό μου χάνεται στην μετάφραση… της ηθικής…

Πριν τρεις μέρες το Πρώτο Θέμα έφερε στη δημοσιότητα έναν καυγά μεταξύ Καμμένου και του ταξίαρχου των Εξοπλισμών για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε μέχρι και τη σύλληψη ταξιάρχου ο οποίος υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων από τον φετινό Μάρτιο θεωρώντας ότι υπονομεύει το deal που μπορεί να ανέλθει στο ποσό των 64 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι απλά πήρε μετάθεση.
Έκτοτε έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης όσον αφορά στον νομικό θέμα, τη διαύγεια της συμφωνίας, ποιος και γιατί ήταν ο πληρεξούσιος Έλληνας επιχειρηματίας της Σαουδικής Αραβίας κ.λ.π. – μεγάλη ιστορία και θα παίξει σύντομα στη Βουλή.
Η δική μου απορία είναι γιατί να υπάρξει αυτή η μυστική διακρατική συμφωνία, που για κάποιο λόγο έφθασε τυχαία στη δημοσιότητα.
Γιατί η τόση βιασύνη των Σαουδαράβων να πάρουν τα βλήματα των 105 mm για τα άρματα μάχης;

Η απάντηση είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες στην Ε.Ε. ωριμάζει η συζήτηση να επιβληθεί εμπάργκο στην πώληση όπλων προς τη Σαουδική Αραβία, λόγω των εγκλημάτων που ο ΟΗΕ καταγγέλλει ότι συντελούνται στον πόλεμο της Υεμένης.

Είναι προφανές ότι οι Σαουδάραβες δεν μπορούν να περιμένουν την παραγωγή νέων βλημάτων και βιάζονται να αγοράσουν μεταχειρισμένο αμυντικό υλικό για να συνεχίσουν τον πόλεμο.
Ο Πόλεμος στην Υεμένη είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο κατάπτυστο έχει δει η ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια, ένα έγκλημα με υπογραφή του άξονα ΗΠΑ, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία. Μια γενοκτονία. Μια ακόμα γενοκτονία, από αυτές που ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών “αδυνατεί” να σταματήσει. Και ποσώς με ενδιαφέρει αν θα πάρουμε χρήματα από μια τέτοια πώληση ή ποιος κερατάς επιχειρηματίας έμπορος όπλων είναι ο μεσολαβητής.
Ως Ελληνίδα και γυναίκα και μάνα και γιαγιά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι γιατί η χώρα μου συμμετέχει ενεργά σε αυτό το έγκλημα.
Ο κος Καμμένος, που αφήνει τη χώρα του να ψεκάζεται ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται, πρότινος εθεάθη σε καζίνο του Λονδίνου να παίζει ρουλέτα, ενώ αγόρασε στην κορούλα του μια Barbie να της την πάει δώρο. Θα ήθελε η κορούλα του να είναι ένα από τα παιδάκια της Υεμένης; Τι δουλειά έχει η Ελλάδα να βρομίζεται σε ένα τέτοιο πόλεμο;
Άλλο ενισχύουμε μια χώρα που είναι σε δίκαιη άμυνα και άλλο ενισχύουμε ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!
Σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις του Julian Assange, ο πόλεμος στην Υεμένη έχει παράγει 3.150.000 εκτοπισμένους. Και μια χώρα που υποφέρει λόγω συνόρων της από πρόσφυγες και μετανάστες, συμμετέχει ενεργά στο να δημιουργούνται κι άλλοι πρόσφυγες, κι άλλοι μετανάστες.
Ποιος αποφάσισε αυτή τη διακρατική συμφωνία μυστικά από τον Ελληνικό λαό καθιστώντας τον συνένοχο στο έγκλημα;
Είσαι κατάπτυστος, Πάνο Καμμένε, και τη μεγαλύτερη χάρη που θα μπορούσες να μας κάνεις αυτή τη στιγμή, είναι μια αξιοπρεπής παραίτηση. Σε όλον τον πλανήτη οι πολιτικοί που εκτίθενται παραιτούνται. Κάποιοι μάλιστα φθάνουν και σε αυτοκτονία. Στην Ελλάδα, η παραίτηση είναι άγνωστη λέξη και η απουσία της δείχνει και το μέγεθος της γαϊδουριάς τους!
Διαφωνώ με τέτοια πώληση, διαφωνώ να εισπράξει η πατρίδα μου ματωμένα χρήματα, διαφωνώ να συμβάλλουμε στην σφαγή στην Υεμένη. Πάνο Καμμένε, μην τολμήσεις να συνεχίσεις το deal και παραιτήσου!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα