Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Να είσαι ένας λαμπερός φάρος φωτός του Σύμπαντος

Να είσαι ένας λαμπερός φάρος φωτός του Σύμπαντος

Αυτή την εποχή η ανθρωπότητα βιώνει την αποκορύφωση των εγώ: όλα τα εγώ στα ανθρώπινα σώματα πανηγυρίζουν γιατί έχουν καταφέρει να κάνουν άνω κάτω τον πλανήτη. Οι λίγοι ελέγχουν πολλούς και οι πολλοί είναι τόσο βυθισμένοι μέσα στο matrix που είναι μονίμως δυστυχισμένοι.
Πολλοί σήμερα νιώθουν ένα βάρος στην καρδιά που δεν είναι δικό τους. Νιώθουν να μην έχουν όρεξη για τίποτα και τα βλέπουν όλα μάταια. Είμαστε όλοι Ένα, είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία και νιώθουμε μέχρι και τα συναισθήματα του πιο μακρινού από εμάς κατοίκου της Γης.
Το συλλογικό ασυνείδητο είναι αυτό που μάς συνδέει. Φαντάσου το σαν μια τεράστια σούπα όπου κάθε σκέψη και συναίσθημα ρίχνεται σε αυτή τη σούπα. Ο φόβος, ο έλεγχος, το σοκ του σωματικού θανάτου σε ανθρώπους και ζώα… όλα ρίχνονται εκεί. Όλα τα συναισθήματα και οι σκέψεις από όλες τις ενσαρκώσεις που περνάει η κάθε ψυχή, ρίχνονται εκεί επίσης. Όλες οι θετικές σκέψεις, η αγάπη, η γενναιότητα, το χαμόγελο, η ευγνωμοσύνη… επίσης ρίχνονται στο συλλογικό ασυνείδητο.

Δεν ρίχνουμε μόνο σε αυτή τη σούπα αλλά ρουφάμε κιόλας. Όταν το συλλογικό ασυνείδητο ταράζεται από ένα παγκόσμιο, δυσάρεστο γεγονός, μοιάζει να κουβαλάμε ένα βάρος μέσα μας για μέρες. Το συλλογικό ασυνείδητο μπορεί να επηρεαστεί από εμάς αλλά και να μας επηρεάσει.
Μας επηρεάζει όταν δεν έχουμε Παρουσία στη ζωή μας. Όταν δεν ζούμε έξω από το matrix. Ο μόνος μας σκοπός είναι να βγούμε έξω από την ψευδαίσθηση του κόσμου ενώ το σώμα μας παραμένει στη Γη.
Ένας άνθρωπος που ζει σε αυτή την υπερβατική κατάσταση, επιδρά στο συλλογικό ασυνείδητο πολλαπλάσια με τον καλύτερο τρόπο. Επηρεάζοντας το συλλογικό ασυνείδητο επηρεάζει θετικά κάθε κάτοικο του πλανήτη στο πολλαπλάσιο. Όσοι περισσότεροι ξυπνήσουν, τόσο περισσότερο θα ευεργετηθεί η Γη.
Μπορεί να μην γίνεται να κάνουμε σπουδαίες αλλαγές εξωτερικά αλλά μπορούμε να κάνουμε σπουδαίες αλλαγές μέσα μας. Και τότε είναι που το μέσα επηρεάζει το έξω.
Το κάλεσμα για να βγεις έξω από το matrix υπάρχει σε όλους αλλά λίγοι το ακούν.
Είσαι ένας από αυτούς; Νιώθεις το κάλεσμα να υπερβείς το εγώ και να γίνεις ένας λαμπερός φάρος φωτός για όλο το Σύμπαν;
Με αγάπη
Έλενα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα