Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Επανα|φόρτιση ...



Καθώς πλησιάζουμε στις 11/11, καθημερινά αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να διατηρήσουμε την ενέργειά μας στα υψηλότερα επίπεδα που έχουμε την δυνατότητα, με οποιονδήποτε εφικτό και λειτουργικό τρόπο. 

Η αλλαγή που βιώνουμε όμως με καταιγιστικούς ρυθμούς και που γίνεται αντιληπτή σωματικά, συν/αισθηματικά και διανοητικά, είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δεν μας αφήνει πολλά διαθέσιμα αποθέματα, όσο κι αν προσπαθούμε μέσω της τροφής και της ξεκούρασης να τα συντηρήσουμε. 

Ο σωματικός μας φορέας περνάει δια πυρός και σιδήρου, είτε το καταλαβαίνουμε αυτό σε όλη του την έκταση είτε όχι. Όλα αλλάζουν μέσα μας και η μεταμόρφωσή μας δεν πρόκειται ν`αφήσει ούτε την εξωτερική όψη μας απαράλλαχτη καθώς τα κύτταρά μας ανυψώνουν το συχνοτικό τους πρότυπο και αναγκαστικά συμπαρασύρουν ολόκληρο τον οργανισμό που δομούν. Σε μερικά χρόνια θα κοιτάζουμε παλιές φωτογραφίες και δεν θα μας αναγνωρίζουμε.

Όπως έχει προταθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, το σπουδαιότερο σημείο για να σταθεί κανείς σε αυτή την περίοδο, είναι η μη αντίσταση.

Χρειάζεται ψυχική δύναμη για ν`αφεθεί κανείς και να παρασυρθεί από τα διαδοχικά κύματα που έρχονται να μας μεταμορφώσουν και ν`αναδείξουν τους αυθεντικούς εαυτούς μας.

Χρειάζεται πίστη για να μην ξεχνάει κανείς κάθε φορά που ένα κύμα πέφτει με ορμή επάνω του ότι και αυτό είναι ένα τμήμα του ψυχικού προγράμματος που ο ίδιος οργάνωσε για τον εαυτό του σε αυτή την ενσάρκωση.

Χρειάζεται εμπιστοσύνη για να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα ικανό να τον βλάψει, καθώς διατηρεί μόνιμη την επίγνωση πως δεν είναι ποτέ μόνος του σε οποιονδήποτε τόπο της Δημιουργίας κι αν τον φέρουν τα βήματα και οι αναζητήσεις του.

  
Αν νιώσεις την παρακάτω προτροπή να σου μιλάει σα ν`απευθύνεται σ`εσένα, τότε ακολούθησέ την.

Βγες στον Ήλιο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Στρέψου κατά πρόσωπο, κλείσε τα μάτια σου και νιώσε την παρουσία του να σε τυλίγει.
Αφέσου στην αίσθηση που σου δημιουργεί.
Μίλησέ του, είτε με φωνή είτε με την σκέψη σου:

Πατέρα / Μητέρα
στέκομαι μπροστά σου
έτοιμος / έτοιμη
για να δεχτώ τα δώρα σου.
Γνωρίζω πως δεν γνωρίζω τίποτα.
Είμαι έτοιμος / έτοιμη
να μάθω
ποιος / ποια είμαι.
Ευχαριστώ! 

Μείνε για 5' με το πρόσωπο στραμμένο επάνω του και με κλειστά τα μάτια.

Εισέπνευσε και εξέπνευσε αργά και ήρεμα, συγκεντρώσου σε αυτό που κάνεις και απόλαυσέ το.

Γύρνα και στρέψε την πλάτη σου για 5' ακόμη.

Επανέλαβε τις αναπνοές σου με τον ίδιο τρόπο και ρυθμό.

Γύρνα εμπρός μια τελευταία φορά, ευχαρίστησε και συνέχισε με ό,τι κάνεις.




Αν σου έκανε εντύπωση η προσφώνηση "μητέρα" προς τον Ήλιο, γνώριζε πως στα προχριστιανικά χρόνια, στην μυθολογία των βόρειων λαών της Ευρώπης (Δανούς, Γερμανούς, Νορβηγούς, Ισλανδούς, Σουηδούς) ο Ήλιος οδηγούνταν από ένα άλογο δεμένο σ`ένα άρμα που χειριζόταν μια γυναίκα, η θεά Φρέϊ(γ)ια (από το όνομα της οποίας προέκυψε το Friday=Παρασκευή - Freya's day) - (Norse Mythology & Cosmology). 

Οι θηλυκές του ποιότητες συμβολίζονται από το φως της Θηλυκής Αρχής, της Θεάς που καθοδηγούσε την Ανθρωπότητα στα αρχαία χρόνια.

Πολλά από τα αρχαία μυστήρια θ`αποκαλυφθούν όπως πραγματικά είναι και πάντα ήταν και η γνώση θ`αποκατασταθεί, καθώς πλησιάζουμε στην οριστική ανατροπή της πατριαρχίας.


Για την παραπάνω προτροπή, δεν θα δώσω περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά στο τι είδους αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Κι αυτό επειδή, όπως πολύ συχνά αναφέρω σε προηγούμενες αναρτήσεις, βρισκόμαστε ήδη στην εποχή της ανάληψης προσωπικής ευθύνης, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας τώρα έρχεται αντιμέτωπος με το ψυχικό του πρόγραμμα και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί σε αυτό, για την παρούσα χρονική περίοδο.

Η "άσκηση" που δόθηκε, σκοπό έχει να μας βοηθήσει ώστε ν`ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του προγράμματός μας, όμως, τ`αποτελέσματα που θα φέρει είναι αυστηρά προσωπικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ειπωθεί κάτι που θα μπορούσε ν`αποπροσανατολίσει ή ακόμα και να περιορίσει το βίωμά της.

Γι`αυτό και ο καθένας πρέπει να γνωρίζει αν τον αφορά και θα την εξασκήσει ή δεν τον αφορά και θα προσπεράσει.

Το ίδιο ισχύει ήδη για καθετί που αποφασίζουμε να κάνουμε ή να μην κάνουμε αυτή την περίοδο, οφείλουμε να γνωρίζουμε τι είναι καλό για εμάς και τι όχι, να έχουμε συνειδητοποιήσει τις πραγματικές μας ανάγκες και όχι να παρασυρόμαστε από συνήθειες ενός εαυτού ξεπερασμένου που ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει να τον απελευθερώσουμε.

Τέτοιου είδους προτροπές είτε για ασκήσεις είτε για ομαδικούς διαλογισμούς κ.λπ., θα δίνονται συχνά και ήδη πλησιάζουμε στον παγκόσμιο διαλογισμό της 11ης Νοεμβρίου.

Έχουμε τελειώσει με την αναπαράσταση του "ομαδάρχη" με την σφυρίχτρα στο στόμα που φωνάζει στην ομάδα και με ανάλογες τέτοιες εικόνες.

Τώρα ο καθένας καλείται να γίνει αυθεντία για το δικό του μονοπάτι και έτσι να αποδεχθεί ολοκληρωτικά την ευθύνη των επιλογών του. Η βοήθεια υπάρχει και δίνεται απλόχερα, όπως και είναι σωστό να γίνεται. Κανένας όμως δεν θα ζήσει την ζωή κάποιου άλλου γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει θετικότητα να προσφέρει σε κανέναν από τους δύο. 

Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα πια και δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για αναβολές και καθυστερήσεις, όπως είχαμε συνηθίσει πριν το 2012 να κάνουμε. 
Εκείνη η εποχή τέλειωσε και η ενέργεια άλλαξε δραματικά και θα συνεχίσει ν`αλλάζει για αρκετά χρόνια ακόμη.

Ησυχάζεις.
Συντονίζεσαι.
Αποδέχεσαι.
Συνεργάζεσαι.

Προχωράς.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα