Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞ…Ν ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!!

Μετά τους αεροψεκασμούς υπό «νατοϊκή προστασία» είχαμε και αυτό το… «μήνυμα» :

Σε μια πολύ πρωτότυπη αλλά και με μεγάλη συμβολική σημασία επίδειξη με αεροπλάνα του αμερικανικού ναυτικού, διαγράφτηκαν στο ουράνιο στερέωμα δυο χαρακτηριστικά… πέη, δίνοντας το δικό τους μήνυμα στο κοινό που παρακολουθούσε άφωνο από κάτω τις εικόνες στην περιοχή Omak της Ουάσιγκτον.

Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε το επιτελείο Ναυτικού των ΗΠΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση : «Το Ναυτικό ζητά συγγνώμη σε όποιον αισθάνθηκε ενοχλημένος από αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. 
Οι αξιωματικοί και οι ναυτικοί του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είναι επαγγελματίες που ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα ενώ εξυπηρετούν το έθνος μας περήφανα σε όλο τον κόσμο. 
Οι ενέργειες αυτού του πληρώματος ήταν εντελώς απαράδεκτες και αντίθετες με τους κανόνες ηθικής του Ναυτικού. Έχουμε δώσει εντολή το πλήρωμα να ξεκινήσει και διεξάγει διεξοδική έρευνα. Και θα κρατήσουμε τους δράστες υπεύθυνους για τις ενέργειές τους».
Η ανακοίνωση έχει μεγάλη δόση ειρωνείας γιατί αυτοί οι ίδιοι που διέπραξαν την ουράνια επίδειξη πέους ζητούν ευθύνες από τους… υπευθύνους!
Οι «δράστες» ήταν το πλήρωμα ενός…
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα