Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Μπορείτε να απελευθερώσετε τις υπερδυνάμεις σας με αυτή την αρχαία τεχνική σύμφωνα και με επιστήμονες ...

Μπορείτε να απελευθερώσετε τις υπερδυνάμεις σας με αυτή την αρχαία τεχνική σύμφωνα και με επιστήμονες ...

Ο ήλιος πιστεύεται ότι έχει μια δύναμη που θεραπεύει ασθένειες, παρέχει ενέργεια, εξαφανίζει την πείνα, και ακόμη ενισχύει την ικανότητα των ανθρώπων να αναπτύξουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες.

Η ικανότητά μας να απελευθερώσουμε τις υπεράνθρωπες δυνάμεις μας ήταν πάντα μπροστά μας. Δεν απαιτεί μεγάλο χρηματικό ποσό ούτε πολλές ώρες που δαπανώνται για διαλογισμό.Προέρχεται από μια πηγή που είναι πολύ διαθέσιμη σε κάθε ζωντανό πλάσμα σε αυτή τη Γη.

Ο ήλιος πιστεύεται ότι έχει μια δύναμη που θεραπεύει ασθένειες, παρέχει ενέργεια, εξαφανίζει την πείνα, και ακόμη ενισχύει την ικανότητα των ανθρώπων να αναπτύξουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες.


Οι αρχαίες κοινωνίες όπως οι Αιγύπτιοι, οι Μάγια και οι Ινδοί ενσωμάτωναν τον ήλιο που τους κοίταζε ή κοιτάζανκατευθείαν στον ήλιο ως μέρος της θρησκευτικής τους πρακτικής.
Τα άτομα που απασχολήθηκαν αυτή την τεχνική έχουν βρεθεί να είναι τα πιο πνευματικά προχωρημένα

Πώς να κάνετε σωστά αυτή την τεχνική;

Αυτή η τεχνική γίνεται με την εξέταση του ήλιου κατά την ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα ενώ στέκεστε στο έδαφος ξυπόλητος.

Οι ηλιοθεραπευτές αρχίζουν κοιτάζοντας απευθείας τον ήλιο για 10 δευτερόλεπτα, και όπως το κάνουν καθημερινά, προσθέτουν άλλα 10 δευτερόλεπτα στην πράξη.

Υποστηριζόμενη από την επιστήμη:

Ο διάσημος επιστήμονας Nikola Tesla μίλησε για αυτή την τεχνική όταν είπε:
" Η ιδέα μου είναι ότι η ανάπτυξη της ζωής πρέπει να οδηγήσει σε μορφές ύπαρξης που θα είναι δυνατές χωρίς διατροφή και οι οποίες δεν θα δεσμεύονται από επακόλουθους περιορισμούς. Γιατί ένα ζωντανό δεν πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για την απόδοση των λειτουργιών του από το περιβάλλον αντί να καταναλώνει τρόφιμα και να μετασχηματίζει, με μια περίπλοκη διαδικασία, την ενέργεια των χημικών συνδυασμών στη διατήρηση της ζωής ενέργεια; "


Αυτή η τεχνική θεραπείας του νου και του σώματος ήταν επίσης δημοφιλής από τον Hira Ratan καθώς επίσης δοκιμάστηκε και από τη NASA.


Οφέλη από την τεχνολογία της Sun-gazing:
1. Εξετάζοντας απευθείας τον ήλιο, το φως του ήλιου διεγείρει τον επιζωογονικό αδένα που ενισχύει την έκκριση της σεροτονίνης και της μελατονίνης ή τις αισθητικές ορμόνες. Αυτές είναι οι ορμόνες που ευθύνονται για την αύξηση των ενεργειακών μας επιπέδων.

2. Η αντανάκλαση του ήλιου αυξάνει το μέγεθος του επιγονιδιακού μας αδένα , το οποίο λέγεται ότι συρρικνώνεται καθώς γερνάμε. Όμως, σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι ασκούν την ηλιοθεραπεία έχουν μεγαλύτερο εγκεφαλικό αδένα.

3. Η ηλιοθεραπεία έμμεσα βοηθάει με υγιεινό τρόπο να χάσεις βάρος. Καθώς η ενέργεια από τον ήλιο θρέφει τα μυαλά μας και τα σώματά μας, η επιθυμία μας και η ανάγκη να φάμε μειώνεται.

Αυτή η τεχνική μπορεί να χάθηκε με αργό ρυθμό, αλλά είμαστε τυχεροί που την αποκάλυψαμε.
Έχουμε όλα τα μέσα να το χρησιμοποιήσουμε με τον τρόπο που οι πρόγονοί μας έκαναν, να μένουν υγιείς και να εξαπολύσουν τις κρυφές δυνάμεις και τις δυνατότητές μας.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα