Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Η μυστηριώδης καλλίπυγος φοιτήτρια του Κέιμπριτζ

Η μυστηριώδης φοιτήτρια της Νομικής που κέρδισε στο διαγωνισμό για τα πιο “ωραία οπίσθια” στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

«Είμαι περισσότερο περήφανη για τη νίκη μου παρά για το γεγονός ότι μπήκα σε αυτό το πανεπιστήμιο», δήλωσε η Vita. Photo: SWNS / Mega. Πηγή: Supplied
ΜΙΑ φοιτήτρια της Νομικής αναδείχθηκε νικήτρια στον φετινό διαγωνισμό για τα πιο θελκτικά οπίσθια στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.
Πρόκειται για προπτυχιακή φοιτήτρια, γνωστή με το ψευδώνυμο Vita (Ζωή, όπως το όνομα της πρώτης γυναίκας του Αδάμ), καθώς το πραγματικό της όνομα παραμένει άγνωστο.
Πρόκειται για μια τροφαντή κοπέλα, η οποία πιστεύει ότι η επικράτησή της πάνω στις πολύ πιο αδύνατες συναγωνίστριές της αποτελεί μια νίκη για την «αποδοχή του σώματος όπως είναι».
Η φοιτήτρια, που πόζαρε γυμνή, στηριζόμενη σε μια βελανιδιά, συγκέντρωσε το 24,32 τοις εκατό των ψήφων μεταξύ των αναγνωστών της σπουδαστικής εφημερίδας The Tab, με δεύτερη τη Virginia που συγκέντρωσε ποσοστό 23,08%.
«Δεν έχω και την πιο αθλητική φιγούρα. Η περιφέρειά μου είναι αρκετά μεγάλη και οι μηροί μου χοντροί», είπε για να προσθέσει: «Η νίκη μου φανερώνει πόσο πολύ έχει αλλάξει ο κόσμος, που έχει μάθει πλέον να αποδέχεται τα σώματα όπως είναι».
Η Vita αποφάσισε να συμμετάσχει όταν ο φίλος της, που είναι φωτογράφος, την ενημέρωσε για τον διαγωνισμό μια μέρα πριν αυτός λήξει. Photo: SWNS / Mega. Πηγή: Supplied
Αυτό που κάνει την ίδια να είναι ακόμα πιο περήφανη είναι το γεγονός ότι κατέκτησε την πρώτη θέση αν και ελαφρώς τροφαντή.
«Χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να αποδεχθώ το σώμα μου. Ήθελα να το αποδείξω αυτό στον εαυτό μου πετυχαίνοντας κάτι. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα η φωτογραφία να φτάσει ούτε μέχρι την πρώτη δεκάδα, πόσο μάλλον να αναδειχθεί πρώτη. Δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο υπερήφανη. Πιθανότατα νιώθω πιο περήφανη από ό,τι για την είσοδό μου στο Κέιμπριτζ», δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη της.
«Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ένοιωθα τόσο παγωμένη και τα πόδια μου ήταν βρεγμένα. Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι στο βάθος βρίσκεται ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο οποίο διεξάγεται αγώνας. Δεν πιστεύω ότι μας αντιλήφθηκαν. Η βελανιδιά βρίσκεται επίσης δίπλα στις γραμμές του τρένου και κάθε φορά που περνούσαν βαγόνια ο φωτογράφος έριχνε πάνω μου ένα παλτό για να με κρύψει», αποκάλυψε η Vita για το παρασκήνιο της φωτογράφισης.
Δείτε ορισμένες άλλες από τις συμμετοχές:
Η Angelica, που σπουδάζει φυσικές επιστήμες στο κολέγιο St Catharine του Κέιμπριτζ, ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες. Photo: The Tab. Πηγή: Supplied
Η Virginia, που ήρθε δεύτερη στο διαγωνισμό, σπουδάζει οικονομία της γης στο κολέγιο Jesus. Photo: The Tab. Πηγή: Supplied
Η Vanessa σπουδάζει Ιστορία της Τέχνης στο κολέγιο Christ. Photo: The Tab. Πηγή: Supplied
Η Dora σπουδάζει Ιστορία στο κολέγιο Homerton. Photo: The Tab. Πηγή: Supplied


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα