Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ



 Υπάρχει έλλειψη βασικής σεξουαλικής εκπαίδευσης λένε. Ανέκαθεν υπήρχε έλλειψη βασικής σεξουαλικής εκπαίδευσης λέει ο αποδυτηριάκιας. Απο το δημοτικό ακόμα εμείς ψαχνόμασταν για το σέξ. Θέλαμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε. Μας άρεσαν τα κορίτσια και την πηγαίναμε και στο πονηρό την δουλειά.

Κάναμε και το ματάκι μας κάτω απο την σκάλα όταν ανέβαιναν τα κορίτσια για να δούμε το βρακάκι τους. Πειράζαμε όποια μας άρεσε για να την κάνουμε να μας προσέξει. Για να μάθουμε για την γυναίκα, για τα γεννητικά της όργανα και για την ικανοποιησή της, διαβάζαμε στη ζούλα και κανέναν οδηγό του σέξ. Κάτω απο το κρεβάτι να μην μας δούν οι γονείς μας και μας πούνε τίποτα. Να μην μας ντροπιάσουνε.

Που να σου μιλούσε γονιός τότε για το σέξ, τι να προσέχεις και τι συμπεριφορά να έχεις απέναντι σε κάποιο κορίτσι. Δεν είχαμε τότε ιντερνέτ βλέπετε κι΄αν είχαμε δεν θα είχαμε κομπιούτερ, οπότε πάλι δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε. Να μορφωθούμε σεξουαλικώς. Στην σημερινή εποχή δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν νέοι που δεν γνωρίζουν τα βασικά γύρω απο το σέξ. Που δεν έχουν καθόλου σωστή διαπαιδαγώγηση. Μόρφωση. Στην εποχή που το αιδοίο βγήκε στο σεργιάνι και σου προσφέρεται στο πιάτο, οι νέοι είναι αμόρφωτοι σεξουαλικά και συνεχώς αυνανιζόμενοι με την σύγχρονη τεχνολογία. Συνήθως με το κινητό.

Τα στοιχεία που έφερε στο φως η νέα παγκόσμια έρευνα μεγάλης εταιρείας προφυλακτικών είναι ενδεικτικά γύρω από το πώς βιώνουν, προετοιμάζονται και αντιμετωπίζουν τις πρώτες τους εμπειρίες στο σεξ οι νέοι στη χώρα μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ελλάδα, μάλιστα, αν και τα επίπεδα σεξουαλικής εκπαίδευσης έχουν σταθερή αυξητική πορεία, ακόμη και σήμερα, ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως δεν έλαβε ποτέ καμία μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. 

Αλλά και εκείνοι που έλαβαν, δήλωσαν πως πρώτη τους επιλογή ήταν οι φίλοι και οι συμμαθητές (67%) και όχι οι εκπαιδευτικοί τους (μόλις 7%). Στην Ελλάδα, πρέπει να σημειωθεί επίσης, το 83% των νέων έως 25 ετών δήλωσε πως χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε μόνιμη βάση για την αποφυγή κυρίως πιθανής εγκυμοσύνης (48%) και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (29%). 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η βασικότερη πηγή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πληροφόρησης είναι οι συμμαθητές ή φίλοι (42%), ακολουθούμενο από τα βιβλία (41%) και το Διαδίκτυο (35%). 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα