Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Οι Αστρικές Πύλες της Γαίας και η Αόρατη Πνευματική Φυλακή που στήνουν


Όπως είναι σε πολλούς γνωστό, ζούμε σε έναν νοητικό κόσμοο οποίος δεν πλάθηκε τυχαία και ούτε τον δημιουργήσαμε εμείς συνειδητά αλλά με τη δική μας ενέργεια, θέληση και έγκριση. Οι αρχιτέκτονες αυτού του νοητικού κόσμου, που λέγεται και Matrix και μορφογενετικό πεδίο, είχαν και έχουν στόχο την τέλεια κάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε.

Δηλαδή μας πρόσφεραν μία άλλη πραγματικότητα ψευδή και επιφανειακή και μας λένε ότι αυτή είναι και δεν υπάρχει άλλη. Αυτή είναι η Matrix η αόρατη πνευματική φυλακή που ζούμε, αυτό το μορφογενετικό πεδίο, ένα είδος σκληρού δίσκου στον αιθέριο κόσμο της 4ης διάστασης, μία αποθήκη όλων των σκέψεων και ιδεών, όλων των ανθρώπων των τελευταίων 13.000 ετών. Είμαστε στην τελική μάχη μεταξύ Φωτός και σκότους σε όλα τα επίπεδα. Η μεριά του σκότους τραβά τη ψυχή να παραμείνει στη Matrix.

Οι δε φορείς του Φωτός κατάλαβαν τη φυλακή τους και θέλουν να βγουν από μέσα της, συνειδητοποίησαν το πραγματικό τους εαυτό και το ρόλο που θα παίξουν στον Ενεστώτα. Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα που μπορώ να αναφέρω για το θέμα αυτό γνωρίζοντας ότι ο αμύητος άνθρωπος μόλις τα ακούσει θα κλωτσήσει διότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο μέσα στην δική του νοητική Matrix που ζει. Η Matrix θα του πει ότι αυτά που θα αναφέρω κάτωθεν είναι φαντασίες, εικασίες η συνωμοτικές θεωρίες. Μέχρι που μια ημέρα θα συνειδητοποιήσει ότι το κινηματογραφικό έργο Matrix δεν είναι απλώς έργο φαντασίας αλλά η καθημερινότητα που ζει. Θα δει τον ήδη ζώντα παρελθόν του σαν ένα άσχημο εφιαλτικό όνειρο που τελείωσε πιά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι οι αιτίες των πολέμων στο Ιράκ, Αφγανιστάν και στην Υεμένη μαζί με το πρόβλημα των πειρατών στη Σομαλία είναι το πετρέλαιο, η παραγωγή του ναρκωτικού όπιου στο Αφγανιστάν, η τρομοκρατία, η καταπολέμηση των πειρατών από τη Σομαλία η οι άλλες πηγές πρώτων υλών. Αυτά μας τα λέει η Matrix για δικό μας προγραμματισμό του νου μας και εφόσον γίνει αυτό, απορρίπτομαι μετά κάθε άλλη σκέψη, γνώση ή είδηση από άλλη πηγή που έρχεται αντίθετη με την Matrix. Εδώ θα αναφέρω πρώτα αποδεδειγμένες πραγματικότητες που μπορεί ο αναγνώστης μόνος του να τις εξετάσει αν αληθεύουν:

Στο κόλπο της Υεμένης έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολεμικά πλοία, υποβρύχια και νεότατο γήινο και εξωγήινο (από 75 χρόνια συνεργασίας και των δύο υπερδυνάμεων με τους Greys) πολεμικό υλικό και εξοπλισμό σε σχήμα κύκλου. Τόσα πολεμικά πλοία δεν υπήρχαν ούτε στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Ο στόλος αυτός έρχεται απ’ όλα τα μεγάλα και μικρά κράτη του κόσμου. Όλοι τους μόνιασαν για έναν κοινό εχθρό. Περίεργο όμως είναι ότι αυτά τα κράτη εκεί δείχνουν να είναι αναμεταξύ τους αγαπημένα μπροστά στο κοινό εχθρό, έναντι που προς τον έξω κόσμο δείχνουν και κάνουν αληθινούς πολέμους μεταξύ τους, πραγματικοί εχθροί με διαφορετικά συμφέροντα και agentes.




  • Ποιος λοιπόν είναι ο κοινός εχθρός; 
  • Μήπως είναι οι ξυπόλυτοι Σομαλοί αντάρτες με ένα αυτόματο στο χέρι; 
  • Βλέπετε λοιπόν για πόσο χαζούς μας περνούν εμάς τους Goyms;


Θα απαντήσω με τη σειρά. Οι αιτίες των πολέμων στα συγκεκριμένα αναφερόμενα κράτη είναι οι αστρικές πύλες. Γιατί αυτό; Διότι όποιος ελέγχει τις πύλες ελέγχει και την γη. Οι πύλες είναι οι πόρτες για να φύγεις από τη γη και να μπεις στη γη από άλλη διάσταση. Εδώ θέλω να αναφέρω ότι οι μεγάλες δυνάμεις έχουν εξωγήινη τεχνολογία όπως για παράδειγμα τα UFO των Αμερικανών βρίσκονται στην 5η γενεά τελειοποίησης. Στο θέμα Ιράκ η πύλη είναι μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Βαβυλώνας. Αυτή την πύλη την φυλούν κομάντος Αμερικανοί όμως η secret government δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που χρειαστεί να φύγουν από τη γη. ήδη ελέγχεται από τη τρίτη δύναμη που θα μιλήσω παρακάτω.

Στο Αφγανιστάν υπάρχουν μερικές μικρότερες πύλες οι οποίες οι Αμερικανοί προσπάθησαν να τις κατακτήσουν και να τις ελέγξουν για δικό τους λογαριασμό και απέτυχαν. Στη Υεμένη όλο το άνθος όπλων της πολεμικής βιομηχανίας των κρατών κοιτάζει τον ουρανό με στραμμένα τα όπλα προς τα πάνω. Θα σας πω μερικά οπλικά συστήματα: Skalar waves, Haarp, Laser, κ. α. γνωστά και άγνωστα για εμάς τους θνητούς. Αυτή η πύλη είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη. Από αυτή μπήκαν στη γαία για πρώτη φορά στο περίπου 450 000 π.Χ. οι Αννουνάκοι (Nefelim). Όπως βλέπεται η παγκόσμια κυβέρνηση που πάνε να μας τη πουλήσουν για φρέσκο προϊόν της ημέρας, υπάρχει από το 1917.

Εδώ ήθελα να αναφέρω σε όλους τις ήδη γνωστές βάσεις στο φεγγάρι και στον Άρη χτισμένες στην δεκαετία του ’60 συνεργαζόμενοι Αμερικανοί και Ρώσοι μαζί και για τον αμύητο πληθυσμό της γης τον έβαλαν να σκοτώνεται αναμεταξύ τους με το σιδηρούν παραπέταμα, η τέλεια κάλυψη. Συγχαρητήρια στους Νεφελίμ. Η συμφωνία μεταξύ των Νεφελίμ με την Γαλαξιακή Ένωση του Φωτός, έληξε το 2013, και μαζί της και ο πλατωνικός χρόνος των 25.920 χρόνων. Η διάρκεια αυτής της συμφωνίας ήταν 13.000 χρόνια, γνωστή και σαν Kali Yuga δηλαδή σκοτεινή περίοδος. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι τα διάφορα Clans των ερπετοειδή Νεφελίμ και οι 13 Ιλλουμινάτι οικογένειες που κυβερνούν το κόσμο, δεν θέλουν να φύγουν από την εξουσία. Έκαναν τόσο κόπο στα τόσες χιλιάδες χρόνια, δημιούργησαν τη Matrix, έχουν μαζέψει τον παγκόσμιο πλούτο, ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα με δική μας θέληση (ψήφο, δομές πίστης) και τώρα θα τα παραδώσουν όλα αυτά εθελοντικά στον πληθυσμό της γης; Όχι βέβαια!

Στις διάφορες αστρικές πύλες της γαίας άρχισαν ήδη όμως να μπαινοβγαίνουν τα κοσμικά πλοία της Γαλαξιακής Ένωσης δηλαδή να γίνονται ορατά και αόρατα ως ήπια ενημέρωση του γήινου πληθυσμού για την επερχόμενη αλλαγή εξουσίας επί της γης και αυτό σε καθημερινή βάση. Και είναι φυσιολογική η αντίδραση των Ιλλουμινάτι να κάνουν τα πάντα για να διαστρεβλώσουν και να σταματήσουν την ερχόμενη αλλαγή, μία αλλαγή που είναι θεϊκής προελεύσεως και δεν υπάρχει δύναμη να την σταματήσει. Προσπαθούν με κάθε τρόπο αφού το μεγαλύτερο όπλο των Ιλλουμινάτι είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να πω καλύτερα τα μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού αφού σχεδόν όλοι και όλα δουλεύουν ακόμα γι’ αυτούς. Στο Αφγανιστάν οι μισθοφόροι φαντάροι παρατηρητές σε γεωγραφικές θέσεις κλειδιά στο χώρο που βρίσκονται οι πύλες, έχουν αυστηρή εντολή με ποινή θανάτου όποιος τολμήσει να δημοσιεύσει τα φαινόμενα που βλέπει.


Το σκοπό της κάλυψης είχαν και οι ταινίες Independence Day και 2012, να φυτέψουν στο κοινό το φόβο σε ότι έρχεται από πάνω. Εδώ ήθελα να επισημάνω ότι τα κοσμικά πλοία της Γαλαξιακής Ένωσης δεν είναι από μέταλλα όπως μας έμαθε η Matrix αλλά από Φως υψηλής συχνότητας και είναι ζωντανά, δηλαδή όλο το πλοίο είναι ένας ζωντανός οργανισμός βασιζόμενος στην ενέργεια της ανιδιοτελούς αγάπης. Τα πλοία κινούνται τηλεπαθητικά και παίρνουν ότι μορφή θέλει ο χειριστής. Ένας άνθρωπος μπορεί να επέμβει σε ένα τέτοιο κοσμικό πλοίο μόνο όταν βρίσκεται ήδη σε κατάσταση ανιδιοτελής αγάπης, σημαίνοντας ότι αγαπά όλη τη δημιουργία χωρίς όρους γιατί κατάλαβε ότι είναι ο ίδιος μέρος αυτής. Όπως θα είναι σε πολλούς γνωστό, η κινητήρια ενέργεια που κινεί το σύμπαν είναι η ανιδιοτελής αγάπη, δεν υπάρχει στο σύμπαν άλλη ενέργεια υψηλότερης δόνησης ή συχνότητας. Δεν είπε ο Ιησούς, εγώ και ο πατέρας μου (το ορατό και αόρατο σύμπαν) είμαστε ΕΝΑ.

Έχω προειδοποιήσει τον αναγνώστη ότι για μας που ζούμε στην 3η διάσταση είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε με τη νόηση. Διότι βρισκόμαστε σχεδόν συνεχώς στην αριστερή, δηλαδή νοητική πλευρά του εγκεφάλου μας και αυτή λειτουργεί μόνο περίπου 10%, και αυτό που σκεφτόμαστε νομίζουμε ότι είναι δικιά μας σκέψη, ενώ στη πραγματικότητα τη μαγνητίζουμε από τη Matrix, ελεγχόμενα τουλάχιστον μέχρι πριν μερικά χρόνια από τους Νεφελίμ και τους Greys. Βλέπεται λοιπόν πώς λειτουργεί τι διπλό Controll επί της γης; Ο ορατός ηλεκτρονικός έλεγχος (Body Nanochip, Cameras, Satelites, Computers) επί της γης και ο αόρατος αιθέριος της σκέψης, Mind Controll μέσο της Matrix. Και φυσικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι άνθρωποι που προγραμματίζονται από αυτές έχει το αποτέλεσμα, η πίστη σε αυτές τις πληροφορίες να γίνουν δομές πίστης.

Έτσι τροφοδοτούν ασυνείδητα την υπάρχουσα Matrix των Νεφελίμ βασιζόμενη στο φόβο σαν άρχουσα αίσθημα. Δυστυχώς είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που το κάνει ακόμα χωρίς να ξέρει ότι το κλειδί για τη σωτηρία του το έχει ο ίδιος ο κάθε άνθρωπος. Εδώ ταιριάζει να αναφέρω και το θετικό ρόλο που παίζει το σκότος ή το κακό στη γη. Γιατί θα μου πει ο αναγνώστης, δεν είναι αυτό παράδοξο; Θα αναρωτηθεί, δεν κάνουμε μάχη να εξαλείψουμε ή να σταματήσουμε τις επιπτώσεις του σκότους; Η απάντηση είναι ότι το Φως καταλαβαίνει και ξέρει την προέλευσή του και ενεργά και κινείται σε αυτή τη κατεύθυνση.

Το σκότος όμως σαν ενέργεια νομίζει ότι είναι χωριστά από τον δημιουργό μας, που στην τελική ανάλυση και αυτό ήρθε από το Φως να παίξει σε έναν περιορισμένο χρόνο τον μοναδικό και μόνο ρόλο του, το ρόλο του σκότους, του φόβου και του κακού. Μόνο στο πυκνό σκότος δηλαδή σε μία γήινη κοινωνία ή πολιτισμό που βασιλεύει απόλυτα ο φόβος και όχι η ανιδιοτελής αγάπη, αρχίζει ο άνθρωπος σιγά-σιγά να αναζητά τη πηγή του, το Απολλώνιο Φως.


master-lista + reiki-giaolous

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα