Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Βελτίωση του Γυναικείου Οργασμού

Βελτίωση του Γυναικείου Οργασμού
Ο οργασμός μπορεί να είναι προβληματικός ή ελλειπής για μικρό ή μεγάλο διάστημα στην ζωή μιας γυναίκας, για πολλούς κα διαφορετικούς λόγους. Πέρα από οργανικούς λόγους όπως η χρήση κάποιου φαρμάκου, η ύπαρξη κάποιας ασθένειας ή η εμμηνόπαυση σε μια μεγαλύτερη ηλικία, υπάρχει και η περίπτωση της πτώσης της ποιότητας του οργασμού χωρίς προφανές αίτιο. Σε αυτήν την περίπτωση ψυχολογικής επίπτωσης στον οργασμό , χρειάζεται να υπάρξει εντατική προσπάθεια ανάκαμψής του, τόσο στο ψυχολογικό όσο όμως και στο σωματικό κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα, κάποια βήματα από τον σύντροφο-παρτενέρ, που μπορούν σε μεγάλο βαθμό να βοηθήσουν, είναι:
  • Ενίσχυσε την εγκεφαλική της διέγερση με πειράγματα πολύ πριν την πράξη. Ετοίμασε το σώμα της όχι για να δεχθεί, αλλά για να ζητήσει την ερωτική επαφή
  • Δώστης πολλαπλά και ταυτόχρονα ερεθίσματα. Το γυναικείο σώμα δεν είναι ένα σημείο , και οι άντρες λειτουργούμε λίγο ή πολύ με «αντρική λογική» στο σεξουαλικό κομμάτι: επικέντρωση σε ένα μόνο σημείο και ενασχόληση εμμονική σχεδόν με αυτό μέχρι να έρθει ο οργασμός που φυσικά δεν έρχεται ποτέ. Το σώμα της γυναίκας απαιτεί ταυτόχρονο ερεθισμό πολλαπλών σημείων του.
  • Ένας δονητής πέρα από ερωτικό παιχνίδι αποτελεί κι ένα εξαιρετικό εργαλείο διέγερσης της κλειτορίδας, η οποία σαν όργανο είναι πολύπλοκο , του οποίου πέρα από τα εξωτερικά σημεία του, υπάρχουν και σημεία που μόνο μέσα από έναν πιο αυξημένο ερεθισμό γίνονται εμφανή.

  • Χρησιμοποίησε την φαντασία, ένα ερωτικό βιβλίο μια ερωτική ταινία. Εάν στην γυναίκα δεν διεγερθεί το μυαλό της, κανένα όργανο του σώματός της δεν θα ερεθιστεί από μόνο του. (Αυτός άλλωστε είναι κι ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει το Viagra για γυναίκες)

  • Να επικεντρώνεται και η ίδια στον ερεθισμό της απερίσκεπτα. Αυτό είναι κάτι που βελτιώνουμε και εντός της ψυχοθεραπείας με άσκηση επικέντρωσης σε σταδιακά αυξανόμενο χρονικό πλαίσιο , με στόχο τελικό την πλήρη αφοσίωσή στον σωματικό ερεθισμό χωρίς την παρεμβολή προβληματικών σκέψεων της καθημερινότητάς μας.

  • Τέλος οι ασκήσεις Kegel ενδυνάμωσης του μυικού τριγώνου της περιοχής του αιδοίου βοηθούν σημαντικά στην καλυτέρευση της ποιότητας του οργασμού , αλλά εξασκούμαστε σε αυτές αφού προηγουμένως έχουμε δουλέψει αρκετά την αυτοσυγκέντρωση στον ερεθισμό
  • Μερσινιάς Θωμάς , Κλινικός Ψυχολόγος MSc
    ©mersinias.gr
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα