Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Φτάνει πια με το τετριμμένο «είσαι όμορφη». Ο σωστός άντρας ξέρει ακριβώς πώς να κάνει ένα κομπλιμέντο (χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα, εννοείται).



Η σχέση σας
«Είμαστε ωραία ομάδα εμείς οι δύο»
Με αυτήν τη φράση δείχνεις πως τη σέβεσαι, αλλά και ότι εκτιμάς ό,τι σας ενώνει. Η ουσία του μηνύματος είναι πως, όταν είσαι μαζί της, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και το αντίστροφο, λέει η Robyn Landow, Ph.D., ψυχολόγος.
Ο χαρακτήρας της
«Μπράβο σου που βοήθησες τη φίλη σου»
Χωρίς αμφιβολία, θα της αρέσει να ακούσει από σένα ότι είναι καλός άνθρωπος με όλους και όχι μόνο με σένα. Ετσι εκείνη αισθάνεται ότι την εκτιμάς κι εσύ θυμάσαι πόσο τυχερός είσαι που έχεις τέτοια γυναίκα, λέει η ψυχολόγος Wendy Walsh, Ph.D.

Η δύναμή της
«Εντυπωσιάστηκα από τη στάση που κράτησες»
Συχνά οι γυναίκες φοβούνται ότι, με το να είναι δυναμικές, ξενερώνουν το σύντροφό τους. Παρόλα αυτά, με αυτήν τη φράση σου της δείχνεις ότι εσύ το θαυμάζεις αυτό και δεν αισθάνεσαι απειλή από το χαρακτήρα της. 
Το σώμα της
«Αυτό το φόρεμα αναδεικνύει την πλάτη σου»
Οσο κι αν η αυθόρμητη σκέψη σου είναι «Πω, πω, είσαι πολύ σέξι», οι λέξεις αυτές θα δείξουν θαυμασμό για το στυλ της. Το να παρατηρείς κάτι για το οποίο προσπαθεί δείχνει την αμέριστη προσοχή σου, λέει η Landow.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα