Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η Αποκάλυψη Αρχίζει; Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία υποστηρίζει ότι η μάχη του Αρμαγεδδών είναι έτοιμη να ξεκινήσει!


Σε δημόσια ομιλία του στον κεντρικό καθεδρικό ναό της Μόσχας, ο Πατριάρχης Κύριλλος είπε ότι τα σημάδια από το Βιβλίο της Αποκάλυψης είναι πλέον εμφανή.

Κάλεσε, επίσης, τους πολιτικούς αλλά και τους απλούς πολίτες να ενωθούν και να σταματήσουν την πορεία προς την άβυσσο.

«Όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα πρέπει να ενωθούν, γιατί μπαίνουμε σε μια κρίσιμη περίοδο, κατά τη διάρκεια του ανθρώπινου πολιτισμού.
Αυτό μπορεί ήδη να φαίνεται με γυμνό μάτι. Πρέπει να είσαι τυφλός για να μην παρατηρήσεις ότι πλησιάζουν οι γεμάτο δέος στιγμές στην ιστορία που ο απόστολος και ευαγγελιστής Ιωάννης μιλούσε στο βιβλίο της Αποκάλυψης,» ανέφερε ο Πατριάρχης.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο ακριβής χρόνος των έσχατων καιρών εξαρτάται από τις ενέργειες του καθενός.

Ο ίδιος κάλεσε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις ευθύνες τους όσον αφορά τη Ρωσία και το σύνολο της ανθρωπότητας, και να σταματήσουν «την πορεία προς το τέλος της αβύσσου της ιστορίας.»





Τόνισε ότι πολλοί εκπρόσωποι της σύγχρονης ρωσικής διανόησης επαναλαμβάνουν τα λάθη που έγιναν από τους προκατόχους τους, που οδήγησαν τη χώρα στα καταστροφικά επαναστατικά γεγονότα των αρχών του 20ου αιώνα.



«Σήμερα είναι η λάθος στιγμή για να ταρακουνηθεί το σκάφος των ανθρώπινων παθών, διότι υπάρχει ήδη πάρα πολύ αρνητική επίδραση στην πνευματική ζωή των ανθρώπων», δήλωσε ο Κύριλλος.



Ο Πατριάρχης Κύριλλος της Μόσχας και πασών των Ρωσιών έγινε 71 ετών τη Δευτέρα.





Μετά την λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Σωτήρα Χριστού στη Μόσχα, η Ιερά Σύνοδος παρουσίασε τον επικεφαλή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με ένα αντίγραφο ττου τελετουργικού καλύματος της κεφαλής που φορούσε ο Πατριάρχης Τύχων - ο άνθρωπος που εξελέγη επικεφαλής της Εκκλησίας πριν από 100 χρόνια.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα