Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Έρευνα: Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι Έλληνες σήμερα;

καλύτερη εποχή για σεξ

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες φαίνεται ότι το…. ηθικό τους είναι ακμαιότατο στο κρεβάτι
Έτσι ενώ στα πρώτα χρόνια των μνημονίων οι συμπολίτες μας δεν είχαν διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις καθώς ήταν ψυχολογικά “πεσμένοι” πλέον είναι ασυγκράτητοι.
Και για του λόγου του αληθές έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στους άνδρες 18-34 ετών έχει αυξηθεί κατά 35% το τελευταίο τετράμηνο, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πριν από έναν χρόνο.
Την ίδια στιγμή και στους άνδρες άνω των 54 ετών οι σεξουαλικές επαφές είναι εξίσου αυξημένες, σε ποσοστό 27%. 
H ίδια έρευνα, που έγινε σε δείγμα 600 ανδρών, ηλικίας 25-64 ετών, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, έδειξε ότι οι άνδρες σήμερα εστιάζουν ιδιαίτερα στο σεξ και ως πράξη και ως διάθεση, παρόλο που κάποιος θα περίμενε όλη αυτή η οικονομική αβεβαιότητα να έχει επηρεάσει αρνητικά την ερωτική τους διάθεση, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιωθεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες έρευνες.
Προβλήματα στύσης

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών κ. Κων/ντίνο Κωνσταντινίδη, ένα εκατομμύριο άνδρες υποφέρουν στη χώρα μας από προβλήματα στύσης και, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό σαν νούμερο, οι αριθμοί των παθήσεων, που συνοδεύουν τη στυτική δυσλειτουργία, το επιβεβαιώνουν.
«Από αυτούς μόνο το 10% αναζητά λύση. Ο κύριος λόγος είναι ότι σε πολλούς άνδρες εξακολουθεί να υπάρχει η νοοτροπία ότι η ερωτική ζωή πρέπει να είναι ιδιωτική υπόθεση και να μην εκτίθεται στον κόσμο, αλλά ούτε και στον γιατρό. Η αμηχανία, οι προκαταλήψεις, οι ντροπές, που συνοδεύουν το σεξ, εξηγούν τη δυσκολία αναζήτησης λύσεων» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα