Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Η Συμπαντική συμπεριφορά για να μεταβείς από τη χάλια δουλειά στην δουλειά των ονείρων σου

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση και πολλοί ακόμη είναι. Δεν σου αρέσει η δουλειά που κάνεις αλλά χρειάζεσαι τα χρήματα για να πληρώνεις τους λογαριασμούς ή δεν έχεις ακόμη τα χρήματα για να παραιτηθείς από τη χάλια δουλειά και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες να κάνεις.
Υπάρχει τρόπος να μεταβείς από τη μία δουλειά στην άλλη; Οπωσδήποτε! Ήμουν εκεί, το δοκίμασα και πέτυχε.
δουλειά των ονείρων σου
Χρειάζεται να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος και να συμπεριφερθείς ως Σύμπαν. Και τι κάνει το Σύμπαν; Ρέει χωρίς αντίσταση.
Ας το μεταφράσουμε με ανθρώπινους όρους. Αυτές είναι οι  Συμπαντικές συμπεριφορές για να μεταβείς από τη χάλια δουλειά στην δουλειά των ονείρων σου.
1. Αποδέξου το γεγονός ότι δουλεύεις σε κάτι που δεν σου αρέσει. Είναι αυτό που είναι.
2. Αποδέξου το γεγονός ότι σου αρέσει να κάνεις κάτι άλλο αλλά για την ώρα, βρίσκεσαι στη χάλια δουλειά. Οπότε, αυτή η δουλειά χρειάζεται την προσοχή σου – για την ώρα.
3. Να έχεις Παρουσία στην χάλια δουλειά σου. Δεν χρειάζεται να σου αρέσει αλλά χρειάζεται να την κάνεις όσο πιο τέλεια μπορείς. Αυτό διαλύει τις αντιστάσεις και επιτρέπεις τη Συμπαντική ροή.

4. Μη σκέφτεσαι τη δουλειά των ονείρων σου όταν κάνεις τη χάλια δουλειά. Αυτό θα σε κάνει να υποφέρεις και θα ενισχύσει τις αντιστάσεις.
5. Αφιέρωσε όλο τον ελεύθερό σου χρόνο στη δουλειά των ονείρων σου. Διάβασε, κάνε τις έρευνές σου, ξεκίνα να αγοράζεις πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά των ονείρων σου.
6. Ο νόμος της έλξης δεν δουλεύει. Σε κάνει να ζεις στο μέλλον και να δίνεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι που δεν έχεις ακόμη. Δεν είναι Συμπαντική συμπεριφορά. Το Σύμπαν δεν ζει στο μέλλον.
7. Μην έχεις εμμονή με τη δουλειά των ονείρων σου ή να ζητάς όλη την ώρα να έρθουν οι ευκαιρίες που ψάχνεις. Έθεσες την πρόθεσή σου, το Σύμπαν πήρε το μήνυμά σου με τις πράξεις σου. Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις.
8. Άφησε χώρο για το Σύμπαν να σε εκπλήξει. Πάντα. Κάποιες φορές δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε γιατί έρχεται κάτι πολύ καλύτερο. Να έχεις υπομονή.
9. Και τέλος, θα ξέρεις πότε θα αφήσεις την χάλια δουλειά όταν θα έχεις γαλήνη στην καρδιά σου και θα έχεις Παρουσία. Δεν χρειάζεται να πάρεις καμία απόφαση ούτε να σκεφτείς τίποτα. Θα ξυπνήσεις μια μέρα και απλά θα ξέρεις πως ήρθε η ώρα.
Με αγάπη,
Έλενα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα