Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Πολύ απλά, η ρουτίνα μας, οι γνωστές σκέψεις και τα γνώριμα συναισθήματα μας διαιωνίζουν την ίδια υπόσταση, η οποία προκαλεί τις ίδιες συμπεριφορές και δημιουργεί την ίδια πραγματικότητα. Επομένως, εάν θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πτυχή της πραγματικότητας μας, πρέπει να σκεφτούμε, να νιώσουμε και να δράσουμε με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να «γίνουμε» διαφορετικοί όσον αφορά τις αντιδράσεις μας στα βιώματα. Πρέπει να «γίνουμε» κάποιοι άλλοι. Πρέπει να δημιουργήσουμε και να παρατηρήσουμε το καινούριο αποτέλεσμα με μια καινούργια νοητική υπόσταση.

Από τη σκοπιά της κβαντικής θεωρίας, πρέπει να δημιουργήσουμε μια καινούργια υπόσταση ως παρατηρητές και μια καινούργια ηλεκτρομαγνητική υπογραφή. Όταν το καταφέρουμε αυτό, θα αντιστοιχίσουμε μια πιθανή πραγματικότητα του πεδίου, η οποία υπάρχει μόνο ως ηλεκτρομαγνητική δυνατότητα. Όταν υλοποιηθεί αυτή η αντιστοιχία ανάμεσα σε αυτό που γινόμαστε/αυτό που εκπέμπουμε και στην ηλεκτρομαγνητική δυνατότητα του πεδίου, θα προσεγγίσουμε τη δυνητική αυτή πραγματικότητα ή θα προσεγγίσει εκείνη εμάς.



Ξέρω ότι απογοητευόμαστε όταν βλέπουμε ότι η ζωή αποτελείται από μία ατέλειωτη ακολουθία ίδιων αρνητικών αποτελεσμάτων με μικρές εναλλαγές. Όσο, όμως, παραμένουμε οι ίδιοι, όσο η ηλεκτρονική υπογραφή μας παραμένει η ίδια, δεν μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Για να αλλάξει η ζωή μας, πρέπει να αλλάξουμε την ενέργεια μας, να αλλάξουμε εκ βάθρων τον τρόπο που σκεφτόμαστε και νιώθουμε.

Εάν επιθυμούμε ένα καινούργιο αποτέλεσμα, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον συνηθισμένο εαυτό μας και να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο.

(Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr. Joe Dispenza, “Break the Habit of Being Yourself”)



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα