Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Πανσέληνος στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού | Τολμηρές Αποδράσεις!

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD
Πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου 2017, στις 7:22πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος με τη Σελήνη, από τη μία, στο γήινο, πρακτικό και αισθαντικό ζώδιο του Ταύρου και τον Ήλιο, από την άλλη, στο υδάτινο, συναισθηματικό και μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού. Όπως κάθε Πανσέληνος, λοιπόν, έτσι και αυτή μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντιθέτων και, στην προκειμένη περίπτωση, το δίλημμα τίθεται μεταξύ ύλης (Ταύρος) και συναισθήματος (Σκορπιός), συσσώρευσης (Ταύρος) και μοιράσματος (Σκορπιός), σταθερότητας (Ταύρος) και μεταμόρφωσης (Σκορπιός). Φυσικά, με τον Ήλιο να συνοδεύεται τόσο από τον Ερμή όσο και τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού η πλάστιγγα γέρνει έντονα προς τη μεριά της συναισθηματικής δοτικότητας που οδηγεί σε βαθιές και μόνιμες αλλαγές.
Μάλιστα, με τον Δία να συμμετέχει στον άξονα της Πανσελήνου και τον Ποσειδώνα σε θέση σφήνας με τον ίδιο άξονα, κάποια τολμηρή απόδραση ή κάποιο μεγαλεπήβολο όνειρο φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά κοντά στην παρούσα Πανσέληνο. Ταυτόχρονα, η αντίθεση της Αφροδίτης, χορηγού της Σελήνης, με τον Ουρανό σε κρίσιμες μοίρες Άρη, ο οποίος είναι άνοπτος, μιλάει για κάποια σχετική πρωτοβουλία που προκαλεί ανασφάλεια και γίνεται εμμονή, ίσως γιατί η επιδιωκόμενη ελευθερία και πρωτοτυπία ενδέχεται να φέρει τριγμούς σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ωστόσο, ο Κρόνος σε θέση σφήνας με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού διευκολύνει τα πράγματα επιτρέποντας πρωτότυπες απολαύσεις και φιλελεύθερες σχέσεις και συνεργασίες που κρατάνε στον χρόνο, αρκεί να είναι κανείς πρόθυμος να δει τα πράγματα πολύ εναλλακτικά, έχοντας για όπλο του την πίστη (Κρόνος = Χείρωνας = Άρης/Ποσειδώνας). Άλλωστε, με τον Ερμή στον Σκορπιό να ενεργοποιεί ευθέως και πολύ στενά το μεσοδιάστημα Άρη-Πλούτωνα, είναι σχεδόν δεδομένο ότι χρειάζεται κανείς να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεται/επικοινωνεί και δρα. Αυτό αφορά ιδιαίτερα ομάδες ανθρώπων αφού τα μεσοδιαστήματα που σχηματίζει ο Ερμής με τα Φώτα ενεργοποιούνται πολύ στενά από τον Βόρειο Δεσμό Σελήνης.
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να απολαύσετε αυτή την Πανσέληνο, καθώς ο συνδυασμός Ταύρου-Σκορπιού είναι από τους πιο αισθησιακούς!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα