Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Σκύλος πέθανε «από ραγισμένη καρδιά»

Ένας σκύλος πέθανε από τη στενοχώρια του, όταν ο ιδιοκτήτης του τον άφησε σε ένα αεροδρόμιο και έφυγε.

Ο Νούβε Βιαχέρα εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του στο αεροδρόμιο και πέθανε αρνούμενος να φάει οτιδήποτε. Photo: CEN. Πηγή: Supplied
ΕΙΧΕ ωραίο όνομα, αλλά άσπλαχνο ιδιοκτήτη. Ο Νούβε Βιαχέρα (Το σύννεφο που ταξιδεύει), πέθανε από το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς, όταν ο ιδιοκτήτης του τον εγκατέλειψε στο αεροδρόμιο Bucaramanga της Κολομβίας.
Τόσο οι περαστικοί επιβάτες όσο και το προσωπικό του αεροδρομίου προσπαθούσαν επί τέσσερις εβδομάδες να τον ταΐσουν, αλλά μάταια.
Σιωπηλός και κατηφής, με τη στενοχώρια ζωγραφισμένη στα μάτια του, ο Νούβε Βιαχέρα δεν έδινε καμιά σημασία στις φροντίδες τους, περιμένοντας την επιστροφή του αφεντικού του.
Μόνο πού και πού κοιτούσε τους περαστικούς με λαχτάρα, μήπως και αναγνωρίσει ανάμεσά τους τον κύριό του.
Πέρασαν έτσι τέσσερις εβδομάδες. Ο Νούβε Βιαχέρα, βυθισμένος στη θλίψη, αρνιόταν να αγγίξει το φαγητό και το νερό που του έφερναν. Το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου αναγκάστηκε στο τέλος να του βάλει ορό. Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή.
Τελικά, χθες Παρασκευή, παρέδωσε το πνεύμα του στο θεό των σκύλων.
Ο Νούβε Βιαχέρα αρνιόταν να αγγίξει φαγητό και νερό. Photo: CEN. Πηγή: Supplied
Περίμενε στωικά τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, αλλά εκείνος δεν ήρθε ποτέ. Photo: CEN. Πηγή: Supplied
Όπως δήλωσε ο Alejandro Sotomonte Nino, κτηνίατρος του Κολομβιανού Ιδρύματος Προστασίας των Ζώων: «Ήταν ένα θλιβερό περιστατικό εγκατάλειψης. Στη διάρκεια του πρώτου μήνα, ο σκύλος πήγαινε καθημερινά από αίθουσα σε αίθουσα, σαν να αναζητούσε κάποιον, προφανώς το αφεντικό του. Δεν είχε όρεξη για τίποτε άλλο. Αυτή η κατάσταση αναμονής έβλαψε την υγεία του. Σταμάτησε να τρώει εντελώς, ώσπου πέθανε».

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα