Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

12 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30

Η λίστα που θα σου ανοίξει τα μάτια.



1. Το να ντρέπεσαι να μιλήσεις σε μια όμορφη γυναίκα.
Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μη σε θέλει. Το καλύτερο, όμως; Να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί με μια πανέμορφη γυναίκα.
2. Το να σνομπάρεις είδη μουσικής.
Η μουσική που βγαίνει στην εποχή μας είναι μια χαρά. Βάλε μια λίστα με τα 50 καλύτερα τραγούδια αυτήν τη στιγμή στο Spotify και απόλαυσέ το.  
3. Το να βοηθήσεις ένα φίλο σου να μεταφέρει ένα έπιπλο.
Το να κουβαλάς έναν καναπέ που ζυγίζει 150 κιλά για τρεις ορόφους με αντάλλαγμα πίτσες και μπύρες δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να περάσεις το Σ/Κ σου. Πες του φίλου σου να φωνάξει έναν επαγγελματία να το κάνει. 
4. Το να μην το παίζεις άρρωστος για να αποφύγεις τη δουλειά.
Λίγα πράγματα στη ζωή σου προσφέρουν τόση ευχαρίστηση, όπως το να λες ψέματα ότι είσαι άρρωστος για να μην πας στη δουλειά και τελικά να αράζεις στη βεράντα με μπύρες και κοκτέιλ. 
5. Το να κάθεσαι σε καρέκλα στο κλαμπ.
Το να κρύβεσαι σε μια γωνία επειδή ντρέπεσαι να χορέψεις είναι συμπεριφορά εφήβου. Δεν μας νοιάζει αν δεν μπορείς να χορέψεις καλά, δεν έχει σημασία, ούτε εσένα θα έπρεπε να σε νοιάζει. Ο μόνος που γελάει μαζί σου είναι ο άλλος φοβητσιάρης που κάθεται στη γωνία μόνος του.

6. Το να λιποθυμάς απ’ το αλκοόλ.
Ναι, στα 20 σου, το να γίνεσαι τόσο λιώμα και να μη θυμάσαι τίποτα από το προηγούμενο βράδυ είναι αστείο. Μετά τα 30, όμως, δεν είναι. 
7. Το να προσποιείσαι ότι δεν βλέπεις τσόντες.
Είσαι ενήλικας, δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τέτοια πράγματα. Ασε το βίντεο εκεί που ανήκει, στην επιφάνεια εργασίας. Μην κρύβεσαι. 
8. Το να αποφεύγεις τους γιατρούς.
Η φράση «έχω έναν πόνο στο στήθος» μπορεί να είναι η τελευταία σου αν δεν πας να κοιταχτείς σε ένα γιατρό. Από μια ηλικία και μετά, ο οργανισμός σου δεν χωράει παιχνίδια. 
9. Το να λες «μακάρι να είχα ξεκινήσει κιθάρα νεότερος».
Να σου πούμε μια καλύτερη ιδέα; Ξεκίνα να μαθαίνεις κιθάρα.
10. Το να ξέρεις τις καινούργιες λέξεις αργκό.
Δεν χρειάζεται να είσαι ενημερωμένος γι’ αυτά τα πράγματα. Εξάλλου, με το να χρησιμοποιείς αυτές τις λέξεις σε μια παρέα γίνεσαι αυτομάτως ο «γέρος» του πάρτι. 
11. Το να τσακώνεσαι στα social media.
Κανείς, στην κυριολεξία, δεν θέλει να διαβάσει το κήρυγμά σου για τα πολιτικά της χώρας. Ετσι κι αλλιώς, δεν θα πείσεις κανέναν να αλλάξει άποψη. 
12. Το να μένεις στη δουλειά σου, ενώ δεν σου αρέσει.
Δεν υπάρχει χρόνος για «αλλά» σε αυτήν τη ζωή. Αν μισείς τη δουλειά σου σήμερα, σε δέκα χρόνια τι θα γίνει; Κάνε τη μεγάλη αλλαγή όσο είναι ακόμη νωρίς. 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα