Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

11 | 11



Η Πύλη της 11 | 11 αποτελεί μια ακόμη πρόκληση και μια ευκαιρία, για όσους/ες περιμένουν υπομονετικά κάθε ώθηση που το Σύμπαν μας παρέχει για την εξέλιξη και την πρόοδό μας. Όπως όλοι πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε σε εποχή ταχύρρυθμης εκπαίδευσης και κάθε φορά που καταφέρνουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από τις παλιές ενέργειες ενώ γινόμαστε κανάλια απ`όπου διοχετεύονται οι νέες που τώρα πλημμυρίζουν τον Γαλαξία που κατοικούμε και αναβαθμίζουν κάθε μορφή ζωής.
Η σημαντικότητα της Πύλης που τώρα ανοίγεται εμπρός μας, έγκειται στην ενεργοποίηση του κέντρου (chakra) της Καρδιάς με τρόπο ώστε να διευκολυνθεί η ανάδυση και η επέκταση του νέου Φωτεινού Σώματός μας (Merkaba), μέσα απ`όπου η Ψυχή μας θα εκδηλωθεί σταδιακά στο γήινο πεδίο, κάνοντας γνωστή και κατανοητή την Ανώτερη Αποστολή της.

Πρόκειται λοιπόν για μια αποφασιστική επέκταση της Συνειδητότητάς μας που θα παρέχει την δυνατότητα μιας πολύ βαθύτερης και ουσιαστικότερης κατανόησης της παρούσας ενσάρκωσης και του απώτερου στόχου που είχαμε θέσει εμπρός μας πριν εισέλθουμε στο γήινο πεδίο. Όπως έχει ειπωθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, οδηγούμαστε βήμα-βήμα στο σημείο όπου θα μας επιστραφούν ανώτερες ποιότητες, ιδιότητες και δεξιότητες που παρέμειναν κλειδωμένες επί σειρά αιώνων. Αυτή η συνθήκη θα βιωθεί μέσα από την ανάδυση του Σώματος της Ψυχής / Φωτεινού Σώματος / Merkaba. 

Μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση, τι καλύτερο από την βοήθεια/προσευχή που δόθηκε από τον/την Α.Α.Γαβριήλ με σαφή προσανατολισμό και τελετουργικό πρόσβασης στην Πύλη;

   
[ Θεϊκή Παρουσία και Αρχάγγελοι του Φωτός,
καθώς ετοιμάζομαι να δεχθώ την καθοδήγηση δια μέσω της χρονικής Πύλης της 11 | 11, ζητώ από το Φως της Θεϊκής Αγάπης να καθαρίσει κάθε δυσαρμονία από το ενεργειακό μου πεδίο. Με την χρήση της Θέλησής μου, απελευθερώνω κάθε φορτίο παλιών προγραμματισμών και πίστεων, έτσι ώστε να σταθώ στο ύψος της περίστασης και να κινηθώ ελεύθερα δια μέσω της Πύλης προς την Συνειδητότητα της Ενότητας και προς το πεδίο του νέου Φωτεινού μου Σώματος.

Εντός του ευρύχωρου, καθαρισμένου ενεργειακού μου πεδίου, ζητώ αυτό να τροφοδοτηθεί με την Δύναμη της Θεϊκής Αγάπης, της Αρμονίας και της Ενοποιημένης Συνειδητότητας. Ζητώ να λάβω και ν`ακτινοβολήσω την Δύναμη και το Κουράγιο που χρειάζεται ώστε να ενσωματώσω το Θεϊκό Φως και να γειώσω την παρουσία της Αγάπης και της Θεραπευτικής Ενέργειας, έτσι ώστε να βοηθήσω στην εξέλιξη της Γαίας.

Ενώνομαι και συμμετέχω με τις Αγγελικές Δυνάμεις και τα εκατομμύρια εκείνων που εργάζονται μέσα στο Φως του Θεού, καθώς οδηγούμαστε δια μέσω της Πύλης της 11 | 11. Γνωρίζω πως όταν ένας ανυψώνεται, ανυψώνονται όλοι. Επιτρέπω νέα πρότυπα δοξασμένων συχνοτήτων Φωτός να εισαχθούν στην ανθρώπινη δομή μου για την ολοκλήρωση του Κρυσταλλικού Φωτεινού μου Σώματος, της ένωσης του Εαυτού μου με την Θεϊκότητα.

Χορεύω μέσα σε πύλες γεμάτες Φως, αισθάνομαι την καθοδήγηση και γνωρίζω ότι αυτογνωσία γεμάτη Αγάπη μαζί με νέες δυνατότητες προσφέρονται στη ζωή μου κάθε λεπτό, με κάθε παλμό της Καρδιάς μου. Αφυπνίζομαι στο Φως και αποδέχομαι τα Ψυχικά Δώρα που μου προσφέρονται τώρα με υπέρτατη ευγνωμοσύνη καθώς η Θεϊκή αυτή σύνδεση με προωθεί σε Ανώτερη Ζωή. Είναι τιμή μου ν`αγκυροβολήσω αυτό το Φως στη Γαία καθώς η φύση αναμένει την αυτεπίγνωσή μου.

(Θεϊκή Παρουσία) Αγκάλιασέ με και με Αγάπη καθοδήγησέ με καθώς διέρχομαι την Πύλη αυτή προς τις υψηλότερες διαστάσεις, εκεί που με περιμένει ο Ανώτερος Εαυτός μου. Ας είμαι μια ευλογία για τη Γαία, εκφράζοντας Ανώτερη Ζωή, Ειρήνη και Χαρά.

Για αυτές και για όλες τις Ευλογίες
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ

Και έτσι ας γίνει
Και έτσι έγινε
Αμην.  ]

 
  Ολόκληρο το κείμενο στ`αγγλικά, με πολύ περισσότερες πληροφορίες
μπορείς να διαβάσεις [ εδώ ]

Μετάφραση: Ηλιακόπουλος Θοδωρής | Άνοπτρον 



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα