Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΤRIΧ (Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ)



Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΤRIΧ 
Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
O KOΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

Ποιος σας είπε ότι αυτός ο κόσμος είναι ωραίος; όπου το καθετί ζει μέσα στο σκοτάδι της Ύλης; η παραίσθηση του όμορφου και ωραίου είναι απλά μια στιγμιαία ευχαρίστηση, αλλά η λύπη και ο πόνος είναι μια συνεχή κακή παραίσθηση που σας κάνει την ζωή σας κόλαση καθημερινά.

Για να ζήσεις μια όμορφη ζωή μέσα στο σκοτάδι χρειάζεται να είσαι πρώτα θεός, και όχι το σώμα που κουβαλάς, μαζί με όλα τα σκοτάδια πάνω του, διότι η σάρκα είναι το σκότος, και όποιος δεν μπορεί να το δει θα υπομένει για πάντα την μετενσάρκωση της σάρκας και τίποτα καλύτερο, αλλά και πάντα θα έχει αν δεν αφυπνισθεί μια προοπτική προς το χειρότερο σώμα αλλά και την χειρότερη μοίρα.

Όποιος άνθρωπος αγαπά αυτόν τον κόσμο και το σώμα του είναι σαν να αγαπά την ίδια την κόλαση.

Η φαινομενική ομορφιά προέρχεται από την ζωή που ΕΣΥ του δίνεις με την νοητή σου αλήθεια της ψυχής σου. Την ζωή που είναι ο Νους και ψυχή, ο Άνθρωπος Φως και Ζωή που έγινε Νους και ψυχή για να ζήσει την εικόνα της Ύλης.

Το σώμα που ενδύθηκες παίρνει την νοητή ουσία της ψυχής σου, γίνεται πνεύμα, με ζωή την σάρκα, το σώμα που φοράς! και σε κάνει να κουβαλάς μαζί με την όποια ομορφιά της ψυχής σου, και όλα τα σκοτάδια αυτού του κόσμου.
Τελικά τι αγαπάς; την αλήθεια της ζωής; ή το σκοτάδι που είναι το σώμα σου; 

Τα φίδια ζώνουν καθημερινά τον αισθητό σου κόσμο, διότι κακία είναι και η λύπη, ο πόνος, οι ανάγκες, αλλά και η χαρά είναι πάντα στιγμιαία, και αν έχεις και έπαρση πάντα θα σου βγαίνει σε κακό. Διότι τα πάντα που επιθυμείς τα επιζητά το σώμα, και όχι εσύ ο Νους. 

Αυτό το σκότος ενδύθηκες, και ερωτεύτηκες, την φύση που λατρεύεις, και το σώμα της φύσης, τον ίδιο τον θάνατο.

Ενώθηκες με τον θάνατο, του έδωσες ζωή και τον λατρεύεις, τον έκανες θεό σου, και προσκυνάς την μιζέρια που σου χαρίζει απλόχερα καθημερινά το σώμα που ενδύθηκες. 

Διότι αυτός ο κόσμος δημιουργήθηκε με πρώτο στοιχείο την ανυπαρξία της ζωής που είναι τα στοιχεία της Ύλης, και ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Αν λοιπόν μετά από όλα αυτά θέλεις να ζεις σ'αυτόν τον κόσμο, και να λατρεύεις τον δημιουργό του, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου, να ζεις για πάντα μέσα στο σκότος της Ύλης. 

Δηλαδή τον αισθητό κόσμο των αισθητών σωμάτων από γη, νερό, αέρα, φωτιά, να τρέφεσαι καθημερινά από  τον θάνατο γη-νερό, και την κόλαση των αισθήσεων σου, από αέρα και φωτιά.

Κατανόησε τι είσαι, γνώρισε τον εαυτό σου, και σταμάτα να λατρεύεις τον ίδιο τον θάνατο που ενδύθηκες και του έδωσες ζωή αφήνοντας τον να σε εξουσιάζει.

Δεν είσαι εσύ το σώμα, αλλά το σώμα είναι η φυλακή του αληθινού σου εαυτού, όπου από Νους  δίχως φύλο που ήσουν  και αθάνατος, ενσαρκώμενος μόνον σε αθάνατα δίχως φύλο σώματα, ο εκπεσών δεύτερος Νους δημιουργός αυτού του κόσμου, σε φυλάκισε για πάντα μέσα στο ΣΚΟΤΟΣ, διότι  διέσπασε τον σύνδεσμο της ΑΡΜΟΝΙΑΣ στα πάντα, και πλέον το σώμα δίχως φύλο που ενσαρκώθηκες διασπάστηκε κι αυτό σε αρσενικό και θηλυκό χάνοντας για πάντα την επαφή και την ΔΟΝΗΣΗ  με τον ΑΛΗΘΙΝΟ σου ΕΑΥΤΟ και από τότε εγκλωβίστηκες και δίνεις ζωή στο ΣΚΟΤΟΣ υπομένοντας ταυτόχρονα όλα τα θνητά.

Είσαι ο Άνθρωπος Ζωή και Φως, εισήλθες στον κτιστό κόσμο και έγινες Νους και ψυχή, ενσαρκώθηκες τα δίχως φύλο αισθητά μεν αλλά αθάνατα σώματα της Αρμονίας, και ο δεύτερος Νους δημιουργός για να σε κρατήσει για πάντα κοντά του ως δούλο του διέσπασε τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ και έπεσες σε ΛΗΘΗ και ΑΦΟΥ ΞΈΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ  ΕΓΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ δούλος ενός πολύ κατώτερου ψευτοθεού, που αν ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ μπορείς να τον στείλεις ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!




Η ΑΠΟΑΚΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα