Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η Nasa έχει την καλύτερη απάντηση για το κίνημα της “επίπεδης Γης”

Η Nasa έχει την καλύτερη απάντηση για το κίνημα της “επίπεδης Γης” μέσω των αστροναυτών της οι οποίοι μέσω twitter απάντησαν στον καλλιτέχνη B.o.B ο οποίος ξεκίνησε να μαζεύει χρήματα για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη!

Και όμως η Nasa επιμένει ότι η Γη δεν είναι επίπεδη (dah!) και αποκαρδιώνοντας εκατοντάδες ανθρώπους αποδεικνύει με tweets ότι η Γη ήταν, είναι και πιθανότατα θα συνεχίσει να είναι σφαιρική.
Οι σκληρά εργαζόμενοι αστροναύτες, που είχαν την ευκαιρία να δουν τον πλανήτη από το διάστημα με τα μάτια τους, δηλώνουν ότι η Γη είναι σφαιρική “ξεφτυλίζοντας” το κίνημα της “επίπεδης Γης” οι υποστηρικτές του οποίου θεωρούν ότι η Γη είναι επίπεδη και έχουν διάφορες θεωρίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση, μαζί με τη Nasa, είναι μπλεγμένη σε μία συνωμοσία ώστε να κρατηθεί η δομή της Γης μυστική.
Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, ο καλλιτέχνης B.o.B ξεκίνησε μία καμπάνια για να μαζέψει χρήματα με στόχο να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη.
Η σελίδα στο GoFundMe, ‘Show BoB the Curve’, έχει ήδη μαζέψει $5,081 από τον στόχο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για την αγορά δορυφόρων και weather balloons σύμφωνα με την περιγραφή της σελίδας.
Σε απάντηση σ’ αυτή τη καμπάνια διάφοροι αστροναύτες οι οποίοι έχουν δει το σχήμα της Γης δίνουν τη δική τους απάντηση.
Ο Scott Kelly, βετεράνος αστροναύτης με 4 ταξίδια στο διάστημα και πρώην διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, έκανε το εξής tweet:
Ο Terry Virts, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 4 αποστολές της Nasa και είναι πρώην διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, έκανε το εξής tweet:
Aκόμα και ο  Buzz ενεπλάκει:



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα