Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η τεχνητή Οφηλία χτύπησε την Ιρλανδία – H Ισπανία στις φλόγες

Αποτέλεσμα εικόνας για Οφηλία

Αν αναρωτιέστε γιατί έχουμε ανομβρία και οι βροχές παίρνουν συνεχή παράταση για λίγο πιο μετά, η απάντηση είναι απλή: Όλο το νερό έχει “ταξιδέψει” στην Ιραλνδία, αλλά και Σκωτία και Ουαλία, ενώ η Ισπανία ζει μια πύρινη κόλαση!

Ο νέος απολογισμός των καιρικών δολοφόνων: Μία 50χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο Ουότερφορντ της Ιρλανδίας, όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της ως αποτέλεσμα της τροπικής καταιγίδας Οφηλία. Παράλληλα, ένας 30χρονος σκοτώθηκε σε ατύχημα με αλυσοπρίονο, καθώς επιχειρούσε να μετακινήσει ένα δένδρο που έπεσε εξαιτίας τις καταιγίδας. Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όταν ένα δένδρο έπεσε στο αυτοκίνητό του, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε τρεις.
Την ίδια στιγμή, πάνω από 360.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην Ιρλανδία, όπου έχει επιστρατευτεί ο στρατός, έχουν κλείσει σχολεία, νοσοκομεία και δημόσια κτίρια. Η επιχείρηση που προμηθεύει ενέργεια προειδοποίησε ότι αναμένονται περισσότερες διακοπές και ότι οι εργασίες αποκατάστασης ενδέχεται να διαρκέσουν αρκετές ημέρες.

Οι διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν και στη Βόρεια Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένου του Κοινοβουλίου, το οποίο επρόκειτο να επισκεφτεί σήμερα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον – για φαντάσου!
Οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους, καθώς αναμένεται να είναι το χειρότερο κύμα κακοκαιρίας εδώ και μισό αιώνα, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Στη Μεγάλη Βρετανία έχει εκδοθεί προειδοποίηση χαρακτηρίζοντας «καταστρεπτικό», «βίαιο» και «επικίνδυνο» και για την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες το ακραίο καιρικό φαινόμενο, που άρχισε να πλήττει σήμερα τα παράλια της χώρας. «Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες κατά μήκος ορισμένων ακτών θα οδηγήσουν σε πλημμύρες» εκτίμηση η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας, που ανέφεραν ότι «οι ισχυροί άνεμοι έφτασαν τα 176 χιλιόμετρα την ώρα».
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ουαλία και τη Σκοτία. Η Οφηλία, που ξεκίνησε από τον Ατλαντικό ωκεανό μετά την πρόσκαιρη ενίσχυσή της σε τροπικό κυκλώνα κατηγορίας 3τις βραδινές ώρες του Σαββάτου υποβαθμίστηκε εκ νέου σε τροπικό κυκλώνα κατηγορίας 2.  
Φονικό ήταν το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας και από την Ιβηρική, όπου οι δυνατοί άνεμοι ενισχύουν τις φλόγες στις πυρκαγιές, που στοίχισαν τη ζωή σε 27 ανθρώπους στην Πορτογαλία και 4 στην Ισπανία.
Πολλές πυρκαγιές μαστίζουν σήμερα την Πορτογαλία και τη Β. Ισπανία. Υπάρχουν περίπου 440 συνεχιζόμενες πυρκαγιές στην Πορτογαλία, 26 από τις οποίες είναι μεγάλες και πολέμησαν πάνω από 3700 πυροσβέστες. Υπάρχουν πάνω από 130 συνεχιζόμενες πυρκαγιές στην Ισπανία, τουλάχιστον 15 στη Γαλικία μόνο. Οι πυρκαγιές στη Γαλικία μπορεί να συγχωνευθούν σε μία μεγάλη φωτιά,
προειδοποιεί ο πρόεδρος της περιφερειακής κυβέρνησης Alberto Nunez Feijoo.
Και για να μην μείνει καμία αμφιβολία ότι η τεχνολογία Τέσλα έχει βάλει το χεράκι της στην κακοκαιρία, δείτε τις εικόνες από τους δορυφόρους:
Όλο το νερό της Ευρώπης αλλά και της Αφρικής πάει στην Ιρλανδία
Και η Βρετανία έχει το χααρπ της…
Κακώς την ονομάζουν ανθρωπογενή Κλιματική Αλλαγή – τερατογενή έπρεπε να την λένε, γιατί μόνο πραγματικά τέρατα μπορούν να έχουν το μυαλό, το συκώτι και την καρδιά να κάνουν τέτοια εγκλήματα!!!
Όσοι κάνουν χαζές προβλέψεις για γ’ Π.Π. πείτε τους πέφτουν σε όλες έξω: Έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται με την Οπλοποίηση Καιρού!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα