Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Feng Shui: Βασικά λάθη που κάνουμε στον χώρο

Feng Shui: Τα 3 βασικά λάθη που κάνουμε στον χώρο, και πως μπορούμε να έχουμε έναν καθαρό χώρο.
Feng Shui: Τα 3 βασικά λάθη που κάνουμε στον χώρο, και πως μπορούμε να έχουμε έναν καθαρό χώρο.

Όταν διακοσμούμε τον χώρο μας, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, είναι  πολύ εύκολο δυστυχώς, να κάνουμε λάθη που ενεργειακά θα απομακρύνουν τον πλούτο και την ευημερία απο την ζωή μας.
Η θετική ενέργεια του feng shui μας βοηθά να εντοπίσουμε τα 3 πιο σημαντικά λάθη:

1. Η θέση της κύριας θέσης της πόρτας 

Εάν η εξώπορτα του σπιτιού ή του γραφείου μας είναι σε λάθος θέση, τότε χρειάζεται άμεση ενεργειακή εξομάλυνση. Κάτι τέτοιο χρειάζεται ώστε να ευνοείται η είσοδος της ενέργειας Qi του πλούτου στον χώρο μας.
Οι δυσμενείς θέσεις για την είσοδο είναι στην βόρεια, βορειοανατολική ή στην νοτιοδυτική πλευρά του χώρου μας σε σχέση με το κέντρο του. Για να εξουδετερώσουμε την αρνητική ενέργεια των παραπάνω θέσεων θα πρέπει να τοποθετήσουμε ένα μπολ με χοντρό αλάτι ιμαλαίων στην εξωτερική πλευρά της εισόδου. Το μπολ δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ορατό απο τους επισκέπτες μας. Επιπλέον χρησιμοποιούμε μεταλλικά διακοσμητικά ή εξαρτήματα στην πόρτα μας.

2. Δεν δίνουμε προσοχή στον νοτιοανατολικό τομέα του χώρου μας.

Σύμφωνα με την θετική ενέργεια του feng shui, η νοτιοανατολική πλευρά σε έναν χώρο, είτε είναι επαγγελματικός είτε είναι οικιακός, αντιπροσωπεύει τον πλούτο και την οικονομική ευημερία. Είναι σημαντικό αυτή η νοτιοανατολική πλευρά του χώρου καταρχάς να υφίσταται
Δυστυχώς, σε πολλά σπίτια ή γραφεία δεν υπάρχει καν η νοτιοανατολική πλευρά . Αυτό ενεργειακά σημαίνει πως οτιδήποτε και να κάνουμε, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε την οικονομική άνεση που ονειρευόμαστε. Για να εντοπίσουμε εάν υπάρχει ή όχι αυτή η πλευρά στο σπίτι ή το γραφείο μας θα χρειαστεί να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό σύμβουλο feng shui, ο οποίος κάνοντας τις απαραίτητες μετρήσεις θα εντοπίσει την απώλεια του τομέα και θα μας προτείνει λύσεις αποκατάστασης του.
Εφόσον εξασφαλίσουμε πως ο νοτιοανατολικός τομέας υπάρχει στον χώρο μας και αφορά πχ το σαλόνι ή την κουζίνα, προχωρούμε σε κινήσεις ενδυνάμωσης του, έτσι ώστε να προσελκύσουμε τον πλούτο στην ζωή μας. Προσθέτουμε πινελιές κόκκινου και χρυσού χρώματος σε διακοσμητικά, τοποθετούμε συντριβάνι ή ένα μικρό γυάλινο δοχείο με καθαρό νερό και έναν κρύσταλλο χαλαζία για να ενεργοποιήσουμε την ενέργεια Qi του πλούτου σε αυτό το σημείο.

3. Χρησιμοποιούμε αντικείμενα απώθησης της θετικής ενέργειας του πλούτου

Ελέγχουμε, ειδικά στη νοτιοανατολική πλευρά του χώρου μας, εάν υπάρχουν αντικείμενα με έντονη απωθητική αρνητική ενέργεια.
Αυτα τα αντικείμενα είναι:
  • Χαρτοκόπτες / ψαλίδια
  • καταστροφέας εγγράφων
  • καλάθι αχρήστων
  • σπασμένα διακοσμητικά
  • πίνακες με «επιθετικό» θέμα (πχ μια φουρτουνιασμένη θάλασσα)
  • πίνακας αφηρημένης τέχνης
  • φυτά με μυτερές άκρες πχ η δράκαινα,η αράχνη,ο φοίνικας)
Αν, λοιπόν, έχετε τέτοια αντικείμενα καλό θα είναι να τα απομακρύνετε απο το σημείο που καθόσαστε για να χαλαρώσετε, ειδικά εάν είναι στα νοτιοανατολικά.
Ευχαριστούμε την Ειδικό Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή, για τις συμβουλές της.
reconsblog
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα