Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

CYMATICS: Γράψτε τη λέξη κλειδί και ξεκλειδώστε τις καλές δονήσεις



Η λέξη cymatics (κυματική), από την ελληνική λέξη  “κύμα”, είναι ένα υποσύνολο των δομικών δονητικών φαινομένων. Ο όρος δημιουργήθηκε από τον Hans Jenny (1904-1972), Ελβετός οπαδός της φιλοσοφικής σχολής γνωστή ως ανθρωποσοφία

Να θυμηθούμε μια ακόμα φορά τα λόγια του Τέσλα:
“Αν θες να μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος, σκέψου με όρους ενέργειας, συχνοτήτων και δονήσεων…”
Να θυμηθούμε τώρα πως με ακουστικά κύματα κατάφεραν να αρρωστήσουν τους αμερικανούς και καναδούς διπλωμάτες στην Κούβα.
Να θυμηθούμε τώρα το «Frequencies»: Η ταινία που πρέπει να δεις! και το αποκαλυπτικό τέλος του, δείτε την αν δεν την έχετε ήδη δει, ΔΕΝ είναι επιστημονικής φαντασίας!

Να θυμηθούμε τώρα τι σας έχω πει ότι κάνει καλό να ακούτε κλασσική μουσική. Ή και μουσική που εγγυημένα έχει καλές δονήσεις, όπως είναι ινδικά μπάτζανς, προσευχές κ.λ.π.
Και πριν σας δείξω το παρακάτω βίντεο, να μοιραστώ ότι σήμερα αφού ψέκασαν κι αφού μετά γέμισε ο ουρανός ηλεκτρομαγνητισμένα σύννεφα, είχα αρχίσει να νιώθω άσκημα. Ακτινοβολία και κακές δονήσεις. Έβαλα ωραία μουσικούλα για διαλογισμό και στανιάρισα στο δεύτερο κομμάτι! Κανένα τουρκομπαρόκ και καμιά αμερικανιά δεν το καταφέρνει, αντίθετα, είναι τόσο επιθετικές μουσικές που χειροτερεύουν την κατάσταση.
Και τώρα δείτε το παρακάτω βίντεο, πως τα ηχητικά κύματα επιδρούν στην ύλη και ειδικά στην υγρή μορφή από την οποία αποτελείται του μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας, αλλά και του πλανήτη. Φτιάξτε τη δική σας οικιακή ηχητική “ασπίδα”!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα