Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η λίστα με τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη



Στα περισσότερα επαγγέλματα το να γίνει κάποιος πασίγνωστος, σημαίνει πως κάνει καλά την δουλειά του. Στην περίπτωση των εκτελεστών, γνωστών και ως «Hitmen», το ότι βρίσκονται στην παρακάτω λίστα, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά.
Το σίγουρο είναι πως αν ποτέ ακούσετε για διαβόητους εκτελεστές σίγουρα κάποιος από αυτούς θα βρίσκεται εδώ.
Charles Harrelson: Γεννημένος δολοφόνος
Αν σας λέει κάτι το επίθετο, είναι ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Woody Harrelson. Αφού απέτυχε ως βιβλιοθηκάριος, εθίστηκε στον τζόγο και στην συνέχεια αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου για να ξεπληρώνει τα χρέη του. Του έχουν χρεωθεί τρεις εκτελέσεις αλλά υπάρχουν και άλλες τόσες που δεν έχει ομολογήσει.
Μεταξύ των φόνων είναι και του δικαστή John H. Wood που όμως δεν παραδέχτηκε ποτέ και βασίζεται σε μαρτυρίες των φρουρών που είδαν την εκτέλεση με τα μάτια τους.
Richard Kuklinski: Ο προμηθευτής πάγου
Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο συγκεκριμένος ήταν ο πιο μεθοδικός όλων. Έκρυβε τα θύματα του σε πάγο, εξ’ ου και το προσωνύμιο, για να καθυστερεί την αναγνώριση των πτωμάτων από τις αστυνομικές αρχές.
Καταδικάστηκε για πέντε εκτελέσεις όμως επέμενε πως έχει δολοφονήσει τουλάχιστον 200 ανθρώπους! Δρούσε για την οικογένεια Gambino γνωστή για τις μαφιόζικες μεθόδους της.

Ο Iceman χρησιμοποιούσε κάθε φορά διαφορετικό όπλο, από μαχαίρια, μέχρι ξύλα, κυάνιο και άλλα, για να μην μπορούν να τον εντοπίσουν.
Alexander Solonik: Ο πράκτορας 47
Είναι γνωστός και ως Sasha ο… Μακεδόνας. Κατάγεται από την Ρωσία και ήταν βετεράνος του στρατού, φημισμένος για τα skills του στην μάχη σώμα με σώμα και για την βιαιότητα του.
Συνήθιζε να σκοτώνει «μεγάλα κεφάλια» της ρωσικής μαφίας με τουλάχιστον 30 συμβόλαια εκπληρωμένα! Ο συγκεκριμένος ενέπνευσε την δημιουργία της γνωστής ταινίας Hitman και του πράκτορα 47.
Ο Solonik κατάφερε να το σκάσει πολλές φορές από την φυλακή ενώ ο μύθος λέει πως τα έβαζε μόνος του με πάνω από δέκα άτομα μέσα πίσω από τα…σίδερα. Του άρεσε όπως λένε να βασανίζει άλλους εγκληματίες.
Giuseppe Greco: O γκάνκστερ
O Greco ήταν κάτι παραπάνω από ένας hitman. Ήταν πρότυπο για όλους τους «στρατιώτες» της μαφίας. Ανήκε στην Ιταλική μαφία και στην περιβόητη ομάδα των Greco.
Αναλάμβανε την «βρώμικη δουλειά» και κατηγορείται για 58 εκτελέσεις. Τον Giuseppe χαρακτήριζαν ως παλαιού τύπου εκτελεστή που χρησιμοποιούσε παραδοσιακά όπλα.
Igor ο εκτελεστής: Ο φονιάς του χειμώνα
Ήταν ο περίφημος πράκτορας της ΚGB που ευθύνεται για 40 εκτελέσεις συμβολαίων χωρίς ποτέ να βρεθούν τα ίχνη του. Για χάρη του η Marvel δημιούργησε ένα πρόσωπο μυθικό, τον Winter Soldier, που έχει εμπνευστεί από τον μυστήριο Igor.
To 2006 ένας πράκτορας των Σοβιετικών στοχοποιήθηκε από τον Igor. Ήταν ο Alexander Litvinenko που εισήχθη στο νοσοκομείο, με ραδιενεργό δηλητήριο για το οποίο λέγεται πως ευθύνεται ο Winter Soldier.
Όπως αναφέρεται, ο Igor πρόσφερε ένα φλιτζάνι τσάι στον Litvinenko που έγινε ένα από τα πιο γνωστά του θύματα. Ο Igor δεν βρέθηκε ποτέ!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα