Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

«Ουδέτεροι δεν υπάρχουν» είπε ο Πάπας και... αποκάλυψε το όνομα της παγκόσμιας θρησκείας

«Ουδέτεροι δεν υπάρχουν» είπε ο Πάπας και... αποκάλυψε το όνομα της παγκόσμιας θρησκείας

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μετά από το νέο τρίπτυχο της Νέας Τάξης «Terra, Casa, Lavoro (Γη, Στέγη, Δουλειά)», που είναι πλέον το νέο σύνθημα του παγκόσμιου λαού, ο Πάπας Φραγκίσκος προχωρά ένα βήμα παραπέρα και καλεί τους πιστούς όλους των θρησκειών να συνενωθούν, καθώς ο καιρός είναι περισσότερο κοντά από όσο νομίζουμε. Μάλιστα κατά την ομιλία του αποκαλύφθηκε το πιο πιθανό όνομα της νέας παγκόσμιας θρησκείας.
«Οι θρησκείες, μαζί με τους πνευματικούς και ηθικούς τους πόρους έχουν έναν ιδιαίτερο και μοναδικό ρόλο να παίξουν στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας ειρήνης», σημείωσε ο Πάπας την Τετάρτη.
«Ουδέτεροι δεν υπάρχουν», πρόσθεσε, στο Βατικανό, μπροστά σε επιτροπή 80 μελών του διεθνούς συνασπισμού «Θρησκείες της Ειρήνης»! Αυτό θα είναι και το όνομα, όπως όλα δείχνουν, της Πανθρησκείας, «Θρησκεία της Ειρήνης», μια «ειρήνη», η οποία θα σημαίνει την αποδυνάμωση, αν όχι αφανισμό, όλων των αντιπάλων της παγκοσμιοποίησης, καλών ή κακών.

Οι «Θρησκείες της Ειρήνης» είναι ο πιο μεγάλος και ο περισσότερο αντιπροσωπευτικός διαθρησκειακός συνασπισμός, που πρεσβεύει κοινή δράση μεταξύ των θρησκευτικών κοινοτήτων, προκειμένου, όπως διατείνονται, να προωθηθούν δίκαιες και αρμονικές κοινωνίες, στο πλαίσιο προφανώς της «τάξεως και της ασφάλειας», και να… προστατευτεί η γη!
«Οι πιστοί όλων των θρησκειών καλούνται να εκλιπαρήσουν και να μεσολαβήσουν για την ειρήνη, η οποία πάει μαζί με την δικαιοσύνη. Όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες, ειδικά εκείνοι και εκείνες σε καίριες θέσεις ευθύνης καλούνται να δουλέψουν για την ειρήνη (σ.σ. δηλαδή για την παγκόσμια κυβέρνηση που θα την… «εξασφαλίσει») με τις καρδιές, τον νου και τα χέρια τους», υπογράμμισε ο αριστερός ποντίφικας, υμνώντας τον Γιαχβέ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι «η πηγή της ειρήνης»!
 «Οι θρησκείες είναι υποχρεωμένες από την φύση τους να προωθήσουν ειρήνη μέσω της δικαιοσύνης, της αδελφοσύνης, του αφοπλισμού και της έγνοιας της δημιουργίας», υπογράμμισε και χαρακτήρισε την προώθηση της οικολογίας σε όλον τον πλανήτη και την προστασία της παρούσας δημιουργίας του κόσμου τούτου ως «ζωτικής σημασίας πράξη».
Άραγε για ποιά ειρήνη μέσω της δικαιοσύνης μιλάμε; Για ποιά δικαιοσύνη μάλλον μιλάμε;
Εκείνη με τα δάνεια, τα οποία καταδυναστεύουν τους λαούς;
Εκείνη με τα δύο μέτρα και σταθμά του Ο.Η.Ε.;
Για ποιά οικολογία μιλάμε; Εκείνη με τους υπέρογκους «πράσινους» φόρους;
«Η συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, από την οποία κάποιοι δυστυχώς απομακρύνονται, είναι σημαντική», δήλωσε σε άλλη του ομιλία ο πάπας Φραγκίσκος, συγκεκριμένα στον διεθνή οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, με έδρα την Ρώμη.
Στην παγκόσμια κοινωνία της «ειρήνης» θα συμμετέχουν φυσικά, σε περίοπτη θέση, οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν θα είναι σε θέση να γνωρίζουν για το «χάραγμα» του παγκόσμιου ηγέτη, το οποίο θα αποτελέσει το κερασάκι της τούρτας στην παγκόσμια «θρησκεία της ειρήνης», καθώς ενημέρωση για αυτό υπάρχει μόνο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.
 Έτσι, ο ποντίφικας ζήτησε να δημιουργηθεί μια διεθνής συμμαχία για την ουσιαστική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, ενσωματώνοντας όλο και περισσότερους μουσουλμάνους στις δυτικές κοινωνίες, οι οποίοι με τον καιρό θα αποτελέσουν την πλειοψηφία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα