Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Το μόνο κριτήριο για την σεξουαλική ηθικότητα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων, είναι η ποιότητα και η φύση της έλξης των μαγνητικών τους πεδίων.

Φωτογραφία του χρήστη 7 Ομόκεντροι Κύκλοι Αυτογνωσίας.

Χρειάζεται να καταλάβουμε την ηλεκτρική φύση του φαινομένου που ονομάζουμε έρωτα και πως μπορούμε να ααισθανθούμε και να διαμορφώσουμε αυτές τις ηλεκτρικές ακτινοβολίες. 

Μία από τις πιο συναρπαστικές εξελίξεις της εποχής μας είναι ότι ο έρωτας βγαίνει από τον χώρο του ποιητή, καλλιτέχνη, μουσικού και διευθυντή ταινίας και μεταφέρεται στην περιοχή της επιστήμης. Ο Άνθρωπος τώρα έχει τη δυνατότητα να καταλάβει τον έρωτα πραγματικά.


Αφού τώρα έχει αποδειχθεί εμπειρικά ότι το καθετί στο Σύμπαν δονείται, ότι κάθε αντικείμενο και ζωντανό ον έχει ένα μαγνητικό πεδίο, ότι αυτό που ονομάζουμε πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από μορφές ενέργειας σε σχέση μεταξύ τους, ότι τα κύρια χαρακτηριστικά της ενέργειας είναι ότι απορροφά και εκπέμπει………. και ότι η ίδια η ζωή μπορεί να περιγραφεί σαν η αλληλοεπίδραση μεταξύ συστημάτων εκπομπής και απορρόφησης ολοκληρωμένα μέσα σ’ ένα Σύμπαν ενέργειας, έχουμε τις ρίζες αυτού που ο Κρίστοφερ Χιλς ονόμασε «Απώτερη Επιστήμη» - την ακτινοβολική φυσική. 


Η Φυσική είναι μελέτη δυνάμεων. Η Ακτινοβολική Φυσική είναι μελέτη ακτιβολικών δυνάμεων, με άλλα λόγια, ό,τι υπάρχει. Όταν κατανοηθεί σωστά, όλες οι άλλες επιστήμες γίνονται κλάδοι αυτής της κύριας επιστήμης.


Το πρόβλημα του έρωτα, σεξ και συμβατότητας - ταιριάσματος - γίνεται επίσης κλάδος της ακπνοβολικής φυσικής. Δε χρειάζεται πια να προσεγγίζουμε αυτούς τους τομείς πάνω στη βάση «πετύχαμε — δεν πετύχαμε». Αφότου έχουμε τα όργανα για να διαβάζουμε και να ερμηνεύουμε ακτινοβολίες, ένα στοιχείο πρόβλεψης έρχεται στη ζωή μας. Μία πολύ ευπρόσδεκτη είσοδος πραγματικά.


Ποιος μπορεί ν’ αρνηθεί ότι οι αρμονικές και ικανοποιητικές ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις είναι ουσιαστικές για την ανθρώπινη υγεία και ευημερία; Ποιος μπορεί ν’ αρνηθεί ότι μία από τις κύριες πηγές της ανθρώπινης δυστυχίας βρίσκεται στο σχηματισμό λάθος σχέσεων; 


Ποιος δεν έχει υποφέρει τη μία ή την άλλη φορά σε μία άσχημη συζυγική ή αισθηματική σχέση; Δεν θα ήταν δώρο για όλους εμάς, αν υπήρχε μία μέθοδος για να μειώσουμε το ρίσκο για κάποιο από αυτά τα φιάσκο, ή και να τα εξαφανίσουμε τελείως;


Άλωστε τι είναι η συμβατότητα; Από τη σκοπιά της ακτινοβολικής φυσικής, είναι η αρμονία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων δεδομένων μαγνητικών πεδίων. Για ν’ αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα του τι σημαίνει αυτό, πάρε δύο μαγνήτες, που έχουν σχήμα ράβδου. Βάλε τους δύο βόρειους πόλους, απέναντι μαζί και δες τι συμβαίνει. Απωθούν ο ένας τον άλλο. 


Χρειάζεται, πραγματικά, να καταβάλλεις προσπάθεια για να τους κρατήσεις μαζί. Είναι σαν οι μαγνήτες να έχουν αισθήματα και να θέλουν ν’ απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο. Τα πεδία τους συγκρούονται. Τώρα πάρε τους ίδιους δύο μαγνήτες και τοποθέτησε τον βόρειο πόλο του ενός μπροστά στο νότιο πόλο του άλλου. Τι συμβαίνει; Οι δύο μαγνήτες αλληλοέλκονται. Είναι δύσκολο να τους χωρίσεις. Αυτό το είδος έλξης μεταξύ δύο δυναμικών πεδίων δείχνει συμβατότητα.



Όταν αυτό το είδος έλξης υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων στα φυσιολογικά - φυσικά, συναισθηματικά και διανοητικά επίπεδα, λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι «ερωτευμένοι». Το αντίστροφο είναι επίσης αληθινό. Όταν τα δυναμικά πεδία μεταξύ δύο ανθρώπων δεν αναμειγνύονται σωστά, όταν δεν ταιριάζουν οι πολικότητες, υπάρχει μία κατάσταση απώθησης ή ανταγωνισμού. Λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ασύμβατοι - δεν ταιριάζουν.


Όλοι μας βρεθήκαμε σε καταστάσεις, στις οποίες συναντήσαμε ένα συγκεκριμένο άτομο και αμέσως αισθανθήκαμε ένα είδος παράλογης απώθησης ή ανταγωνισμού. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια λογική αιτία γι’ αυτό και πολύ συχνά δεν το καταλαβαίνουμε - στο κάτω κάτω, το άτομο δεν έκανε τίποτα για να κερδίσει την εχθρότητά μας.


 Η κατάσταση όμως υπάρχει και το αισθανόμαστε. Μας έρχεται ένταση, νευρικότητα, ξυνόμαστε και μαζευόμαστε. Το στομάχι μας γουργουρίζει και ίσως το πίσω .μέρος του λαιμού μας ζεσταίνεται. 

Τι το προκαλεί αυτό; Η αύρα του μαγνητικού πεδίου του άλλου ατόμου εκπέμπει εχθρική ή ανταγωνιστική ενέργεια. Τα σώματά μας, μας λένε ότι είμαστε ασύμβατοι. «Δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο όργανο εντοπισμού από το ανθρώπινο σώμα».

Όταν υπάρχει αυτό το αρνητικό είδος της ένδειξης μεταξύ δύο ανθρώπων, συνήθως σημαίνει ότι είναι καταστροφικό ακόμη και το να έχεις αυτούς τους ανθρώπους στο ίδιο δωμάτιο μαζί, πολύ περισσότερο να έχουν αισθηματική σχέση. Σημαίνει ολική ασυμβατότητα ή άμεση σύγκρουση.


Όταν δουλέψουμε με την γυναικεία μας ενέργεια θα έχουμε μια επιπλέον αίσθηση. Η επίγνωσή μας για το τι συμβαίνει στον έξω κόσμο θ’ αυξηθεί γεωμετρικά. Αν ονομάσουμε το άτομο, που λειτουργεί με τις συνηθισμένες πέντε αισθήσεις, ραδιοφωνικό δέκτη AM - μεσαίων κυμάτων - τότε θα γίνουμε ένας δέκτης AM/FM - μεσαίων FM κυμάτων. Δηλαδή, θα μπορούμε να λαμβάνουμε περισσότερους σταθμούς από έξω. Θ’ αντιλαμβανόμαστε πράγματα, που συνήθως θα μένουν μυστήρια για τον μέσο άνθρωπο. Γιατί θα έχουμε σφυρηλατήσει έναν κρίκο με το ενεργειακό Σύμπαν. Τον αληθινό κόσμο.


Όταν μας συμβεί αυτό, θα υπάρξει μία περίοδος επαναπροσαρμογής, κατά την οποία θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε όλες τις παλιές μας ιδέες, γνώμες, δόγματα και παλαιωμένες ηθικές. Γιατί όλα αυτά βασιζόταν πάνω σε μία παλιά και ελλιπή αντίληψη του ενεργειακού κόσμου. Τώρα θα λαμβάνουμε περισσότερα στοιχεία και υπό το φως αυτών των στοιχείων, θα πρέπει να σχηματίσουμε καινούρια συμπεράσματα και ιδέες.


Θα ξαφνιαστούμε βλέποντας παντρεμένους ανθρώπους να μένουν μαζί για κάθε είδος προφορικών και ηθικιστικών λόγων, όταν τα δυναμικά πεδία τους δείχνουν ολική και καταστροφική ασυμβατότητα. Θα συλλαμβάνουμε τη θέα ανθρώπων να έρχονται μαζί για κάθε είδους λανθασμένη αιτία. Άνθρωποι συχνά παντρεύονται αποκλειστικά πάνω στη βάση της σεξουαλικής έλξης, ή έλξη από τα χρήματα και κοινωνική θέση, χωρίς να λογαριάσουν τη συμβατότητα ή μη των μαγνητικών τους πεδίων.


Είναι το πεδίο της αύρας που θα καθορίσει αν μία σχέση θα διαρκέσει ή θα διαλυθεί. Είναι το πεδίο της αύρας, που θα φανερώσει την ευτυχία και ηρεμία σε μία σχέση. Το πεδίο της αύρας πρέπει να ελεγχθεί πριν κάποιος μπει σε μια σοβαρή σχέση.


Τι θα μπορούσε να είναι πιο θλιβερό από άνδρες και γυναίκες που βγαίνουν από μία αισθηματική σχέση, συναισθηματικά ανάπηροι, σωματικά και νευρικά εξαντλημένοι και πολύ συχνά συντηρώντας μια μόνιμη κακία για το αντίθετο φύλο, που «τους έκανε κακό». Τις περισσότερες φορές αυτές οι σχέσεις δεν θα έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί. Αυτά τα ζευγάρια δεν είχαν καμία δουλειά να παντρευτούν. Αν αισθάνθηκαν μία ισχυρή σεξουαλική έλξη, θα έπρεπε να είχαν μία σχέση. Σε μία σχέση όταν η σεξουαλική έλξη φθίνει και χάνεται, το ίδιο συμβαίνει και στη σχέση και κανένας δεν πληγώνεται.


Κινδυνεύουμε να καταστρέψουμε τον πλανήτη και τους εαυτούς μας εφαρμόζοντας ακόμη παλιά δόγματα - ηθικολογίες, που δημιουργήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια σε μία πρωτόγονη και μη επιστημονική ανθρωπότητα, σ’ ένα σύμπαν που τώρα ουσιαστικά είναι μία δυναμική, συνεχώς μεταβαλλόμενη, συνεχώς εξελισσόμενη ενεργειακή διαδικασία. Η ηθική μας πρέπει να βασίζεται στο τι είναι αν πρόκειται να ζήσουμε με σωφροσύνη. Μ’ άλλα λόγια πρέπει να βασίζεται σε σύγχρονους νόμους εκπομπής και λήψης ενέργειας. 


Το μόνο κριτήριο για την σεξουαλική ηθικότητα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων, είναι η ποιότητα και η φύση της έλξης των μαγνητικών τους πεδίων.


Όταν τα πεδία δύο ανθρώπων συγκρούονται, η φύση τους λέει να μείνουν μακριά. 


Είναι άχρηστο να επικαλούμαστε νεκρούς νόμους και παλαιομοδίτικα πιστεύω για ν’ αντιμετωπίζουμε το νόμο της φύσης. Όλες οι παρόμοιες προσπάθειες πάντα οδηγούν στην αρρώστια και καταστροφή.


Χρειάζεται να υπάρχει γενική συμβατότητα, ΚΑΙ σεξουαλική συμβατότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι δύο άνθρωποι μπορούν ν’ απολαύσουν μία πλούσια και ικανοποιητική σεξουαλική σχέση και όμως να είναι ασύμβατοι όταν ζουν ή εργάζονται μαζί. Το αντίστροφο είναι επίσης σωστό. Δύο άνθρωποι μπορούν να δείχνουν ένα υψηλό βαθμό συμβατότητας συναισθηματικής και διανοητικής και να μην έχουν μία παρόμοια σεξουαλική σχέση.


Τα τυφλά ραντεβού δε χρειάζεται να είναι πια τυφλά. Αποδεδειγμένα γλιτώνουμε χρόνο.


Εκτός από την γενική συμβατότητα, χρειάζεται να έχουμε επίσης: σωματική, συναισθηματική, διανοητική και πνευματική συμβατότητα. Αν υπάρχει θετική ένδειξη στη σωματική οκτάβα ενεργειών, π.χ. σεξουαλικά και αν υπάρχει επίσης συναισθηματική συμβατότητα, υπάρχει πιθανότητα για μια καλή ερωτική σχέση. 


Αν υπάρχει και διανοητική συμβατότητα μαζί με τις άλλες δύο, είναι εξαιρετικό για να συζήσουν ή για γάμο. Αυτό το είδος του γάμου θα διαρκέσει συνήθως όσο οι δύο άνθρωποι συνεχίζουν ν’ αναπτύσσονται με τον ίδιο ρυθμό. Αν αναπτύσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ο γάμος κινδυνεύει. Γι’ αυτό και όταν σκέφτεσαι να παντρευτείς κάποιον, πρέπει να ελέγξεις την πνευματική συμβατότητα. Αν αυτή είναι αρμονική, είναι παρούσα η πιθανότητα για μία μακροχρόνια μόνιμη σχέση. Και θα βοηθούν ο ένας τον άλλο ν’ αναπτυχθούν.

Στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, υπάρχει ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας, που σπάνια αναφέρεται στα γραπτά. Είναι το «επίπεδο Ύπαρξης» των δύο ανθρώπων. Λέγοντας «επίπεδο Ύπαρξης» δεν εννοούμε πνευματική αρμονία. Η πνευματική αρμονία έρχεται όταν δύο άνθρωποι έχουν τα ίδια πνευματικά ιδανικά, όταν υπάρχει η επιθυμία να φανερωθεί ιδανικό που είναι μεγαλύτερο από κάποιον. Το επίπεδο Ύπαρξης είναι άλλο πράγμα. 

Το επίπεδο Ύπαρξης ενός ατόμου αντανακλά την πνευματική ανάπτυξη ή επίτευξη: το επίπεδο και την φάση στην πνευματική ανάπτυξη του ατόμου. Φαίνεται ότι όταν τα επίπεδα Ύπαρξης των δύο ανθρώπων είναι πολύ ανόμοια, μία μόνιμη σχέση δεν μπορεί να υπάρξει.


Θεωρητικά εδώ πολύ περισσότερη έρευνα χρειάζεται να γίνει. Ένα πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν έχουμε κανένα σύστημα μέτρησης με το οποίο να υπολογίζουμε μία τέτοια ξεχωριστή ποιότητα. 


Είναι όμως δυνατό να συγκρίνουμε τα επίπεδα των δύο ανθρώπων αν τα επίπεδα είναι στην ίδια οκτάβα.





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα