Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Η ΘΕΑ - ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Picture

Το θηλυκό στοιχείο είναι η μήτρα της δημιουργίας. Αυτή η αλήθεια είναι κάτι βαθύ και στοιχειακό, και κάθε γυναίκα που το ξέρει στα κύτταρα του σώματός της, στην εκ βάθους ενστικτώδης φύση της. Μέσα από την ουσία  του είναι της,  μια νέα ζωή της έρχεται . 

Αυτή μπορεί να συλλάβει και να γεννήσει, να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μυστήριο του να φέρει μια ψυχή στη ζωή.
Και όμως έχετε ξεχάσει, ή έχετε αρνηθεί, τα βάθη αυτού του μυστήριου, το πώς το θεϊκό φως της ψυχής δημιουργεί ένα σώμα στη μήτρα μιας γυναίκας, και πώς η μητέρα συμμετέχει σε αυτό το θαύμα, που δίνει το αίμα της, το δικό της σώμα, σε

 ό, τι θα γεννηθεί. Το Επίκεντρο του πολιτισμού σας, ένας εξωπραγματικός, υπερβατικός Θεός, που έχει στερήσει από τις γυναίκες την ιερότητα αυτού του απλού μυστηρίου της θείας αγάπης.
 Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι αυτή η πατριαρχική άρνηση δεν επηρεάζει μόνο κάθε γυναίκα, αλλά & την ίδια τη ζωή.
 Όταν αρνείστε το θεϊκό μυστήριο της γυναικείας φύσης, μπορείτε επίσης να αρνηθήτε κάτι θεμελιώδες για τη ζωή.
Χωρίζετε τη ζωή από τον ιερό πυρήνα της, από τη μήτρα που τρέφει όλη την δημιουργία.
Κόβετε τον κόσμο σας μακριά από την πηγή που από μόνη της μπορεί να θεραπεύσει, να θρέψει και να την μεταμορφώσει.
 Η ίδια ιερή πηγή που γέννησε το καθένα από εσάς χρειάζεται να δώσει νόημα στη ζωή σας, για να θρέψει με το τι είναι πραγματικό, και να σας αποκαλύψει το μυστήριο, το θεϊκό σκοπό του να είστε ζωντανοί.
Επειδή η ανθρωπότητα έχει μια κεντρική λειτουργία στο σύνολο της δημιουργίας, αυτό που αρνούμαστε στον εαυτό μας,το αρνούμαστε σε όλη  τη ζωή.
Εξαιτίας αυτής της άρνησης της γυναικείας Ιερής δύναμης και του σκοπού της, έχετε μια εξαθλιωμένη ζωή με τρόπους που δεν μπορείτε  να κατανοήσετε.
 Έχετε αρνηθεί αυτής της ζωής την Ιερή της Πηγής & του νοήματος του Θεϊκού σκοπού, ο οποίος ήταν κατανοητός από τις Αρχαίες Ιέρειες.
 Μπορεί να νομίζετε ότι  οι τελετουργίες γονιμότητας  και οι άλλες τελετές που έκαναν, ανήκαν μόνο στην ανάγκη για αναπαραγωγή ή την επιτυχή συγκομιδή /θερισμό αλλά δεν είναι έτσι.
 Στο σύγχρονο πολιτισμό σας, δεν μπορε'ιτε  να καταλάβετε πώς συνδέθηκε ένα μυστήριο που συνειδητά συνέδεε τη Ζωή - με τη Πηγή της στους εσωτερικούς σας κόσμους, μια Πηγή που ήταν από μόνη της ολοκληρωμένη, ως η ενσάρκωση του θείου, επιτρέποντας το θαύμα του Θείου, να είναι παρόν σε κάθε στιγμή.



Οι ημέρες των Ιερειών, οι ναοί και οι τελετές τους χάθηκαν, και επειδή η σοφία του θηλυκού δεν γράφτηκε κάπου, αλλά μεταδόθηκε προφορικά (ο λόγος, είναι μια αρσενική αρχή), αυτή η ιερή γνώση χάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της.
Δεν μπορείτε να διεκδικήσετε εκ νέου το παρελθόν, αλλά μπορείτε να γίνετε μάρτυρες ενός κόσμου, χωρίς την παρουσία Της
Ενας κόσμος που εκμεταλλεύεται τους άλλους για την απληστία και την εξουσία, ο οποίος βιάζει και ρυπαίνει χωρίς πραγματικό νιάξιμο & ανησυχία.
Μόνο τότε μπορείτε να αρχίσετε τις εργασίες καλωσορίσματος & της επανασύνδεσης με το θεϊκό ΜΑΤΡΙΞ της Δημιουργίας, που αποτελεί τον πυρήνα της δημιουργίας, και που σας μαθαίνει για άλλη μια φορά πώς να συνεργαστείτε με τις ιερές αρχές της ζωής.
Χωρίς τη μεσολάβηση του Θεϊκού θηλυκού ο κόσμος, θα παραμείνει σε αυτήν την φυσική και πνευματική ερημιά που έχετε δημιουργήσει, περνώντας στα παιδιά μας ένα άρρωστο και βεβήλο κόσμο.
Η επιλογή είναι απλή. Μπορείτε να θυμηθείτε την ολότητα που είναι μέσα σας, την ολότητα που ενώνει το πνεύμα και την ύλη,..... Ή θα συνεχίζετε να περπατάτε το δρόμο που έχει εγκαταλείψει το Θεϊκό θηλυκό, που έχει αποκόψει τις γυναίκες μακριά από αυτην την Ιερή δύναμη και τη γνώση τους.
Αν επιλέξετε θετικά, μπορούμε να αρχίσετε να διεκδικείτε εκ νέου τον κόσμο, όχι με αρσενικά σχέδια - πρότυπα, αλλά με τη σοφία του θηλυκού, τη σοφία που ανήκει στην ίδια τη ζωή.
Αν επιλέξετε ξανά αυτό που συμβαίνει τώρα στο πλανήτη, μπορεί να επιχειρήσετε κάποιες επιφανειακές λύσεις με τη νέα τεχνολογία.
Μπορείτε να  καταπολέμησετε την υπερθέρμανση του πλανήτη και της ρύπανσης με επιστημονικά σχέδια. Αλλά δεν θα υπάρξει πραγματική αλλαγή.
 Ένας κόσμος που δεν συνδέεται με την ψυχή του δεν μπορεί να θεραπευτεί.
 Χωρίς να μπορεί να γεννηθεί η συμμετοχή της Ιερής Θηλυκότητας, τίποτα νέο δεν μπορεί να δημιουργηθεί.

Η ΘΗΛΥΚΗ ΣΟΦΙΑ
Μπορεί να έχετε εγκαταλείψει αυτή την απλή γυναικεία σοφία της ακρόασης, και σε αυτήν την εποχή που είναι γεμάτη με πληροφορίες & με τόσα πολλά λόγια είναι εύκολο να υποτιμάται μια ενστικτώδη γνώση που έρχεται από μέσα σας.
Αλλά οι Ιερές αρχές της ζωής δεν έχουν ποτέ γραφτεί: ανήκουν στον κτύπο της καρδιάς, στο ρυθμό της αναπνοής και στη ροή του αίματος.
Είναι ζωντανές, όπως η βροχή και τα ποτάμια, όπως η αυξομείωση της σελήνης. Αν μάθετε να ακούτε τη Φύση μέσα σας , θα ανακαλύψετε ότι η ζωή, η Μεγάλη Μητέρα, μιλάει για εσάς, να σας λέει οτι πρέπει να γνωρίζετε.
 Είσαστε παρόντες σε μια εποχή που ο κόσμος πεθαίνει και περιμένει να ξαναγεννηθεί, και όλα τα λόγια στις βιβλιοθήκες σας και στο διαδίκτυο, δεν θα σας πουν τι να κάνετε.
 Αλλά το ιερό θηλυκό μπορεί να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά της, να σας πει πώς να είσαστε, πώς να γίνετε μαίες στην αναγέννηση της.
 Και επειδή είσαστε παιδιά της, αυτή μπορεί να μιλήσει για τον καθένα από εσάς, αν έχετε την ταπεινότητα να ακούσετε.
----Πώς μπορούμε να ακούσουμε ό, τι δεν γνωρίζουμε;
 ----Πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε ό, τι έχουμε χάσει τόσο πολύ καιρό πριν;
 Κάθε στιγμή είναι νέα. Η παρούσα στιγμή δεν είναι απλώς μια εξέλιξη στις στιγμές από το παρελθόν, αλλά είναι ζωντανή με το δικό της τρόπο, πλήρη και τέλεια.
Και αυτή είναι η στιγμή που απαιτεί την προσοχή μας. Μόνο σε αυτή τη στιγμή μπορείτε να είστε πλήρως ξύπνιοι και να ανταποκριθείτε στην πραγματική ανάγκη.
Μόνο στην παρούσα στιγμή μπορείτε να είστε απόλυτα προσεκτικοί. Μόνο στην παρούσα στιγμή μπορεί το Θεικό να έρθει σε ύπαρξη.
Οι άνδρες μπορεί να κάνουν σχέδια, αλλά μια μητέρα που είναι προσεκτική με τα παιδιά της, γνωρίζει την πραγματική τους ανάγκη, στιγμιαία.
 Αισθάνεται στο είναι της τη διασύνδεση όλης της ζωής με έναν τρόπο που είναι καλυμμένος από το αρσενικό.
 Ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει σχέδια όταν υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα, με τη σοφία που περιλαμβάνει το σύνολο των συνδέσεων της.
 Η Θεική  θηλυκότητα  σας ζητά να είστε παρόντες & παρούσες στη ζωή & σε όλη την ολότητα της, χωρίς επίκριση ή σχεδιασμό.
Τότε μπορεί να σας μιλήσει & να σας αποκαλύψει το μυστήριο της αναγέννησης της.
Και επειδή έχουμε μια γέννηση, το θηλυκό πρέπει να είναι παρούσα, όχι μόνο ως ιδέα αλλά ως μια ζωντανή παρουσία μέσα μας, στο πλαίσιο τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.
Γιατί ως γυναίκα ενσωματώνει πλέον πλήρως το θεϊκό θηλυκό, ένα μέρος όμως από το μυστήριο της, επίσης, μοιράζεται με τους άνδρες, όπως ακριβώς ένας γιος μεταφέρει μέρος της μητέρας του με έναν τρόπο κρυμμένο από τις κόρες της.
 Ωστόσο, το να βιώνετε το θηλυκό --είναι κάτι που έχει σχεδόν ξεχαστεί: Η πατριαρχική κουλτούρα σας έχει αρνηθεί τη δύναμή του και την πραγματική Της σοφία, την έχει εξυγιάνει τόσο τόσο που έχει πάρει διαζύγιο από τη μαγεία της που ανήκει στους ρυθμούς της δημιουργίας.
Αλλά την χρειαζόσαστε, περισσότερο από ό, τι τολμάτε να συνειδητοποιήσετε.

Ωστόσο, για να αντιμετωπίσετε πλήρως το Θεϊκό θηλυκό στοιχείο, τη δημιουργική αρχή της ζωής, χρειάζεται  να είστε προετοιμασμένοι για το θυμό της, για τον πόνο που έχει έρθει από την κατάχρηση & την κακοποίηση της.
Για αιώνες η αντρική κουλτούρα  έχει καταστήλει τη φυσική δύναμή της, έχει κάψει τους ναούς της, έχει σκοτώσει τις Ιέρειες της.
Μέσα από τη δίψα για την κυριαρχία, και το φόβο του θηλυκού, (ό, τι ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει ή να ελέγξει), η πατριαρχία έχει όχι μόνο την παραμελεί, αλλά σκόπιμα τη βασανίζει και τη καταστρέφει. Δεν την έχει μόνο βιάσει & εκμεταλευτεί, αλλά διχάζει την ίδια τη δομή της ζωής, η αρχέγονη ολότητα της οποίας είναι πάντα ο φύλακας. Και το θηλυκό είναι θυμωμένο, ακόμα και αν ο θυμός της έχει κατασταλεί μαζί με τη μαγεία της.
Για να καλωσορίσετε το θηλυκό στοιχείο, χρειάζεται να γνωρίσετε & να αποδεχθείτε  τον πόνο και το θυμό της, καθώς και το μέρος που έχετε παίξει σε αυτή τη βεβήλωση.
 Οι γυναίκες πολύ συχνά συνεργούν με το αρσενικό, αρνήθηκαν τη δική τους δύναμη και τη φυσική μαγεία & αντί  αυτής αποδέχονται ανδρικές αξίες, τρόπους σκέψης.
Έχουν πρόδωσε το δικό τους βαθύτερο εαυτό.
Αλλά πρέπει επίσης να είναι προσεκτικές, ώστε να μην πιαστούν σε αυτό το σκοτάδι, στη δυναμική της κακοποίησης, το θυμό και την προδοσία.
Είναι ιδιαίτερα εύκολο για τις γυναίκες να ταυτιστούν με τον πόνο της γυναικείας φύσης, τη θεραπεία της από το αρσενικό,  να προβάλει το δικό της πόνο και θυμό στους άντρες.
 Τότε σίγουρα πιανόνται στον ιστό που τους αρνείται οποιαδήποτε μετατροπή.
 Αν ταυτίζεστε με τον πόνο της γυναικείας φύσης, μπορείτε εύκολα να γίνετε ένας πράκτορας του θυμού της & να πηγαίνετε βαθύτερα στο μυστήριο της δυστυχίας , αντί μέσα στο φως που είναι πάντα κρυμμένο στο σκοτάδι.
Στα βάθη της γυναικείας υπόστασης, υπάρχει μια βαθιά γνώση ότι η καταστροφή είναι επίσης μέρος του κύκλου της δημιουργίας.
 Η Μεγάλη Μητέρα ενσαρκώνει μια ολότητα, που περιέχει ακόμη την άρνηση του εαυτού της, και χρειάζεστε την ολότητα της, αν θέλετε να επιβιώσετε και να ξαναγεννηθείτε.

Στη πραγματική μεταμόρφωση, όπως και κάθε γέννηση, χρειάζεται το σκοτάδι όσο και το φως. Γνωρίζουμε ότι το θηλυκό έχει κακοποιηθεί (καταστραφεί), ακριβώς όπως ο πλανήτης συνεχίζει να μολύνεται.
Αλλά η γυναίκα που έχει βιώσει τον πόνο του τοκετού, ο οποίος γνωρίζει το αίμα που ανήκει στην γέννηση,  ξέρει ότι η ζωή αρχίζει πάντα στο σκοτάδι, ξέρει τους κύκλους της δημιουργίας, με τρόπους που είναι κρυμμένοι στο αρσενικό.
Θέλει να δώσει τον εαυτό της και την γνώση της με αυτό το τωρινό κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης, και με αυτόν τον τρόπο την τιμή του πόνου που έχει υποστεί.
Τότε θα ανακαλύψει ότι η μαγεία και η δύναμη της είναι επίσης να ξαναγεννηθεί με ένα νέο τρόπο,
& ότι επιστρέφει σε Αυτήν, με τρόπους που δεν μπορούν πλέον να έχουν μολυνθεί από το αρσενικό και τη δίψα για εξουσία.
Χωρίς την πλήρη συμμετοχή της υπάρχει ο κίνδυνος μιας ακόμη γέννησης, τότε σε αυτό το κύκλο της δημιουργίας δεν θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες της.
Πρώτα πρέπει να αναγνωρίσετε τον πόνο του θηλυκού, της ίδιας της γης, ή το φως στο εσωτερικό του θηλυκού θα είναι κρυμμένα από εσάς.
Πρέπει να πληρώσετε το τίμημα των επιθυμιών σας να κυριαρχήσετε επί της φύσης, των πράξεων σας, της ύβρεως.
Δεν έχετε διαχωριστεί από τη ζωή, από τους ανέμους και τις καιρικές συνθήκες.
Είστε ένα μέρος της δημιουργίας και πρέπει να ζητήσετε τη συγχώρεση της, να αναλάβετε την ευθύνη για την συμπεριφορά και τις πράξεις σας & για αυτούς που υποστηρίζετε να σας εκπροσωπούν στις εκάστοτε χώρες σας.
Πρέπει να πάτε συνειδητά στην επόμενη εποχή, αναγνωρίζοντας τα λάθη σας.
Μόνο τότε μπορείτε να την τιμήσετε πλήρως και να την ακούσετε.
 Αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην κάνετε αυτό το βήμα.
Αν πράξετε σαν προκλητικά παιδιά που δεν θα αναγνωρίσετε τον πόνο που έχετε προκαλέσει στη μητέρα σας, δεν θα διεκδικήσετε εκ νέου την ολότητα που ενσαρκώνει.
Στη συνέχεια, θα παραμείνετε εντός του σκότους που αρχίζει να καταβροχθίζει τις ψυχές σας: τις κενές υποσχέσεις του υλισμού, το στρεβλωμένο κόσμο του φανατισμού. Για να κάνετε ένα βήμα στην ωριμότητα χρειάζεται να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, τα λάθη που έχετε κάνει.
Στην ύβρη σας έχετε διαχωρίσει τον εαυτό σας από τη ζωή, και όμως ποτέ δεν μπορεί να είναι ξεχωριστή. Αυτό είναι απλά μια ψευδαίσθηση της αρσενικής σκέψης. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Είναι απλά ένας μύθος που δημιουργήθηκε από το εγώ.

Όλα είναι μέρος του συνόλου, ακόμη και τα λάθη σας και οι καταστροφές της. 

Μόλις επιστρέψετε σε αυτή την απλή συνειδητοποίηση να αναδυθεί θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, που απαιτούν τη συμμετοχή σας, που μας χρειάζονται για να λάβουν χώρα.
 Θα δείτε  ότι ο άξονας της δημιουργίας μετατοπίζεται και κάτι έρχεται στη ζωή με ένα νέο τρόπο. Είσαστε ξαναγεννημένοι , όχι σε οποιαδήποτε ξεχωριστή έννοια, αλλά ως ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Δεν έχετε εικόνες μέσα στην αρσενική σας συνείδησή ώστε  να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με αυτό το νέο που έρχεται , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει. 
Κάτι μέσα σας γνωρίζει ότι η σημερινή εποχή έχει τελειώσει, ότι ο χρόνος σας του διαχωρισμού έρχεται στο τέλος . 
Προς το παρόν έχετε μια αίσθηση  προφανώς αρνητική, γνωρίζοντας ότι οι εικόνες της ζωής του πλανήτη δεν μπορουν πια να σας συντηρήσουν, ότι ο καταναλωτισμός σκοτώνει την ψυχή σας, καθώς και τον πλανήτη. Και όμως υπάρχει και κάτι λίγο πιο πέρα από τον ορίζοντα, σαν μια αυγή που μπορείτε οι πιο ευαισθητοι  να αισθανθείτε ακόμη και αν δεν μπορείτε να δείτε.
Το μυστήριο της Θεικής θηλυκότητας σας μιλάει μέσα από τη δημιουργία της.
 Αυτή δεν είναι ένας μακρινός θεός στον ουρανό, αλλά μια παρουσία που είναι εδώ μαζί σας.
 Αυτή είναι η θεικότητα επιστρέφει με την αξίωση της δημιουργία της, το πραγματικό θαύμα του τι σημαίνει να είσαι ζωντανός. 
Την έχετε ξεχάσει, ακριβώς όπως έχετε ξεχάσει ό, τι είναι ιερό, και όμως είναι πάντα μέρος της ζωής σας.
 Τώρα θα  γίνει γνωστή και πάλι, όχι μόνο ως ένας μύθος, ως μια πνευματική εικόνα, αλλά ως κάτι που ανήκει στο αίμα και την αναπνοή.
 Μπορεί να σας αφυπνίσει σε μια αρχαία μνήμη που έρχεται στη ζωή με ένα νέο τρόπο.
 Μπορεί να σας βοηθήσει να γεννηθεί  το θείο που είναι μέσα σας, στην ενότητα που είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να θυμηθείτε την πραγματική σας φύση.

Το θηλυκό μπορεί να σας δώσει μια κατανόηση του πώς όλα τα διαφορετικά κομμάτια της ζωής σχετίζονται μεταξύ τους, τα πρότυπα της σχέσης τους, οι διασυνδέσεις που τρέφουν τη ζωή. Μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε συνειδητά, ότι ξέρετε ενστικτωδώς, ότι όλα είναι μέρος της ζωής, οργανικό σύνολο, μέσα στο οποίο όλα τα μέρη της δημιουργίας επικοινωνούν μεταξύ τους, και πώς κάθε κύτταρο δημιουργίας εκφράζει το σύνολο του με ένα μοναδικό τρόπο.

 Η κατανόηση της οργανικής ολότητας της ζωής ανήκει στην ενστικτώδη γνώση του θηλυκού, αλλά σε συνδυασμό με την Θεική αρσενική συνείδηση  μπορεί να κοινοποιηθεί στα λόγια, όχι μόνο με συναισθήματα. Μπορείτε να συνδυάσετε την επιστήμη του νου και τις αισθήσεις με την εσωτερική γνώση. Μπορούμε να δώσετε ένα Αρχέτυπο ενός πλανήτη που θα σας επιτρέψει να ζήσετε σε δημιουργική αρμονία με όλη του τη ζωή.
Υπάρχει ένα φως μέσα στη ζωή, είναι γνωστό στους αλχημιστές, ως το μαύρο φως, που μπορεί να σας μιλήσει, να μιλήσει με το φως της δικής μας συνείδησης που υπάρχει μέσα στον ασυνείδητο εαυτό σας.
 Υπάρχει ένας αρχέγονος διάλογος του φωτός στο φως, το οποίο είναι γνωστό σε κάθε θεραπευτή καθώς ακούει στο σώμα του ασθενούς και του επιτρέπει να επικοινωνεί μαζί του, επιτρέπει στο φως να μιλήσει στο φως μέσα του.
 Μέσα από αυτόν τον διάλογο του φωτός που έρχεται  ξέρει  πού να τοποθετήσει τα χέρια της, τα βότανα που απαιτούνται, τα σημεία πίεσης για να αγγίξει. 
Αυτή η άμεση επικοινωνία συνδυάζεται με τη γνώση της επούλωσης , επιτρέποντας μια αλχημεία  να λάβει χώρα που μπορεί να αναζωπυρώσει την ενέργεια μέσα στον ασθενή, να επαναπροσδιορίσει το σώμα και την ψυχή. 
Ετσι συμβαίνει η πραγματική επούλωση, και ό, τι είναι αληθές για το άτομο είναι επίσης αλήθεια για τον κόσμο, εκτός από το ότι είστε τόσο ο ασθενής όσο και ο θεραπευτής. Πληγές και ανισορροπία στον κόσμο είναι οι πληγές και η ανισορροπία σας, και έχετε μέσα σας τη γνώση και την κατανόηση να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και τον κόσμο. Αυτό είναι μέρος του μυστηρίου της ολότητας της ζωής.
Για πάρα πολλούς αιώνες έχετε παγιδευτεί στο μύθο του διαχωρισμού & έχετε γίνει απομονωμένοι του ένος από το άλλο και από τις ενέργειες της δημιουργίας που σας στηρίζει. 
Αλλά τώρα υπάρχει ένα αυξανόμενο φως που μεταφέρει την γνώση της ενότητας, η ενότητα που είναι ζωντανή με το Αρχέτυπο του Θείου. Αυτό είναι που σας δίνεται πίσω. 
Αυτό είναι το φως που ξυπνά. Το φως της ενότητας είναι μια αντανάκλαση της θείας ενότητας της ζωής, Ο καθένας είναι μια άμεση έκφραση αυτής της ενότητας. Και αυτή η ενότητα δεν είναι μια μεταφυσική ιδέα, αλλά κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο. Είναι σε κάθε ανάσα, κάθε φτερούγισμα μιας πεταλούδας,  κάθε κομμάτι των σκουπιδιών που αφέθηκαν στους δρόμους της πόλης. 
Αυτή η ενότητα είναι η ζωή, η ζωή δεν βιώνεται πλέον αποκλειστικά μέσα από την κατακερματισμένο όραμα του εγώ, αλλά είναι γνωστή μέσα στην καρδιά, & αισθανόμενη στην ψυχή. 
Αυτή η ενότητα είναι ο κτύπος της καρδιάς της ζωής. 
Είναι η αναγνώριση της δημιουργίας  & της Δημιουργού της. 
Σε αυτή η ΖΩΗ γιορτάζει τον Εαυτό της & τη Θεϊκή καταγωγή της.

Ανώτερη εποικοινωνία ¨ Δήμητρα "

seleneblessings


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα