Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εκκίνηση !



Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, 22:15, ώρα εκκίνησης ενός νέου και πολύ σημαντικού χρονικού κύκλου 28 ημερών. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, δίνει το σύνθημα για την αλλαγή πορείας που ετοιμάζουμε τους τελευταίους μήνες, από την Άνοιξη μέχρι σήμερα.


Το κλειδί της περιόδου έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις και η ερώτηση που θα τεθεί σε όλους αφορά στο κατά πόσο έχουμε καταφέρει να τις προσαρμόσουμε, να τις συγχρονίσουμε και να τις ευθυγραμμίσουμε με τον σημερινό εαυτό μας.

Η ανάγκη να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις θα προκαλέσει συχνά επιστροφές από το παρελθόν, με όποια συμβολική μορφή, έτσι ώστε ν`αντικρίσουμε τις αλήθειες μας και να διορθώσουμε την πορεία μας, αν και όπου χρειάζεται.
Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει μια σχεδόν επιτακτική ώθηση να προχωρήσουμε και να κόψουμε όλους τους δεσμούς μας με το παρελθόν. Αν δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει και δεν έχουμε δράσει ανάλογα, τώρα η ώθηση θα είναι τέτοια που, αν της αντισταθούμε θα πέσουμε, ενώ αν την εκμεταλλευτούμε σωστά θα κάνουμε άλματα.  


Όλες οι σχέσεις μας καθρεφτίζουν πολλά και διάφορα σημεία του εαυτού μας, στον τρόπο που φερόμαστε, σε αυτά που ζητάμε και που προσφέρουμε, στον τρόπο που συζητάμε, στο κατά πόσο νοιαζόμαστε πραγματικά.
Ο "άλλος" φανερώνει την σχέση που έχουμε κατορθώσει να χτίσουμε με τον εαυτό μας και αυτά τα όποια επιτεύγματά μας είναι που προσφέρουμε τελικά σε αυτόν αλλά και στο Σύμπαν, καθώς όλα είναι ενέργεια που δεν χάνεται ποτέ. Αν κάποιος λέει ψέματα στους άλλους, πρώτα απ`όλους ψεύδεται στον εαυτό του. Αν μισεί τους άλλους, πρώτα απ`όλους απεχθάνεται τον εαυτό του. Αν δεν είναι καλός ακροατής, πρώτα απ`όλους κωφεύει στην εσωτερική του φωνή. Έτσι λειτουργούν όλα στη ζωή μας, όπως εντός έτσι και εκτός.
Και σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, οι ποιότητες που κάποιος εκφράζει και εκδηλώνει, αυτομάτως έλκουν όμοιες ποιότητες ατόμων και καταστάσεων στη ζωή του. Ο εγωισμός του όμως αρνείται να αποδεχθεί αυτή την αναπόδραστη συνθήκη και στρέφεται στον εξωτερικό κόσμο αναζητώντας εκεί τους υπαίτιους για κάθε αρνητική κατάσταση που εσωτερικά βιώνει. Έτσι, παγιδεύεται μέσα σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θα ξεφύγει μόνο αν κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο υφαίνει το πεπρωμένο του με τις δικές του επιλογές. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι δεν μπορείς να είσαι λίγο κλέφτης, πότε-πότε ψεύτης, αραιά και πού απατεώνας κ.λπ. Ή είσαι ή δεν είσαι, η ζωή θα σε στριμώξει σε μια γωνιά μέχρι να κάνεις τις οριστικές σου επιλογές και έτσι να εκπαιδευτείς μέσα από τα αποτελέσματά τους.


Η περίοδος που ξεκίνησε μας καλεί ν`αναρωτηθούμε πού βρίσκονται μέσα μας τα σημεία που προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας, μας προτρέπει να διερευνήσουμε τις πραγματικές μας προθέσεις και να τις αποκαλύψουμε στον εαυτό μας, έτσι ώστε να σπάσουμε τα δεσμά της αυτολύπησης και ν`αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Τώρα θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εναρμονιστούμε εσωτερικά και να βγούμε οριστικά από συγκρούσεις που έχουν στοιχειώσει τη ζωή μας για πολλά συνεχόμενα χρόνια. Κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, θα εστιάσει την αντίληψή μας στον τρόπο που χρησιμοποιούμε την δύναμή μας σε καθημερινή βάση για να επιφέρουμε τα όποια αποτελέσματα επιθυμούμε. 
Καθώς όμως διανύουμε μια εποχή όπου καθετί κρυμμένο θα έρθει στο φως, όλες οι ανείπωτες προθέσεις και τα πραγματικά μας κίνητρα θ`αναδυθούν μπροστά στα μάτια μας, συχνά μέσω πολύ ξαφνικών και αναπάντεχων γεγονότων. Κάτι τέτοιο, ισχύει περισσότερο για εκείνους που κουκουλώνουν την αλήθεια τους και αρνούνται να την αντιμετωπίσουν.
Αν η εσωτερική εργασία με σκοπό την πρόοδο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ανεξάρτητα των συνθηκών, τότε οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα δικαιώσουν τις προσπάθειες και όλες τις μάχες που δόθηκαν για να εξαφανίσουν το σκοτάδι του εγωισμού και να ενοποιήσουν σώμα, ψυχή και πνεύμα.

  
Η έμφαση που δίνεται στις ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι κάτι καινούριο, η δοκιμασία τους έχει ξεκινήσει από το 2012 και ο εξαγνισμός τους συνεχίζεται και στο επόμενο έτος.
Ο τρόπος που βιώνουμε το καθετί έχει έρθει η ώρα ν`αλλάξει και καθώς οι προσωπικές μας μεταμορφώσεις είναι συνεχόμενες, τώρα καλούμαστε να τις συγχρονίσουμε με κάθε πτυχή της ζωής μας. Η ενοποίηση είναι το μεγάλο ζητούμενο και όλα τα γεγονότα μας σπρώχνουν έξω και μακριά από τον παλιό κόσμο των διεφθαρμένων αξιών, ώστε να συναντήσουμε τον αληθινό εαυτό μας, απαλλαγμένο από το αρχαίο παράδειγμα της υποταγής στην ψευδαίσθηση της 3ης διάστασης.
Η σχέση με τον εαυτό μας και κατ`επέκταση με τους "άλλους", στην ουσία καταδεικνύει την σχέση μας με το Σύμπαν και τις Ανώτερες Δυνάμεις. Ο εξαγνισμός μας από το ψέμα χιλιετηρίδων, η θεραπεία μας από την μόλυνση της χωριστικότητας, ξεκινούν από την εσωτερική μας κάθαρση καθώς ανοίγουμε σιγά σιγά τα μάτια μας και αφού προσαρμοστούν και συνηθίσουμε στο Αληθινό Φως, τότε ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πηγή της προέλευσής μας.
Κάπως έτσι λειτουργούμε όλοι αυτή την περίοδο, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι. 


Η πίεση που ασκείται στις ανθρώπινες σχέσεις αποτελεί επίσης μια διαδικασία απαραίτητη για το ομαδικό έργο που έχει ήδη ξεκινήσει και σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά.
Μικρές και μεγάλες ομάδες έχουν σχηματιστεί και ζυμώνονται μέσα από δραστηριότητες που ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις αλλά και τους ρόλους που τα μέλη τους θα κληθούν να παίξουν στην πορεία. Η απογοήτευση που έχει αφήσει ο παλιός κόσμος στις καρδιές των ανθρώπων, τώρα τους στρέφει στην αναζήτηση νέων ιδεών και υψηλότερων ιδανικών. Η παταγώδης αποτυχία του συστήματος είναι ολοφάνερη στον ακατάπαυστο εκφασισμό κι εκμαυλισμό του, καθώς μονάχα με βίαια μέσα και με τρομοκρατία εξακολουθεί να στέκεται όρθιο, αν και με το ένα πόδι στον τάφο του καθώς γκρεμίζεται αργά, σταθερά και επώδυνα.
Μέσα από το ομαδικό έργο που θα περάσει στην 2η φάση του από την ερχόμενη Άνοιξη, θα αναδειχθούν οι νέες αξίες που θα εφοδιάσουν την Ανθρωπότητα αλλά και οι νέες ηγετικές φυσιογνωμίες που θα στελεχώσουν τις νέες φόρμες διακυβέρνησης. Κοινοβούλια, κόμματα και πολιτικοί-μαριονέτες θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, όπως τους αξίζει. Το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις τέτοιας υψηλής δυναμικής, που θα διαγράψουμε πολύ γρήγορα όλες τις δυσάρεστες μνήμες από τον παλιό κόσμο και θα ξεχυθούμε με όλη μας την Ψυχή σε μια άνευ προηγουμένου βιωματική εμπειρία χαράς, αρμονίας και εσωτερικής γαλήνης.


Έτσι, στις επόμενες 28 ημέρες θα σου δοθεί η δυνατότητα να εναρμονιστείς εσωτερικά με τρόπο ώστε η ζωή σου να εκφράζει πλέον αυτό τον άνθρωπο που έχεις γίνει, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς υποταγή σε αξίες που δεν αναγνωρίζεις και δεν σημαίνουν τίποτα για σένα.
Αν επιλέξεις να κολυμπήσεις με το ρεύμα και αφεθείς να οδηγηθείς, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις απελευθέρωσης από συνθήκες που δεν σου ταιριάζουν αλλά και ν`αντιμετωπίσεις τυχόν φόβους και ανασφάλειες που θα προκύψουν μέσα στην όλη διαδικασία, κάτι που θα σε ενδυναμώσει αποκαλύπτοντας βαθιά προσωπικά στοιχεία-κλειδιά της Ψυχικής σου διαδρομής. Μέχρι το Νοέμβρη του 2018 που ο Δίας θα διελαύνει από το ζώδιο του Σκορπιού, γνώριζε πως σηματοδοτείται η εποχή όπου δεξιότητες και ταλέντα που αποκτήσαμε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις και παρέμεναν κλειδωμένα, θ`ανοίξουν και θα προσφερθούν με σκοπό να προάγουν το έργο που ο καθένας μας έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει.
Αυτό που μας ζητείται είναι ν`απομακρυνθούμε από το παράδειγμα του παλιού κόσμου, είτε αυτό σημαίνει αντιλήψεις και πιστεύω, είτε σημαίνει συνήθειες, είτε προσδοκίες, είτε πληγές και οδυνηρές αναμνήσεις. Καθώς κρατάμε ολοένα και μεγαλύτερες αποστάσεις από τη νοσηρότητά του, τόσο πιο ασφαλείς χτίζονται εκείνες οι απαραίτητες εσωτερικές συνθήκες που θα πιστοποιήσουν πως είμαστε ικανοί να μας επιστραφούν Δυνάμεις, Γνώσεις και Ιδιότητες. Η Ψυχή μας αποφασίζει και απελευθερώνει το καθετί στην ώρα του και, ό,τι κι αν κάνουμε, εκείνη γνωρίζει και δεν εμπαίζεται. 
Στην περίπτωση που αποφασίσεις ν`αντισταθείς και να κολυμπήσεις ενάντια στο ρεύμα, καλό είναι να γνωρίζεις πως ενδέχεται να υποβληθείς σε σοκ μέσα από την διαδικασία απρόβλεπτων και όχι τόσο θετικών γεγονότων, καθώς οι ενέργειες της περιόδου έχουν διττή επίδραση που θα καταστρέψει το παλιό και ταυτόχρονα θα ωθήσει στη γέννηση το καινούριο.
Όπως είναι κατανοητό, το Σύμπαν καλεί όλους να επιλέξουμε για άλλη μια φορά και να προχωρήσουμε άφοβα, ρισκάροντας στο άγνωστο αλλά τολμώντας ένα άλμα πίστης σε κάτι που δεν έχει ακόμη φανερώσει το πρόσωπό του. Το παλιό παράδειγμα έλεγε: "αν το δω, θα το πιστέψω", ενώ ο νέος κόσμος μας προτρέπει: "πίστεψέ το και θα το δείς". Και έτσι, όλα αντιστρέφονται και το σκοτάδι παραμερίζει μπροστά στον Αληθινό Άνθρωπο.


Ήρθε η στιγμή να πάρουμε τα δώρα μας
για τα οποία εργαστήκαμε
σε πολλές ενσαρκώσεις
όπως και στην παρούσα.

Σιγά σιγά
ο καθένας θ`αναδυθεί
σε μια νέα πραγματικότητα
και μια καινούρια αντίληψη
του εαυτού.

Τα δώρα μας
θα κληθούμε
να τα προσφέρουμε
για το κοινό καλό
και σε αυτή την προσφορά μας
θα ζυγιστούμε.

Στον κόσμο των δυαδικοτήτων
έχουμε δύο επιλογές:
ή θα υπηρετήσουμε τον εαυτό μας,
ή θα υπηρετήσουμε το Κοσμικό Σχέδιο.
Και οι δύο επιλογές έχουν τίμημα.
Ο καθένας επιλέγει να πληρώσει
αυτό που του ταιριάζει.

Και έτσι Είναι !


[ artist: Richard Saul Backer ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα