Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ώρα συγκομιδής ...



Η Πανσέληνος απόψε στις 21:40 στο ζώδιο του Κριού, αποτελεί ένα ακόμη στάδιο καθ`οδόν προς τη Μεγάλη Ανατροπή που έρχεται να μας συναντήσει, ενώ μας υποβάλλει σε αδιάκοπη κάθαρση εφ`όλης της ύλης.

Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, θέτουν σε δοκιμασία το παράδειγμα του παλιού ξεφτισμένου κόσμου και αντιπαραθέτουν το δίλημμα που ο καθένας θα κληθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ν`απαντήσει: τι έχει προτεραιότητα για σένα, οι προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες ή το ομαδικό έργο που στοχεύει στο κοινό καλό;

Όλα τα πρότυπα που επί σειρά αιώνων μας εκβίαζε το σύστημα της πατριαρχίας ν`αποδεχτούμε και να προσκυνήσουμε, τώρα στέκονται μπροστά στα μάτια μας ξεφτιλισμένα καθώς η δυσωδία τους εξαπλώνεται παντού και οι μάσκες που έκρυβαν τις πραγματικές τους ποιότητες έγιναν διαφανείς, αποκαλύπτοντας το παραμορφωμένο και νοσηρό τους πρόσωπο σε όλους.

Ο πάλαι ποτέ "πατέρας-αφέντης" αποδείχθηκε παράφρων δολοφόνος, πολεμοκάπηλος και πατριδοκάπηλος δικτάτορας, ψεύτης, κλέφτης, ρατσιστής, παιδεραστής, βιαστής και μισογύνης. Μόνο αυτοί που ακόμη κοιμούνται όρθιοι τον πιστεύουν, τον υπηρετούν και υποτάσσονται στην εξουσία της "αυθεντίας" του, ενώ περιμένουν μήπως και πέσουν ψίχουλα από το τραπέζι του να τ`αρπάξουν, μήπως τους λυπηθεί και τους βολέψει ανάμεσα στους αυλικούς του ή στην χειρότερη περίπτωση τους προάγει σε έμπιστους που θα φρουρούν το κοπάδι του των σκλάβων. Η αφύπνισή τους θα είναι οδυνηρή και το σοκ που θα την προκαλέσει έχει ήδη δρομολογηθεί και γι`αυτούς, όπως και για εκείνους που ακόμη υποκρίνονται πως δεν μπορούν να πάρουν θέση, ψάχνοντας μια "γκρίζα ζώνη" να βαδίσουν.

   
Το δίλημμα των ημερών που ακολουθούν, έχει σκοπό του να ωθήσει όλους προς εκείνη την κατεύθυνση που βρίσκεται η Ψυχική Επιλογή τους, να την συναντήσουν, να την αποδεχτούν και να την ακολουθήσουν συνειδητά.

Τι έχει ήδη εξυπηρετήσει τον σκοπό του στη ζωή σου;

Τι ζητάς για να είσαι ευτυχισμένος/η;

Τι χρειάζεσαι για να φτάσεις εκεί;

Σε τι ποσοστό έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου;

Ποιο είναι το όραμά σου για τον καινούριο Κόσμο που αναδύεται τώρα;

Τι θα προσφέρεις εσύ για να τον βοηθήσεις να εγκαθιδρυθεί;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που τώρα θα κληθούμε για άλλη μια φορά να απαντήσουμε, πιο ξεκάθαρα από κάθε άλλη. Κι αυτό επειδή η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι περίοδος συγκομιδής όλων των σπόρων/ιδεών που φυτέψαμε στις συνειδήσεις μας κατά τη Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 27 του περασμένου Μαρτίου. Αν κάτι δεν έδωσε καρπούς μέχρι τώρα, σημαίνει ότι δεν θα δώσει ούτε αργότερα και έτσι προκύπτει η αναγκαιότητα απαλλαγής από αυτό και η στροφή μας στην αναζήτηση για νέες και περιεκτικότερες ιδέες.

Οτιδήποτε αρνούμαστε ν`αντιμετωπίσουμε όπως πραγματικά είναι και να το τοποθετήσουμε στην πραγματική του διάσταση, οτιδήποτε δειλιάζουμε να το αναφέρουμε με τ`όνομά του και το δικαιολογούμε, οτιδήποτε ασύμβατο με την πραγματική μας ταυτότητα που πασχίζει να βρεί ελεύθερο χώρο για να εκδηλωθεί στη ζωή μας, τώρα θα βρεθεί μπροστά σε ένα ξαφνικό κι απότομο τέλος, ένα τέλος που στην ουσία προετοιμάζει το έδαφος για όλα τα επερχόμενα γκρεμίσματα και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που πλησιάζουν.

Ίσως το πιο δύσκολο πρόβλημα της περιόδου για όλους θα είναι η ανάγκη να βρεθεί η μέση οδός που θα προσφέρει προσωπική εσωτερική ικανοποίηση και πληρότητα ενώ παράλληλα θα υπηρετεί υψηλότερες αξίες για το κοινό καλό. Η επίτευξη αυτού του σημείου ισορροπίας, αποτελεί και ταυτόχρονα αποδεικνύει την τεχνική της αλχημείας, στον βαθμό και το επίπεδο που ο καθένας έχει προσεγγίσει καθώς ζεί σ`έναν κόσμο αντιθέτων και μόνιμα καλείται να τα συγκεράσει και ν`αποφύγει την πόλωση της χωριστικότητας που προκύπτει όταν επιλέγει "αυτό" έναντι "εκείνου", όταν κρίνει και κάθε φορά που συγκρίνει.

Όλα τα γεγονότα, είτε προσωπικά είτε συλλογικά, θα μας μιλούν συνέχεια για την ώρα της προσωπικής ευθύνης και την ανάληψη πρωτοβουλίας για να προχωρήσουμε τα βήματά μας και να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας. 
Όλες οι συνθήκες, θα μας υπενθυμίζουν διαρκώς την μεγάλη ανάγκη μιας βαθιάς αποδοχής που θα ξεκινήσει από τον εαυτό μας με σκοπό να επεκταθεί και ν`αγκαλιάσει ολόκληρη την Δημιουργία, που θα μας προσφέρει όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε για να χτίσουμε από την αρχή, επάνω στα ερείπια του παλιού κόσμου που τώρα καταρρέει. 

Όλα μας μιλούν, όλα μας στρέφουν να αντικρίσουμε την Αλήθεια χωρίς φόβο, γνωρίζοντας ότι αυτή θα μας ελευθερώσει από τα δεσμά της υποδούλωσης και θα μας ανυψώσει στην θέση που πραγματικά μας ανήκει και μας αξίζει να βρισκόμαστε.

Τα γεγονότα ήδη ξετυλίγουν δίπλα μας όλα όσα χρειαζόμαστε.
Κι όταν τα γεγονότα μιλούν τόσο γενναιόδωρα,
τα πολλά λόγια περιττεύουν.

Αυτή είναι η ώρα της Δράσης.
Αυτή είναι η ώρα της Επιλογής.
Είναι η ώρα της Αλήθειας.


 [ artist: Dirk Wüstenhagen ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα