Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ…


Η συνουσία δεν προσφέρει μονάχα ηδονή. Απόλαυση σωματική. Χαλάρωση πνευματική. Μία ισορροπία σ’ όλο τον οργανισμό σου. Είναι και το απόλυτο φάρμακο για την καλή υγεία του ατόμου. Έχει ανάγκη το κορμί και ό,τι αόρατο και άπιαστο κουβαλάει μέσα του, τον σεξουαλικό οργανισμό. 

Γιατί;

Βγάζει πράμα! Φαντάσου ότι στο σώμα σου λειτουργεί μία αποθήκη αρνητικής ενέργειας. Εκεί μαζεύεται κάθε σκέψη που σε απασχολεί, ένας προβληματισμός, μία ανησυχία για τούτο και το άλλο. Ε, όλα αυτά δεν μπορούν άλλο να παραμένουν μέσα σου και με την εκσπερμάτιση την κοπανάνε σκαστά.

Γι’ αυτό τη στιγμή που «τελειώνουν» κάποιοι φωνάζουν. Έχουν την επιθυμία, την ανάγκη να βγάλουν άναρθρες κραυγές, μέχρι να τους ακούσει έξω ένα τετράγωνο.

Κι έρχεται ο μαλάκας ο επιστήμονας, για να πουλήσει την πονηράδα του.


 Παίζουν μπάλα και οι της πλάκας ειδικοί, που σκέπτονται πώς να υπογράψουν μία ανοησία, για να… ακουστούν κι’ αυτοί. Να κάνουν όνομα.

 Είπε, λοιπόν, ένας πονηρός επιστήμων ότι ο άνδρας ή η γυναίκα που κάνει σαματά, αχ, βαχ, και στον οργασμό τρέμουν οι τοίχοι που τον ακούνε, είναι άπιστοι. 

Δηλαδή;

Παραμύθι φούρναρης δείχνει κατενθουσιασμένος στην πιο καυτή στιγμή για να περάσει το μήνυμα στην άλλη, στον άλλον, ότι μόνον μαζί σου την βρίσκω τόσο μαγικά. Άντε να χαθείς, γελοίε δόκτωρα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα