Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Φωτογραφία του Fileas Fonk.

-Ο κόσμος κατά τον χρόνο της πραγματικής κβαντικής μετάβασης, χωρίστηκε σ' εκείνους που προχώρησαν στα επίπεδα της συνειδητότητας και σ' εκείνους που δε γνωρίζουν τίποτα γι' αυτή.

-Γι' αυτούς όλες οι πνευματικές αναζητήσεις και οι κοσμικές διαφοροποιήσεις είναι ανοησίες.


-Όμως υπάρχουν και εκείνοι που έχουν επιλέξει μια διαφορετική πορεία, ένα διαφορετικό επίπεδο συνείδησης στο μονοπάτι της εξέλιξης. 


-Είναι εκείνοι που έχουν ψυχικές δραστηριότητες και υπαρξιακές ανησυχίες και θα μπορέσουν να περάσουν μέσα από ένα μετασχηματισμό χωρίς ταλαιπωρία. 


-Εκείνοι που στη ζωή τους επέλεξαν την ψυχική και πνευματική εξέλιξη και την άνοδο προς τα επίπεδα φωτός. 



-Αυτοί θα γίνουν οι πρωτοπόροι στον μετασχηματισμό, αφού ό,τι σκέφτονται θα γίνεται, λόγω των νέων ενεργειακών συνθηκών που θα βιώνουν.


-Αρχικά, θα επικρατήσει μία σύγχυση προσαρμογής στους περισσότερους, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών, όμως ο δρόμος που επέλεξαν είναι ο σωστός, αυτός που οδηγεί προς την άνοδο και το φως.

Η μαζικη ανοδος της ανθρωποτητας θα ηταν αντιθετη με τον κοσμικο νομο της ελευθερης βουλησης εκεινων που αντι να ειναι ετοιμοι για μια υψηλοτερη σφαιρα,ειναι πεισματικα γαντζωμενοι στην χαμηλοτερη σφαιρα του υλισμου και της αγνοιας,της αρνησης συντονισμου και της θρησκευτικης προκαταληψης,μη μπορωντας να παρακολουθησουν τις κοσμικες συνθηκες !!!

-ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα