Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει από τα μηνύματά του;

Το φλερτ αλλάζει! Με το chat και τα γραπτά μηνύματα, δεν ακούς πλέον τη φωνή του άλλου και έτσι δεν έχεις τον τόνο της φωνής για να καταλάβεις τα συναισθήματα που κρύβουν οι λέξεις. Όμως, υπάρχουν σημάδια, που αν κοιτάξεις προσεκτικά μπορούν να σου αποκαλύψουν τα αληθινά αισθήματα ενός άντρα.
  1. Στέλνει μήνυμα πρώτος
Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένας άντρας που του αρέσεις και θέλει να σε πλησιάσει. Σου στέλνει μήνυμα και μάλιστα από την πρώτη στιγμή!
  1. Χρησιμοποιεί emojis και, μάλιστα, πολλά
Οι άντρες δεν είναι τύποι που χρησιμοποιούν emojis σε όλες τις συνομιλίες τους. Οπότε, αν χρησιμοποιεί αρκετά όταν συνομιλεί μαζί σου, σημαίνει ότι του αρέσεις και θέλει να σε εντυπωσιάσει.
  1. Απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου
Κι αυτό γιατί θέλει να σου μιλάει όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο γρηγορότερα σου απαντήσει, τόσο περισσότερη ώρα θα μιλήσει μαζί σου. Άσε που, πιθανόν, να κάθεται πάνω από το τηλέφωνό του, περιμένοντας το μήνυμά σου.
  1. Κάνει πολλές ερωτήσεις
Συνήθως, οι συζητήσεις στο chat δεν είναι φιλοσοφικές, σοβαρές. Αν, λοιπόν, σου κάνει πολλές ερωτήσεις και, μάλιστα, σοβαρές, σημαίνει ότι τον ενδιαφέρεις και προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα. Οπότε, αν σε ρωτάει πράγματα για τη ζωή σου, για το τι σου αρέσει και τι όχι, μάλλον του αρέσεις.

  1. Σου στέλνει μηνύματα, ακόμα κι όταν είναι έξω με τους κολλητούς του
Αν, όντως, το κάνει αυτό, τότε σε θέλει τρελά. Αν αντί να περνάει καλά με τους φίλους του, έχει εσένα στο μυαλό του, τότε τον έχεις κερδίσει.
  1. Συνεχίζει να στέλνει ακόμα κι όταν έχετε εξαντλήσει το θέμα της κουβέντας σας
Απλά, προσπαθεί να επιμηκύνει το χρόνο της συνομιλίας σας. Δεν θέλει να σου πει γεια… προσπαθεί να ανοίξει νέα συζήτηση για να συνεχίσει να σου μιλάει. Άρα, σε θέλει πολύ.
  1. Πάντα σου στέλνει καλημέρα και καληνύχτα
Γιατί θέλει να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που θα σου μιλήσει. Και αυτό, επίσης, σημαίνει ότι είσαι η πρώτη και η τελευταία σκέψη στο μυαλό του μέσα στη μέρα. Τι άλλο σημάδι περιμένεις;
Φωτό από: www.textingprince.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα