Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Τα πέντε ολέθρια λάθη για να καταστρέψετε τη σχέση σας

1. Είστε αρνητικοί: Βλέπετε μόνο τα αρνητικά που έχει ο σύντροφός σας. Αυτό δημιουργεί απίστευτα προβλήματα στη σχέση.couple-in-away
2. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος.Αν το παραδεχθείτε, τότε μόνο θα δείτε τις καλές πλευρές του συντρόφου σας. Και όσα πράγματα κάνει που σας ενοχλούν, συζητείστε τα μαζί του. Χωρίς όμως γκρίνια.
3.Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι: Μετά από μια αγχωτική ημέρα στο γραφείο οι περισσότεροι φορτώνουν άθελά τους όλες τις σκοτούρες τους στον σύντροφο. Αυτό είναι ανθρώπινο και μπορεί να συμβεί. Αλλά όποιος απογοητεύει συνεχώς τον σύντροφό του, μην εκπλαγεί αν κάποια στιγμή γίνει … καπνός.

4. Κοιτάτε μόνο τις δικές σας ανάγκες;  Είστε θυμωμένος επειδή το άλλο σας «μισό» δεν κάνει ποτέ αυτό που θέλετε; Αρχικά θα πρέπει να σκεφθείτε αν ο σύντροφός σας ξέρει τι ακριβώς θέλετε από αυτόν.
5. Μία ανοιχτή συζήτηση είναι γενικά το «κλειδί» για υγιή σχέση. Πάρτε χρόνο και εκφράστε τις επιθυμίες σας, τις προσδοκίες, τους φόβους σας. Να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε. Αρκεί βέβαια να έχετε λογικά επιχειρήματα για να πείσετε τον σύντροφό σας ότι έχετε δίκιο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα