Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Επαφή ...



Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι θα έκανες αν ξαφνικά κατάφερνες να συνδεθείς με μια ανώτερη Πηγή, με μια Οντότητα, αν "έπιανες σήμα" μιας ανώτερης συχνότητας, αν απροσδόκητα άνοιγαν τις πύλες τους οι Ουρανοί και σε καλωσόριζαν;
Ποιες θα ήταν οι ερωτήσεις σου αν αποκτούσες πρόσβαση σε ένα κανάλι διαδραστικής επικοινωνίας με μια Νοημοσύνη που θα κέρδιζε την εμπιστοσύνη σου για τις καλοκάγαθες και ειλικρινείς της προθέσεις;
Αν σου δινόταν η δυνατότητα να κάνεις μια ευχή, ποια θα ήταν;

 
Από σήμερα, Παρασκευή 6/10, μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής 8/10, μια σπάνια ευκαιρία παρουσιάζεται αν νιώθεις πως έχεις την ικανότητα, την πειθαρχία αλλά και την θέληση που απαιτούνται για να την εκμεταλλευτείς.

Η Μαύρη Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο με το Γαλαξιακό Κέντρο και όλες οι αρχετυπικές δυνάμεις της Θηλυκής σου όψης έχουν την ευκαιρία ν`αφυπνισθούν και να έρθουν σ`επαφή με την Πνευματική Πηγή που ζωογονεί ολόκληρο τον Γαλαξία που κατοικούμε. 

Η σύνοδος αυτή συμβαίνει κάθε 9 χρόνια και κορυφώνεται τα ξημερώματα του Σαββάτου, από τις 05:30 μέχρι τις 09:00. Είναι πολύ σημαντική καθώς σηματοδοτεί την γέννηση και την εξέλιξη νέων ιδεών που αφορούν στο μέλλον της Ανθρωπότητας και της Γαίας, ενώ υποδηλώνει, υπενθυμίζει και επιβεβαιώνει μια υπόσχεση που έχει δοθεί και αφορά στην ίδρυση ενός νέου πολιτισμού, απαλλαγμένου από κάθε δόνηση / συχνότητα της 3ης/4ης διάστασης.

Έννοιες κλειδιά: Ανάπτυξη / Ανύψωση / Μορφοποίηση / Αποσαφήνιση / Αλήθεια / Αγάπη.


Αν το επιλέξεις, μπορείς να συνδεθείς με αυτή τη δυνατότητα και να δοκιμάσεις μια προσωπική εμπειρία που θα σε οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση της αυθεντικής σου Υπόστασης.

Αν διαθέτεις την απαραίτητη πειθαρχία, ξύπνα νωρίς το πρωί και διαλογίσου.

Αν δεν την διαθέτεις ή οι συνθήκες δεν στο επιτρέπουν, τότε πριν κοιμηθείς το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσε την πρόθεσή σου να συνδεθείς με αυτό το γεγονός  και φρόντισε να θυμάσαι και να καταγράψεις τυχόν όνειρα ή εικόνες / σύμβολα που θα μεταφέρεις στην μνήμη σου ώστε να τα επεξεργαστείς και να κατανοήσεις το νόημα και το μήνυμα που θα έχουν για σένα.

Για τέτοιες ή άλλες ανάλογες συνθήκες, δεν υπάρχουν συνταγές ή κάποια μέθοδος σύνδεσης κοινή για όλους, όπως συμβαίνει με τους παγκόσμιους και στοχευμένους διαλογισμούς.
Εδώ, ο καθένας οφείλει ν`ακολουθήσει το ένστικτό του και να βρεί τον δικό του δρόμο μέσα στις ευκαιρίες που προσφέρονται και τους δρόμους που ανοίγονται.
Κι αυτό επειδή όταν μιλάμε για τις Θηλυκές μας όψεις όπως σε αυτή την περίπτωση, η ερμηνεία αλλά και η βιωματική εμπειρία αυτών έχουν πολλά επίπεδα ανάγνωσης και αντίληψης. Η αποδοχή, η καλλιέργεια και η ανύψωση της Θηλυκής όψης και στα δύο φύλα, μετά από 25.000 χρόνια υποβάθμισης, άρνησης, υποταγής και ισοπέδωσης, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και υπάρχουν πολλοί τρόποι που οι αναζητητές θα δοκιμάσουν μέχρι να βρούν τον κατάλληλο γι`αυτούς και την ψυχοσύνθεσή τους. Ας νιώσει λοιπόν ο καθένας ελεύθερος ν`ακολουθήσει την Καρδιά του και να πειραματιστεί με την δική του μέθοδο. Όπως και να`χει, η ξεκάθαρη πρόθεση είναι αυτή που ανοίγει τις πύλες της συνείδησης και προσκαλεί βοήθεια από ανώτερες πηγές, καθώς οι συχνοτικοί κραδασμοί μας είναι ολοφάνεροι σε αυτούς που μας παρακολουθούν από ψηλά και έχουν την θέληση αλλά και την αποστολή να μας βοηθήσουν.

   
Το Κοσμικό Σχέδιο ξετυλίγεται και φανερώνει μια απαράμιλλη Νοημοσύνη, για όσους βέβαια έχουν μάτια να βλέπουν και αυτιά για ν`ακούν.

Η συγκεκριμένη ευκαιρία για επαφή με ανώτερα επίπεδα μας προσφέρεται μερικές ώρες πριν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, διέλευση που θα σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές σε όλα όσα μας αφορούν, τόσο σε προσωπική όσο και σε συλλογική κλίμακα.

Η μεγάλη μας πρόκληση για την περίοδο που διανύουμε, είναι να μάθουμε να στεκόμαστε ακλόνητοι και ανεπηρέαστοι απ`όσα συμβαίνουν γύρω μας, να κρατάμε υγιείς αποστάσεις ακόμα και από τις προσωπικές μας συνθήκες διαβίωσης, γνωρίζοντας πως όλα είναι μέρος του ίδιου Σχεδίου και πως όλα θα μας οδηγήσουν εκεί που πρέπει να βρεθούμε για να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας.

Οι "σκοτεινές δυνάμεις" μας βομβαρδίζουν με φόβο, αδιάκοπα και ανελέητα, με σκοπό να χαμηλώσουν τους κραδασμούς μας και έτσι να μας ελέγξουν και να μας υποτάξουν στην θέλησή τους, όπως έκαναν για 25.000 συνεχόμενα γήινα χρόνια.
Η ανυπακοή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιδεικνύουν, η άρνησή τους να παίξουν αυτό το ηλίθιο παιχνίδι, η απομακρυνσή τους από τα παλιά και ξεφτιλισμένα πρότυπα, είναι ήδη προφανής και προαναγγέλλει μια μεγάλη αλλαγή.
Ταυτόχρονα, η λύσσα με την οποία επιτίθενται στις κοινωνίες οι πρώην "επικυρίαρχοι" σε κάθε ευκαιρία, υποδηλώνει πόσο απελπισμένοι και στριμωγμένοι είναι αλλά και ότι τα όπλα τους δεν λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά όσο στο παρελθόν. Αντίθετα, οι κινήσεις τους είναι τόσο βεβιασμένες και ο "σχεδιασμός" τους τόσο πρόχειρος, που με κάθε τους απόπειρα να τρομοκρατήσουν τελικά αποκαλύπτονται οι πραγματικές τους προθέσεις σε όλο και περισσότερους που γυρνούν εναντίον τους και τους αφαιρούν την δύναμη. Είναι θέμα χρόνου να εκθρονιστούν από κάθε πτυχή και έκφανση της ζωής.

Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και απλόχερα προσφέρονται σε όλους.

Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και για το μέλλον του.

Η Μεγάλη Ανατροπή πλησιάζει.

Και η ζωή συνεχίζεται ... 


[ artist: Paul Lovering ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα