Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ο Νίκολα Τέσλα είχε προβλέψει την έλευση μιας νέας γενιάς ανθρώπων


Στις αρχές του 21ου αιώνα ο Νίκολα Τέσλα είχε προβλέψει την έλευση μιας νέας γενιάς ανθρώπων - οι οποιοι θα είναι δυσπροσαρμοστοι αρχικά .... αλλά με μεγάλη ευφυΐα και πολύ μεγάλη αντιληπτική ικανότητα δηλ με διευρυμένα αντιληπτικά πεδία οσον αφορά στην κατανόηση της πραγματικής κατάστασης του κόσμου.
Η παράταση της παιδικότητας είναι μια επικίνδυνη ανταρσία την οποία δεν αποδέχεται η κοινωνία.


Αυτή η δυσπροσάρμοστη αλλά ευφυέστατη νέα γενιά είναι μια εν δυνάμη απειλή για την συμβατική νέα τάξη πραγμάτων.
Οι ψυχίατροι παίζουν σήμερα τον ρόλο που έπαιζαν οι ιεροεξεταστές στον μεσαίωνα.... οτιδήποτε είναι παρεκκλίνον και ξεφεύγει.... προσπαθούν να "το βάλουν σε τάξη"
Αυτό δεν είναι σωστό - Αυτά τα παιδιά είναι παιδιά της εποχής τους - είναι παιδιά τα οποία καλούνται να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της εποχής τους - προβλήματα που αφορούν την ανθρωπότητα όπως είναι τα οικολογικά προβλήματα , τα ενεργειακά προβλήματα , τα πολιτικά προβλήματα ..... γενικά προβλήματα που αγγίζουν πλέον ολοκληρο τον πλανήτη .
Η ψυχοφαρμακευτική καταστολή δεν ειναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αυτών των παιδιών- πιθανόν αυτό μπορει να γίνεται επίτηδες για να προσαρμόσουν αυτό το δυσπροσάρμοστο αλλά επαναστατικό κομμάτι του ανθρώπινου είδους που εμφανίζεται αυτή την στιγμή .
Η πολυπλοκότητα του σημερινού κόσμου.... την οποία εμείς οι ανθρωποι παράγουμε , δεν μπορούμε πλέον να την διαχειριστούμε.....


Κάποιοι άνθρωποι και ειδικά οι καινούργιες γενιές - αυτές που λέμε: indigo. crystal και rainbow - κάποια άτομα μέσα από αυτά θα ξεχωρίσουν και με τον νέο τρόπο αντίληψης που έχουν...... θα μπορούν να αντιληφθούν αυτή την πολυπλοκότητα του κόσμου έτσι ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις - γιατί το πρόβλημά μας σήμερα είναι ότι ο κάθε άνθρωπος βλέπει ένα μικρό κομμάτι αυτού του κόσμου .....
Τα καινούργια παιδιά , οι καινούργιες γενιές (κάποια από αυτά τα παιδιά) θα έχουν την ικανότητα να συλλάβουν τον κόσμο στην ολότητά του .
Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί πρέπει να έχουμε συνολική εικόνα..... να ξέρουμε ότι οι πράξεις μας έχουν επιπτώσεις και έτσι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις....

Γιώργος Στάμκος

ellaniapili

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα