Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΚΟΥΚΛΕΣ»



Τέρμα και τελείωσε. Ο σύντροφος Νίκος Καρανίκας, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, είναι μία προσωπικότητα του δημοσίου βίου. Γι’ αυτό κάθε κίνησή του, κάθε εμφάνΙσή του παρουσιάζεται από τα μήντια και σχολιάζεται.
Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του Νίκου Καρανίκα, στελέχους διαπρεπούς της κυβερνητικής οπερέτας, στον πασίγνωστο λόγω της διαφορετικότητας του χώρο της εναλλακτικής διασκέδασης, στις τράνς ‘’Κούκλες’’. Όταν μιλάμε για drag show και τρανσέξουαλ η σκέψη πάει στο μαγαζί της Μαριλού, στις ‘’Κούκλες’’.
Πολιτικό «μήνυμα» πέρασε στον ελληνικό λαό ο Νίκος Καρανίκας με την επίσκεψή του στο Κουκάκι. Κι όταν φωτογραφήθηκε, ασχημάντρας αυτός, με τα αλέγρο κορίτσια που εμφανίζονται στην πίστα, που κάνουν το show τους στις «Κούκλες».

Η κυβέρνηση του σύριζα έκανε το καθήκον της, πέρασε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, όμως χρειαζόταν να βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορία και ο Νίκος Καρανίκας. Ο σύριζας υποστηρίζει τις τρανσέξουαλ διότι είναι πολιτικό κόμμα τράνς. Γεννήθηκε αριστερός και φοράει ρούχα δεξιού. Έχει ταυτότητα αντιμνημονιακή αλλά κυκλοφορεί ελεύθερα με μνημονιακή βίζα που του χορήγησαν οι δανειστές.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα