Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΟΦΙΩΝΕΣ!;! ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!;! Η ΒΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!;!

YouTube Preview Image

Ταξιδεύει κατά πλάτος της διαμέτρου της Σελήνης, μοιάζει να είναι αρκετών χιλιομέτρων, αλλά τα πόσα χιλιόμετρα εξαρτάται από την απόστασή του ανάμεσα στον φακό που το κατέγραψε και το Φεγγάρι…!
Οι υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το μακρύ αντικείμενο είναι πάρα πολλές…..θα μπορούσε ως αρχική υπόθεση να πούμε ότι ήταν κάποια βιομορφή !( αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό πατήστε ΕΔΩ ), θα μπορούσε να είναι ένα σκάφος των Οφιώνων!;! 

Τι είναι αυτοί!;! 


Θα μιλήσω σε μελλοντικό άρθρο αποκλειστικά για αυτούς!!!! Μήπως είναι κάποιο σκάφος των δρακόντειων όπου κατοικούν στην σελήνη ( όποιος δεν ξέρει για αυτό ας διαβάσει το άρθρο του Saman Lycan ΕΔΩ )!!!!

Θα μπορούσε να είναι κάποια βρομιά στον φακό!!;;!! Όχι διότι οι κινήσεις του είναι τέτοιες που το αποκλείει να είναι κάποια βρομιά!!!! Ότι και να είναι …είναι τεράστιο από αυτά που δεν θα μάθουμε ποτέ πραγματικά τι ήταν και πολλοί θα κάνουν λόγο για φωτομοντάζ ή φώτοσοπ!!!!!

Αυτό το συμβάν καταγράφηκε στις 5/10/17!!!!



Επίσημα η NASA και η ΜUFON δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση όπως και με όλα αυτά τα συμβάντα αλλά κατά καιρούς θα μιλήσουν στο κανάλι Ντισκάβερι και θα καλύψουν τα ακάλυπτα με ότι δικαιολογία άτυπη μπορεί να φανταστεί κανείς.
 
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα