Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

3 Πύλες ...


Στις 27/10, δόθηκαν μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις και συμμετέχουν ενεργά στη ροή τους, συντονίζοντας τον εαυτό τους καθημερινά έτσι ώστε να τον καθιστούν κανάλι απ`όπου οι Κοσμικές Ενέργειες θα διοχετεύονται στο Γήινο Πεδίο. Πρόκειται για channeling της Celia Fenn με τον Α.Α.Μιχαήλ που έχει ως εξής:

[ ... Αγαπητή Οικογένεια του Φωτός, αυτή την χρονική περίοδο, περνάτε μέσω της Τριπλής Πύλης στην Μύηση επαύξησης της Υψηλής Ψυχικής Αποστολής σας, στις 11 Νοεμβρίου.

Η πρώτη από αυτές τις Αστροπύλες, άνοιξε στις 10 Οκτωβρίου (10/10). Είχε να κάνει με την ενεργοποίηση νέων ξεκινημάτων καθώς οι περισσότεροι δεν νιώθατε άνετα πλέον στην παλιά πραγματικότητα και επιθυμούσατε να εκδηλωθεί η καινούρια. Αυτή η έντονη δυσφορία για το παλιό αλλά και η λαχτάρα για το καινούριο ήταν μια σαφής ένδειξη ότι βρεθήκατε Ψυχικά στην διαδικασία της μύησης της τριπλής πύλης.

Η δεύτερη Πύλη στις 11/11 είναι μια μύηση κατά την οποία η Ψυχή σας αποδέχεται και αρχίζει να εκφράζει τη νέα ή την επαυξημένη αποστολή σας στη Γαία. Είναι σημαντική καθώς θ`απελευθερώσει αποτυπώματα / ίχνη "παλιών" πεποιθήσεων και περιορισμών και θα σας επιτρέψει ν`ασπαστείτε τη Νέα σας Πραγματικότητα που εμπεριέχει μια νέα αντίληψη του εαυτού σας αλλά και της Ψυχικής σας Αποστολής. 

Η τρίτη Πύλη ανοίγει στις 12/12 και θ`αποκτήσετε την δύναμη για να ξεκινήσετε να εκδηλώνετε τη ζωή σας σύμφωνα με τη Νέα σας Αποστολή, εντός των ολογραφικών πλεγμάτων της Νέας Γης. Σ`εκείνη την χρονική περίοδο θα είστε πλέον ελεύθεροι από τις παλιές σας αντιλήψεις και από κάθε σύνδεσμο με το παρελθόν σας, έτοιμοι ν`αποδεχθείτε τα δώρα της μελλοντικής χρονογραμμής της Νέας Γης καθώς αυτά θα εκδηλώνονται στο Τώρα. Θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση για τον τρόπο που αυτά τα δώρα θα εμφανίζονται ως ιδέες και ευκαιρίες με τις οποίες θα δράσετε για να δημιουργήσετε τη Νέα σας Πραγματικότητα χωρίς άγχος και φόβο.

Η τριπλή αυτή Μύηση θα φτάσει στην κορύφωση και την ολοκλήρωσή της κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, στις 21/12/2017. Τότε Αγαπημένοι μου, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε αυτές τις αναδυόμενες ενέργειες με το Θεϊκό Φως και τους πανίσχυρους Γαλαξιακούς Κώδικες Φωτός που θα εκπέμπονται από το Γαλαξιακό Κέντρο καθώς εκείνη την περίοδο αυτό θα βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με την Γαία.

Αυτή θα είναι μια εορταστική και χαρούμενη περίοδος καθώς θα προωθείστε σε ένα υψηλότερο, βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο στην Σπείρα της Δημιουργίας ... ]

  
[ ... Αγαπημένοι μου, στο παρελθόν είχατε εστιάσει τις ενέργειές σας στη μετάβαση και την αφύπνιση, στο πώς να εργαστείτε για την αφύπνιση και πώς να διαχειριστείτε το τραύμα των αφυπνιζόμενων. Τώρα όμως υπάρχουν αρκετοί αφυπνισμένοι στον πλανήτη ώστε να διευκολυνθεί η δημιουργία ενός προτύπου για την επιτάχυνση της όλης διαδικασίας.

Τώρα, υπάρχει ανάγκη να δημιουργήσετε ένα πρότυπο που θα βοηθήσει τους αφυπνιζόμενους προς την συνειδητότητα της Νέας Γης. Για να καταφέρετε κάτι τέτοιο, πρέπει πρώτα εσείς να είστε μέρος της δημιουργίας αυτού του προτύπου, που σημαίνει να ζείτε με την συνειδητότητα της Νέας Γης αλλά και την συνειδητότητα του πρωτοπόρου προς το Νέο. Πρέπει να έχετε απομακρυνθεί από την δυαδικότητα και την θυματοποίηση και να δημιουργείτε μια ενδυναμωμένη ζωή που θα ενδυναμώσει τους άλλους.

Καθώς προσεγγίζετε το επίπεδο της ευθυγράμμισης με την Υψηλή Συνειδητότητα και τη Ψυχή σας, θα ευθυγραμμιστείτε με εντελώς φυσικό τρόπο με την Επαυξημένη ή τη Νέα Ψυχική σας Αποστολή. Καμιά βιασύνη ή αναζήτηση δεν είναι απαραίτητη. Μερικές φορές, αυτό που χρειάζεται είναι να ξεκουραστείτε και να ησυχάσετε, έτσι ώστε ν`ακούσετε τις προτροπές της Ψυχής σας μέσω της διαίσθησης και της συγχρονικότητας.

Όταν αυτή η σύνδεση επιτευχθεί, θα έχετε να διαλέξετε μια από τις δύο δυνατότητες:
ή την Επαυξημένη Ψυχική Αποστολή κατά την οποία η προηγούμενη Αποστολή ή Εργασία σας θα εμπλουτιστεί μέσω νέας κατανόησης και κατεύθυνσης, ή μια εντελώς καινούρια Ψυχική Αποστολή.
Στην περίπτωση της Επαυξημένης Ψυχικής Αποστολής, θα συνεχίσετε να εργάζεστε με την σοφία που αποκτήσατε τα προηγούμενα χρόνια ενώ θα είστε ενήμεροι για νέες αντιλήψεις και προσεγγίσεις που είναι απαραίτητες αυτή τη νέα χρονική περίοδο.
Στην άλλη περίπτωση, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη ν`απομακρυνθείτε οριστικά από το παρελθόν σας και να ενστερνιστείτε κάτι εντελώς καινούριο που εκφράζει πολύ καλύτερα την αντίληψη που έχετε σήμερα για τον εαυτό σας. Αυτή η διαδικασία, θα σας οδηγήσει σε μια εντελώς Νέα Ψυχική Αποστολή που ευθυγραμμίζεται πολύ καλύτερα με τις ανάγκες και τις εκφράσεις της Νέας Πραγματικότητας. Έτσι, θα σας έλξει ένας πολύ πιο δημιουργικός τρόπος ζωής που θα είναι περισσότερο συνδεδεμένος με τη Γαία και θα εκφράζει καλύτερα τον άνθρωπο που τώρα είστε.

Αγαπημένοι μου, αυτοί είναι συναρπαστικοί καιροί Αλλαγής και Δημιουργίας.

Σας εύχομαι να ζήσετε μια σπουδαία περιπέτεια χώρου και χρόνου στη δημιουργία σας της Νέας Γης. ]


Ολόκληρο το κείμενο στ`αγγλικά, μπορείς να το διαβάσεις [ εδώ ].


Την ίδια μέρα, μια επίσης πολύ χρήσιμη πληροφορία δόθηκε μέσω channeling της Shelley Young από τον Α.Α.Γαβριήλ που ήρθε την κατάλληλη στιγμή να λύσει απορίες που είχαν προκύψει και αφορούσαν σε μια πολύ ιδιαίτερη αλλαγή που βιώναμε ήδη κατά την διάρκεια του διαλογισμού μας. Η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι δεν μπορούσαμε πια να βυθιστούμε στα επίπεδα που είχαμε συνηθίσει καθώς νιώθαμε να "κολυμπάμε στα ρηχά", πολύ κοντά στην 3η διάσταση.
Το κείμενο έχει ως εξής:

[ Αγαπητοί μου, καθώς προχωράτε στο ταξίδι σας του διαφωτισμού, είναι συνηθισμένο ν`ανακαλύπτετε πως οι διαλογισμοί σας γίνονται όλο και πιο ελαφρύτεροι, δηλαδή, το επίπεδο του διαλογισμού σας να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο επίπεδο της εγρήγορσής σας. Αυτό, είναι τμήμα της φυσιολογικής σας προόδου.

Φυσικά, ο βαθύς διαλογισμός δεν είναι λάθος, καθώς αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις πολυάσχολες ζωές σας. Αλλά, είναι εξίσου απολαυστικό όταν ο διαλογισμός σας πλησιάζει στο επίπεδο της εγρήγορσής σας καθώς αυτή η κατάσταση σας ενημερώνει ότι τα δύο επίπεδα συγχωνεύονται μεταξύ τους, προσφέροντάς σας έτσι μεγαλύτερη πρόσβαση σε αυτά, κατά την διάρκεια της καθημερινότητάς σας.

Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε στο σημείο να βιώνετε έναν "διαλογισμό εγρήγορσης" και θ`αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη και στην ευθυγράμμιση που θα σας προσφέρει κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας σας.
Αν λοιπόν οι διαλογισμοί σας έχουν γίνει ελαφρύτεροι, μην πιστέψετε ότι κάτι αρνητικό συμβαίνει. Αυτό είναι μια ένδειξη της εργασίας που έχετε κάνει και των αποτελεσμάτων που αυτή επιφέρει. Και αυτό είναι όντως κάτι υπέροχο. ]

Το κείμενο στ`αγγλικά [ εδώ ]

Μετάφραση: Ηλιακόπουλος Θοδωρής | Άνοπτρον.


 [ artist: Stuart Lippincott ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα