Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Τζάκι Κένεντι: Πήγε με 2 αδερφούς του προέδρου και ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ!

Τζάκι Κένεντι: Πήγε με 2 αδερφούς του προέδρου και ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ! | Newsit.gr

Μια απίστευτα σκανδαλώδη ζωή κατάφερε να κρύψει από τον κόσμο η άλλοτε Πρώτη Κυρία Τζάκι Κένεντι.

Μπορεί η Τζάκι Κένεντι να εμφανιζόταν ως η τέλεια χήρα μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι, αλλά αγωνίστηκε για να φτιάξει την εικόνα αυτή και να κρύψει τη ζοφερή αλήθεια. Ήταν ένας γάμος χωρίς αγάπη και κάτω από έντονη πίεση μέχρι και τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963.
Κανείς δεν γνώριζε την άγρια μυστική ερωτική της ζωή, με την Τζάκι Κένεντι να έχει για εραστές δύο από τους αδερφούς του νεκρού συζύγου της και ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων ο Μάρλον Μπράντο και ο κωμικός Peter Cook.
Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Τζάκι Κένεντι αποδείχτηκε ότι είναι καλή στο να διατηρεί αναλοίωτη την εικόνα της και να διαμορφώνει την κληρονομιά του Τζον Κένεντι. Μετά τον θάνατό της από καρκίνο στα 64 το 1994, έγιναν γνωστά πολύ περισσότερα πράγματα για την παράνομη ερωτική της ζωή.
Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο κοντά βρέθηκε στα δύο νεότερα αδέρφια του Τζον Κένεντι, Τεντ και Μπόμπι, που ήταν και οι δύο παντρεμένοι. Ακόμα και πριν από τη δολοφονία του συζύγου της, ο Μπόμπι περνούσε πολύ χρόνο μαζί της στο σπίτι της οικογένειας στη Μασαχουσέτη όταν έλειπε ο Τζον Κένεντι.

Μετά τη δολοφονία του, κυβερνητικοί κατάσκοποι πίστευαν ότι περνούσε χρόνο στο κρεβάτι με τον Μπόμπι. «Φαίνεται να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του με την Τζάκι Κένεντι. Ακόμα και αν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου».
Οι δυο τους δεν ήταν πάντοτε διακριτικοί, με μία από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Μπόμπι να τον βλέπει να είναι στοργικός με την Τζάκι ενώ εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες. Ο Μπόμπι αναγκάστηκε να διακόψει τη σχέση τους όταν προσπάθησε να αναλάβει την προεδρία το 1968 αλλά τελικά δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του.
Η σχέση της με τον περιβόητο γερουσιαστή Τεντ Κένεντι ήταν πιο παράνομη και σοβαρή. «Πάντα ήμουν ερωτευμένος με την Τζάκι, από την αρχή», φέρεται να είχε πει σε πρώην βοηθό για την Τζάκι Κένεντι. «Όταν πέθανε ο Τζον ήξερα ότι έβλεπε και τον Μπόμπι αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. Ο Μπόμπι δεν μπορούσε να είναι συνέχεια μαζί της».
Εκτός όμως από τους δύο αδερφούς του Τζον Κένεντι, η Τζάκι ακολούθησε τα χνάρια του τότε Αμερικανού προέδρου πηγαίνοντας με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ενώ ο πρόεδρος κοιμόταν με τη Μέριλιν Μονρόε, η Τζάκι είχε παρασυρθεί από τον Μάρλον Μπράντο, τον Gregory Peck, τον William Holden, τον Frank Sinatra και τον Peter Cook.
«Περίμενε να προσπαθήσω να τη ρίξω στο κρεβάτι. Όταν δεν έκανα κίνηση, πήρε τα πράγματα στα χέρια της και έκανε τη μαγική ερώτηση. «Θα ήθελες να μείνεις το βράδυ;» και της είπα «περίμενα πως δεν θα ρωτούσες ποτέ» είχε γράψει ο Μάρλον Μπράντο έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.
Η σύντομη περιπέτειά της με τον Peter Cook ήταν πριν από τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου και ενώ ο κωμικός έπαιζε σε παράσταση στο Broadway. «Νομίζω ότι ο Peter είχε σχέση με την Τζάκι Κένεντι», είχε αποκαλύψει κάποτε ο συγγραφέας Alan Bennett. «Έχω μια εικόνα της να στέκεται δίπλα του, να του χαϊδεύει το χέρι στα παρασκήνια και σίγουρα πήγαινε σε πάρτι μαζί της».
Θέλοντας να εκδικηθεί τις απιστίες του συζύγου της Τζον Κένεντι, η Τζάκι πήγε και με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό William Holden, ενώ το 1963, ένα μόνο μήνα πριν από το μοιραίο ταξίδι του Τζον Κένεντι στο Ντάλας, είχε πάει στην Ευρώπη με τον Αριστοτέλη Ωνάση που το 1968 θα γινόταν ο δεύτερος σύζυγός της. Είχε στραφεί στον Έλληνα εφοπλιστή για παρηγοριά μετά τον θάνατο του γιου της Patrick στα δύο του μόλις χρόνια.
Είχε παράλληλα τη φήμη πως παραμελούσε τα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας για να κάνει ξέφρενα πάρτι. Περνούσε τις περισσότερες μέρες της μακριά από την Ουάσιγκτον και έκανε συχνά ιππασία. «Η Τζάκι αγαπούσε τα χρήματα και ο Ωνάσης είχε», είχε σχολιάσει πρώην γραμματέας του Τζον Κένεντι για τους λόγους που πίστευε ότι αποφάσισε να παντρευτεί τον Ωνάση.
Πηγή: The Sun
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα