Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA!!!!

YouTube Preview Image

Ακλόνητα στοιχεία βρέθηκαν από επιστήμονες όπου δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν σε κάποια νησιά της Μελανησίας και όχι όλα θα μπορούσαν να φέρουν ένα άγνωστο είδος ανθρώπινου DNA!

Πιστεύουν ότι το DNA δεν προέρχεται από τους Νεάντερταλ (που είναι ένα από τα ποιο αρχαία είδη που σχετίζονται περισσότερο με τους ανθρώπους), αλλά πιστεύουν ότι προέρχεται από ένα νέο άγνωστο είδος από τον Νότιο Ειρηνικό, ή βορειοανατολικά της Αυστραλίας!

Έκαναν αναφορά στο ότι υπάρχει ένα νέο << Ανθρώπινο >> είδος που περιμένει να ανακαλυφθεί!

Ο Bohlender ( Μπόχλιντερ ) ένας επιστήμονας ειδικός που μελετά το DNA και την ιστορική σημασία του, πραγματοποίησε μια μελέτη σχετικά με τους ανθρώπους και το πώς αυτοί συνδέονται με τους Νεάντερταλ ή και ακόμα με τους Ντενίσοβανς, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε αυτό το τρέχον σημείο η ιστορία των αρχαίων ανθρώπων δεν είναι πλήρης……χμμμμμμ!

Ο Μπόχλιντερ αναφέρει ότι δεν είναι στενά συνδεδεμένοι με τους Νεάντερταλ και Denisovans, αλλά ότι έχουμε μια σύνδεση με ένα άλλο είδος που είναι αγνώστων στοιχείων χωρίς όμως να αναφέρει ποιο, διότι δεν έχει ιδέα! Είναι κοινή γνώση ότι 100.000 χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας μετανάστευσαν από την Αφρική και εισήχθησαν με άλλα είδη που ζούσαν στην Ευρώπη και παρόμοιες περιοχές, έτσι υποστηρίζουν κάποιοι βέβαια αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό όπως και o Saman Lycan!

YouTube Preview Image

Επίσης μια άλλη μελέτη που έγινε φέτος συνδέει το DNA από τους Νεάντερταλ με ασθένειες όπως (π.χ. κατάθλιψη, καρδιακές προσβολές, κ.λπ.) και ότι το HPV ( κονδυλώματα ) μεταδόθηκε μεταξύ Νεάντερταλ και Denisovans!

Μέσα από αυτές τις εξαιρετικά αξιόπιστες μελέτες ο Μπόχλιντερ εκτιμά ότι αυτά που γνωρίζουμε για την ιστορία των Νεάντερταλ θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά! Δηλώνει επίσης ότι λόγω αυτών των διάφορων πραγμάτων που συνέβησαν στους Νεάντερταλ ίσως υπήρχαν και περισσότερες συνδέσεις που δεν γνωρίζουμε….ίσως;!;!


Εδώ είναι όπου ο Μπόχλιντερ μιλά για ένα τρίτο είδος που έπαιξε ένα κρίσιμο ρόλο στην ιστορία, αλλά δεν μπορούμε να καθορίσουμε το χρονικό διάστημα που να μπορεί να μας βοηθήσει να εξηγήσουμε γιατί έχουμε ένα άγνωστο DNA σε ανθρώπους….και δεν νομίζω να το βρούνε! Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά μπορεί να είναι αλήθεια δεν έχουμε αποδείξεις ότι αυτό το τρίτο είδος υπήρχε λένε οι ειδικοί αλλά δεν μπορούνε όμως να εξηγήσουν πως σε αυτούς τους ανθρώπους είναι διαφορετικό το DNA τους! Μήπως τελικά ο Saman Lycan έχει δίκιο όταν λέει για αυτούς ότι ίσως  είναι εξωγήινοι ή εσωγήινης προέλευσης και επειδή η ελίτ το γνωρίζει αυτό λένε ένα σορό δικαιολογίες όπως οι παραπάνω που δεν στέκουν από την στιγμή που υπάρχουν ήδη αυτοί οι άνθρωποι!;!

Υπάρχει και άλλη μια θεωρία ίσως κάπως παράξενη αλλά παράξενο είναι όλο το θέμα από την στιγμή που το DNA δεν έχει καμία σχέση με το ανθρώπινο! Έτσι κάποιοι ερευνητές μιλάνε για αγγελικό αίμα και DNA! Δηλαδή ότι κάποιοι άνθρωποι συνευρέθηκαν με αγγέλους αλλά όχι τους Ελοχίμ αλλά και καλά καλούς αγγέλους και απλώς δεν είχαν βρεθεί μέχρι σήμερα! Και αυτό το λένε διότι ενώ είναι μελαμψοί ή μαύρης φυλής έχουν απίστευτα καταγάλανα μάτια και ξανθά μαλλιά οι ποιο πολλοί από αυτούς και δεν υπάρχει καμία εξήγηση για αυτό εκτός βέβαια από τα χρωμοσώματα κτλ. κτλ. κτλ.!!!!

YouTube Preview ImageYouTube Preview Image

Μπορεί να είναι ένα άγνωστο είδος ανθρώπου από απομεινάρια ενός αρχαίου σύγχρονου πολιτισμού ο οποίος να έζησε πριν πάρα πολλά χρόνια!;! Αυτό υποστηρίζει επίσημα ο Saman Lycan και λέει:

<< Για μένα είναι απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού …..πολιτισμού όπου γλύτωσαν από κάποια τιτάνια καταστροφή της γης είτε από πυρηνικά είτε από ερπετόμορφους λόγω συγκομιδής είτε από κάποιον κομήτη που έπεσε στην γη!

 Το ότι η δομή τους τα μάτια τους και τα ξανθά μαλλιά τους αλλά όπως και το ανάστημα τους και το DNA είναι διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους αυτό και μόνο είναι κάτι που οι Μισθόνιανς αλλά και όλοι μασονοανθρωπολόγοι στον κόσμο δεν μπορέσαν να κρύψουν για αυτό και βάζουνε βλαμμένους και προσκυνημένους σε αυτούς επιστήμονες να πουν τα δικά τους και να γίνουνε πιστευτοί! 

Μα τι πιστευτοί να γίνουνε από την στιγμή που υπάρχουν όλα τα παραπάνω στοιχεία!;! Ότι και καλά λείπει ο τρίτος κρίκος!;! Μα αν υπήρχε θα έπρεπε να είχαν  Oι Νεάντερνταλ  και οι Ντενίσοβανς το άγνωστο  DNA  μέσα στο δικό τους! Οπότε φανφαρολογούν και αυνανολογούν μανιωδώς για να καλύψουν τα ακάλυπτα…. >>!

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί του! Όχι ότι θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια αλλά πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας το τι γίνεται!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά όλοι!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα