Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί;



Δεν μπορεί κάποιος να κάνει παιδιά λόγω αδύναμου σπέρματος ή είναι ομοφυλόφιλος; Κανένα πρόβλημα αν έχει λίγα φράγκα στην τσέπη: Πάει στην κλινική και το παραγγέλνει. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος και εδώ αρχίζουν τα περίεργα…

Όλο και περισσότερα ζευγάρια στο δυτικό κόσμο δεν μπορούν να κάνουν παιδιά λόγω της υψηλής μόλυνσης περιβάλλοντος από την ακτινοβολία. Κινητά, wifi, ασύρματα τηλέφωνα κι όλα τα σχετικά σκοτώνουν το σπέρμα – πληθαίνουν οι μελέτες επ’ αυτού. Η “λύση” για αυτά τα ζευγάρια είναι η τράπεζα σπέρματος.
Αλλά και με την αναγνώριση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων τα οποία πλέον δικαιούνται να γίνουν και γονείς, πάλι η επιστήμη εδώ μπορεί πλέον να κάνει το “θαύμα” της, με το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως.
Έτσι το προϊόν “μπεμπέ” έχει καταλήξει να είναι μια πολύ καλή μπίζνα. Σύντομα και στα ebay και amazon, η κινέζικη διαδικτυακή αγορά ίσως αργήσει λίγο λόγω… baby controls!
Από την άλλη, κάποιοι έχουν βρει τον αυνανισμό που θρέφει την οικογένεια. Ένας ανώνυμος δότης, σύμφωνα με την mirror, αποκάλυψε πως είναι δωρητής σπέρματος για περισσότερα από 15 χρόνια. «Δεν είναι απλό πράγμα ξαφνικά να μαθαίνεις πως ο σύζυγός σου δεν έχει έξι παιδιά αλλά 60! Είναι ένα μυστικό που θα πάρω μαζί μου στον τάφο μου» λέει ένας δωρητής.

Ένας άλλος αποκαλύπτει ότι συναντά ανθρώπους σε ξενοδοχεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, τουαλέτες pub, και καφετέριες και δωρίζει εκεί το σπέρμα του! Το φαινόμενο αυτό έρχεται στη δημοσιότητα από ένα ντοκιμαντέρ του BBC.
Ένας άλλος δωρητής ο Jason λέει πως προτιμά τη φυσική σπερματέγχυση κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις καθώς έτσι το σπέρμα βγαίνει με 20 χιλιόμετρα ανά ώρα και άρα είναι πιο… αποτελεσματικό! Από την άλλη ο George βοηθάει κυρίως ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών να αποκτήσουν παιδιά γιατί απλά «μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο. Το μόνο που ζητάω είναι τα χρήματα για τη βενζίνη μου».
Αλλά οι περιπτώσεις αυτές ωχριούν μπροστά στην επόμενη, που… πάει για “παγκόσμιο” ρεκόρ:
Ο 41χρονος Σάιμον Γουότσον είναι μη πιστοποιημένος δωρητής για περίπου 16 χρόνια, δίνοντας σπέρμα περίπου μια φορά την εβδομάδα.
«Συνήθως γεννιέται ένα παιδί την εβδομάδα. Ως τώρα πρέπει να έχουν γεννηθεί περίπου 800, οπότε σε περίπου τέσσερα χρόνια θα σπάσω το φράγμα των 1000 παιδιών» λέει σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
«Έχω παιδιά από την Ταϊβάν έως την Ισπανία. Θα ήθελα να έχω το παγκόσμιο ρεκόρ στο θέμα» αναφέρει.
Όπως αναφέρει το BBC ο Γουότσον χρεώνει 50 στερλίνες για τις υπηρεσίες του και οι περισσότεροι πελάτες του τον βρίσκουν στο Facebook.
Κι εδώ γεννάται το εύλογο αλλά και ηθικό ερώτημα: Στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που ζούμε με τις πολλές μετακινήσεις πλέον πληθυσμών, τι θα γίνει αν κάποια από αυτά τα παιδιά συναντηθούν και ζευγαρώσουν;
Μια είναι η απάντηση: Αιμομιξία!
Κι ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι απαγορεύονται οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ αδελφών, ξαδελφών, ακόμη και δεύτερων, όχι για λόγους θρησκείας ή ηθικής, αλλά των χρωμοσωματικών ανωμαλιών που προκύπτουν, από την άλλη σπέρνουν παιδιά του ιδίου πατρός, αλλά χωρίς ταυτότητα, αβέρτα κουβέρτα.
Βρετανοί ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Λιντς και του Μπράντφορντ πραγματοποίησαν μελέτη, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Lancet». Μελέτησαν 13.500 περιπτώσεις αιμομιξίας, δηλαδή γεννήσεων παιδιών που προέκυψαν από αδέλφια ή πρώτα ξαδέλφια και διαπίστωσαν ότι παρουσιάζουν περισσότερα οργανικά προβλήματα και ανωμαλίες σε σχέση με τον μέσο όρο του πληθυσμού.
Συγκεκριμένα, η ερωτική σχέση μεταξύ πρώτων ξαδερφιών διπλασιάζει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με γενετικά ελαττώματα. Δηλαδή, ένα μωρό στα τρία θα γεννηθεί με κάποιο πρόβλημα.
Οι κίνδυνοι που παρουσιάζονται σε τέτοια παιδιά, αφορούν κυρίως σε τερατογενέσεις, το νευρικό σύστημα, τον εγκέφαλο και την καρδιά, ενώ οι πιθανότητες το βρέφος να μην επιβιώσει είναι διπλάσιες από τον μέσο όρο.
Αν, μάλιστα, η μητέρα έχει ξεπεράσει το 34ο έτος -κάτι που είναι πλέον σύνηθες στον δυτικό κόσμο- τότε τα ποσοστά εκτινάσσονται.
Σίγουρα κάποιοι το βλέπουν όλο αυτό μόνο σαν χρήμα. Τα ζευγάρια θέλουν να καλύψουν τις επιθυμίες τους, αφού έζησαν πρώτα και την “έξυπνη” τεχνολογία παντού – πρώτα καριέρα και μετά παιδιά.
Αλλά αυτοί που δίνουν το πράσινο φως να γίνεται αυτό σε τέτοιο εύρος, είναι αυτοί που μισούν τον άνθρωπο και ψάχνουν διάφορους τρόπους να τον καταστρέψουν. Λίγο από δω, λίγο από κει, σε λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα