Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς διαλέγουν οι γυναίκες τους άνδρες;


Το πρόσωπο του άνδρα δίνει πολύτιμες πληροφορίες στη γυναίκα.
Οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν να μας εκπλήσσουν με τα ιδιαίτερα ισχυρά χαρίσματα, ένστικτα και ικανότητες που χαρακτηρίζουν τη γυναικεία φύση τους.
Οι γυναίκες με τη βοήθεια του υποσυνείδητου τους, είναι ικανές να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο των ανδρών τα διακριτικά εκείνα σημεία που μαρτυρούν το βαθμό ενδιαφέροντος τους για τα παιδιά. Με βάση αυτή την αίσθηση καθορίζεται κατά πόσο επιθυμούν να έχουν μαζί με ένα συγκεκριμένο άνδρα, μια μακροχρόνια σχέση ή όχι.
Η κρίση των γυναικών για την αρρενωπότητα των ανδρών που βασίζεται στα στοιχεία που βλέπουν στο πρόσωπο τους, συμβαδίζει με τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα των ανδρών.
Δηλαδή αυτούς, που οι γυναίκες όταν τους δουν στο πρόσωπο, κρίνουν ότι είναι περισσότερο αρρενωποί, έχουν ψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη είναι η ανδρική σεξουαλική ορμόνη που καθορίζει τα αρρενωπά χαρακτηριστικά και τη σεξουαλική ορμή και διάθεση.
Με λίγα λόγια οι γυναίκες είναι εξαιρετικά ικανές, βλέποντας ένα άνδρα στο πρόσωπο, να υπολογίζουν στο υποσυνείδητο τους, τα επίπεδα τεστοστερόνης του και το πόσο ενδιαφέρεται για τα παιδιά.
Τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά αυτά συμπεράσματα προέκυψαν από έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

Στην έρευνα συμμετείχαν 39 φοιτητές. Λήφθηκαν φωτογραφίες του προσώπου τους όταν αυτοί είχαν ουδέτερη έκφραση. Λήφθηκαν επίσης δείγματα σάλιου τους στα οποία μετρήθηκε το επίπεδο τεστοστερόνης του κάθε ανδρός.
Οι ερευνητές έδειξαν στους άνδρες φωτογραφίες ενηλίκων και παιδιών. Οι άνδρες έπρεπε να δηλώσουν τι τους άρεσε περισσότερο, από τις φωτογραφίες παιδιών και ενηλίκων.
Οι φωτογραφίες των ανδρών παρουσιάστηκαν σε 29 φοιτήτριες. Ζητήθηκε από τις γυναίκες αυτές να αξιολογήσουν τον κάθε άνδρα με βάση τη φωτογραφία του.
Οι γυναίκες έπρεπε να βαθμολογήσουν τον κάθε άνδρα ανάλογα με το τι νόμιζαν βλέποντας τη φωτογραφία του, για τα ακόλουθα:
  1. Το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τα παιδιά
  2. Την αρρενωπότητα του
  3. Την ελκυστικότητα του.
Επίσης ζητήθηκε από τις γυναίκες να απαντήσουν ποιους άνδρες θα προτιμούσαν για βραχυπρόθεσμους ρομαντικούς συντρόφους και ποιους για μακροχρόνιο δεσμό όπως ο γάμος.
Τα αποτελέσματα είναι πράγματι ενδιαφέροντα:
  1. Οι άνδρες που οι γυναίκες υπολόγισαν, ότι έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και αγάπη για τα παιδιά, ήσαν πράγματι οι άνδρες που είχαν αρχικά δηλώσει ότι ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα παιδιά
     
  2. Οι άνδρες τους οποίους οι γυναίκες θεώρησαν με βάση τις φωτογραφίες προσώπου, ότι ήσαν περισσότερο αρρενωποί ήσαν πράγματι οι άνδρες που είχαν τα ψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους
     
  3. Οι γυναίκες δήλωναν ότι ελκύονταν περισσότερο από τους άνδρες που είχαν ψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης. 
  4. Όμως ο βαθμός ελκυστικότητας του ανδρός για μια μακροχρόνια σχέση, εξαρτιόταν από την αντίληψη που είχαν οι γυναίκες για το πόσο αγαπούσε ένας άνδρας τα παιδιά.
Φαίνεται λοιπόν, ότι το πόσο ένας άνδρας αγαπά και ενδιαφέρεται για τα παιδιά, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ελκυστικότητα που παρουσιάζει για μια γυναίκα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση όπως ο γάμος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα