Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τα «γεννητούρια» του τυφώνα Ίρμα



Μοναδική φορά που δεν λέμε, Να σας ζήσει!, λέμε, Θα μας σκοτώσει…

Γιατί τα νέα φονικά όπλα μαζικής καιρικής καταστροφής, αυτό τον σκοπό έχουν.
Όπως έχω ξαναγράψει, η πληροφόρηση των αμερικάνων ακτιβιστών είναι τόσο μεγάλη που δεν προλαβαίνεις να την παρακολουθήσεις. Ο ένας μετά τον άλλον ανεβάζει στο διαδίκτυο αυτά που είδε και πρόσεξε και ανακάλυψε, με τις λίγες γνώσεις και μέσα που έχει ο καθένας, αλλά με περίσσιο πάθος. Ο αγώνας είναι άνισος. Αλλά δίκαιος.
Στο βίντεο ενός ακτιβιστή, ένας άλλος πρόσεξε κάτι άλλο. Τη μέρα που “γεννήθηκε” ο Ίρμα, ένα περίεργο τοξοειδές σύννεφο φεύγει με ορμή από την Αφρική κι όταν φθάνει στην υγρασία που είναι σωρευμένη στα νησιά Cape Verde, της δίνει μια τόσο ισχυρή ώθηση που αμέσως γεννά τον τυφώνα Ίρμα.
Η Irma αναπτύχθηκε στις 30 Αυγούστου κοντά στα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου από ένα τροπικό κύμα που είχε απομακρυνθεί από τις ακτές της δυτικής Αφρικής δύο ημέρες πριν, γράφει το βίκι. Δείτε λοιπόν το βίντεο, τι ήταν αυτό το “τόξο” που στόχευσε πάνω από τα εν λόγω νησιά.
Δείτε το βίντεο


Όπως θα δείτε και παρακάτω, δυο μέρες πριν, 28 Αυγούστου, δεν υπήρχε απολύτως τίποτα πάνω από τα νησιά Cape Verde:

Ωστόσο αν κανείς μεγεθύνει την εικόνα, θα δει ότι λίγο πιο πάνω κάτι τρέχει: Αυτά που συνήθως αποκαλούμε χημικές βόμβες, ηλεκτρομαγνητικά κύματα και ένα ρούφηγμα σαν από ηλεκτρική σκούπα της σκόνης από τα παράλια της Μαυριτανίας:

Στις 29 Αυγούστου, το “έμβρυο” του τέρατος που λέγεται Ίρμα, έχει ήδη κατέβει προς τα νησιά και είναι έτοιμο να “γεννηθεί”:

Και στις 30 Αυγούστου έχουμε τα γεννητούρια, λίγο ακόμα πιο κάτω, τελείως φάτσα στο Ντακάρ:


Τώρα, ψάχνοντας τι στρατιωτικές ή καιρικές εγκαταστάσεις υπάρχουν στην Αφρικάνικη γύρω περιοχή, δεν βρήκα πολλά, αλλά βρήκα ένα και καλό:
Όπως διαβάζουμε και στην περιγραφή των getty-images στο χωριό αυτό του Ντακάρ, το 2006, η ΝΑΣΑ σε συνεργασία με το τοπικό Πανεπιστήμιο έστησαν ένα μεγάλο ραντάρ που έχει σκοπό να μελετήσει “τη γέννηση και την εξέλιξη των κυκλώνων”.  
Πέρα από την περιγραφή των εικόνων δεν βρήκα απολύτως καμία άλλη πληροφορία, πλην της ΝΑΣΑ αυτό
https://ghrc.nsstc.nasa.gov/uso/ds_docs/namma/namsenegal/namsenegal_dataset.html
για τα Radiosondes που εξαπέλυσε τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη του 2006 για να μελετήσει την ατμόσφαιρα.
Να σας ζήσουν, λοιπόν, οι κυκλώνες και να τους χαίρεστε. Πόσους θα φάτε ακόμα; Ο κόσμος αφυπνίζεται και η Θεία Δίκη μαζί με την ανθρώπινη σύντομα θα ‘ρθει. Τα θύματα του απάνθρωπου περιβαλλοντικού πολέμου ζητούν δικαιοσύνη. Αλλά πιο πολύ, την αποζητούν αυτοί που είναι ακόμα ζωντανοί…


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα