Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΗ


Ποιος Χίτλερ και ποιος Στάλιν. Αυτά είναι παιδιά του κατηχητικού, όπως θαρρούμε στη σκέψη ότι είναι αυτό το εκκλησιαστικό σχολείο, αν συγκρίνουμε τον Γερμανό και τον Γεωργιανό με τον Ισπανό Θωμά Τορκεμάδα, τον μέγα αρχιεροεξεταστή. Μιλάει η Ιστορία. Προσκοπάκια μοιάζουν μπροστά στον Τορκεμάδα άπαντες οι βασανιστές, επώνυμοι κι άγνωστοι κάθε χούντας.
Στο φινάλε όλα αυτά τα τέρατα έφθασαν στα άκρα, τον ανείπωτο πόνο στα Άουσβιτς και τα κρατητήρια τα αστυνομικά στο όνομα της ιδεολογίας τους, της πατρίδας τους, της εξουσίας τους. Αυτός ο καταραμένος Τόμας ντε Τορκεμάδα, από σόι μεγάλο εκχριστιανισμένων Εβραίων, βασάνιζε και σκότωνε στο όνομα του Θεού, μάλιστα της θρησκείας της αγάπης. Του χριστιανισμού.
Ηγούμενος σε μοναστήρι για 22 χρόνια ο Τορκεμάδα και προσωπικός εξομολόγος τόσο της θρησκόληπτης ξεκωλιάρας Ισαμπέλ, βασίλισσας της Ισπανίας, αλλά και του καπετάν μαλάκα Φερδινάνδου, συζύγου της Ιζαμπέλας και βασιληά. Να τον πεις απάνθρωπο; Τον χαϊδεύεις. Κατάφερε να μεταφέρει την Κόλαση στη γη. Γραφικούς χαρακτηρίζω τους τζιχαντιστές με τα πολύνεκρα τρομοκρατική κτυπήματα, δεν τους βάζω στο ζύγι με τον πεφωτισμένο αυτόν βρωμόπουστα, τον καταραμένο Τορκεμάδα.
Σαδιστής. Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία. Πώς να εξηγήσεις αυτά που έκανε. Που διάταζε να κάνουν άλλοι κι αυτός παρακολουθούσε τους βασανισμούς. Να υποφέρουν εκείνοι που υποτίθεται δεν άξιζαν τη θεία χάρη, διότι ήταν αιρετικοί, βλάσφημοι, μάγοι, τους άρεσε να πηδάνε άνδρες, να τους πηδάνε αγοράκια, να είναι μάντεις, τοκογλύφοι, όποια κατηγορία βόλευε τον Τορκεμάδα σε βάρος κυρίως των με το ζόρι βαπτισμένων καθολικών, πρώην Εβραίων.

Ακατανόητο, θα πεις, το ότι κατά 99% πρώην Εβραίοι που για να μην τους σκοτώσουν οι φανατικοί Ισπανοί χριστιανοί, ήταν τα θύματα του επίσης καταγόμενου από εβραϊκή φάρα Τορκεμάδα. Σταματάει το μυαλό! Να υποπτεύεται κάποιον ότι παραμύθι είναι χριστιανός, όταν εκείνος προηγούμενα τον απείλησε να αλλαξοπιστήσει, διαφορετικά θα τον έριχνε στην πυρά. Και μετά τον καταδικάζει πάλι, αφού ο φουκαράς για να γλυτώσει τον εαυτό του και τα παιδιά του, είχε δεχθεί να δει το φως το αληθινό στο πρόσωπο του Ιησού.
Βασιληάς του τρόμου ο Τορκεμάδα. Στην ταινία «Χριστόφορος Κολόμβος» γυρίζεις το πρόσωπό σου από την οθόνη, αποφεύγεις να δεις τον Μάρλον Μπράντο, που παίζει τον Τορκεμάδα, ο οποίος γεννήθηκε το 1420 στο Βεγιαδολίδ και ψόφησε το 1498, σα σήμερα 16 Σεπτεμβρίου. Μέχρι και τον πληθυσμό όλο σε χωριά καταδίκαζε με συνοπτικές διαδικασίες και τους έστελνε στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης.
Όχι απλά Εξέτασης, αλλά Ιεράς. Στο όνομα του Ιησού και του Πάπα της Ρώμης. Η μεν αδερφάρα ο ποντίφικας είχε δώσει το οκέυ για βασανισμούς μέχρι τα όρια Χατζηζήση και Θεοφιλογιαννάκου της ελληνικής χούντας και ποτέ για... δεύτερη φορά. Τον διαβολικό, τον αιρετικό θα τον κακοποιείτε σωματικά, ακόμα και να τον ακρωτηριάζετε, να τον παραμορφώνετε, όμως μία φορά, όχι και δεύτερη ήταν η θεϊκή εντολή του Πάπα της Ρώμης.
Ο Τορκεμάδα, πριν τους στείλει στη φωτιά να καούν ζωντανούς, τους βασάνιζε κάθε μέρα για εβδομάδες, για μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκεται στον Παράδεισο ο αρχηγός της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης που, τελικά, καταργήθηκε νταηλίκι το 1808 από τον…άπιστο Ναπολέοντα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα