Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ριπές ...



Ένα ακόμα παγκόσμιο κάλεσμα σε διαλογισμό για την απελευθέρωση του πλανήτη, βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στην ώρα της επερχόμενης Πανσελήνου στους Ιχθείς, την Τετάρτη 6 / 9, στις 10:02 π.μ. 

Η επιτυχία του προηγούμενου Παγκόσμιου Διαλογισμού Ενότητας που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό συμμετοχής, άνοιξε ρωγμές στο πέπλο της ψευδαίσθησης και τώρα μπορούν να διοχετευθούν ανώτερης βαθμίδας ενέργειες για πρώτη φορά στην Ιστορία της Γαίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Συμπαντικές Δυνάμεις που μάχονται στο πλευρό μας καταφέρνοντας σημαντικά πλήγματα στους "επικυρίαρχους", έχουν επίσης πολλές ευκαιρίες να προσεγγίσουν όσους/ες από εμάς είναι έτοιμοι/ες ν`ανοίξουν τηλεπαθητικά κανάλια επικοινωνίας απ`όπου πολλές και πολύ χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις μπορούν να κατέλθουν στο γήινο πεδίο, για όλους.


Η τηλεπάθεια θα είναι μια από τις πρώτες Ψυχικές μας Δυνάμεις / Ιδιότητες που θ`αφυπνισθεί και θ`αναπτυχθεί στο πολύ κοντινό μέλλον, παράλληλα με το άνοιγμα του 3ου ματιού και την αιθερική μας όραση. Ο εξαγνισμός από τις κατώτερες όψεις μας, καθώς μαθαίνουμε ν`αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχόμαστε όπως είναι, χωρίς να τον κατακρίνουμε μέσα από τα άθλια ενοχικά συμπλέγματα της πατριαρχίας αλλά ούτε και να τον συγκρίνουμε ανελέητα με τα πρότυπα του lifestyle που μας βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ, είναι βασική προϋπόθεση. 
Η συν-εργασία που θα μας ζητηθεί καθώς ήδη ξεκινάει το ομαδικό έργο, πρέπει πρώτα να έχει επιτευχθεί εντός, καθώς συνεργαζόμαστε με τον εαυτό μας καθημερινά, με σκοπό να εγκαθιδρύσουμε μια αδιάβλητη σχέση εμπιστοσύνης, φιλίας και σεβασμού μέσα σε κάθε συνθήκη που βιώνουμε ή έχουμε στο παρελθόν μας βιώσει.
Η ανάπτυξη που επιθυμούμε να προσεγγίσουμε, θα έρθει μέσα από στοχευμένες κινήσεις, με ένα βήμα την κάθε φορά, χωρίς βιασύνη και με πλήρη συνείδηση της προσωπικής μας ευθύνης, απέναντι στον εαυτό μας και το σύνολο της Ανθρώπινης Οικογένειας.
Ο/Η αναζητητής που διψάει για πρόοδο, επιβάλλει τον ρυθμό στην ζωή του/της, αρνείται να εμπλακεί σε καταστάσεις αρνητικότητας και φροντίζει καθημερινά να παραμένει σε όσο το δυνατόν υψηλότερες δονήσεις, στις σκέψεις, στα λόγια και στις πράξεις, επιλέγοντας πάντα το φωτεινότερο σημείο που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και διοχετεύοντας τις Δυνάμεις του/της προς τις αγνότερες προθέσεις που υπερασπίζονται κάθε μορφή ζωής.



Οι πρωτοφανείς ενέργειες που κατέρχονται πλέον στη Γαία αλλά στην ουσία διατρέχουν ολόκληρο τον Γαλαξία που κατοικούμε, αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού μετά από 25.000 γήινα χρόνια. Στο Ηλιακό μας Σύστημα, οι πλανήτες υφίστανται βαθιές τροποποιήσεις στο ενεργειακό τους πεδίο, με αποτέλεσμα πολλές από τις ιδιότητες/ποιότητες που η παραδοσιακή Αστρολογία ερμήνευε γι`αυτούς, να μην ισχύουν πια (Κρόνος, Άρης), ή να ισχύουν με διαφορετικό τρόπο (για τους υπόλοιπους).
Ανάλογα και για τον δικό μας μικρόκοσμο, αρκετές από τις αρχαίες Διδασκαλίες και πρακτικές έχουν σχεδόν αχρηστευθεί και δεν έχουν πολλά πλέον να προσφέρουν. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, οπισθοδρομούν τον αναζητητή παρά τον προοδεύουν.  
Πριν από 2.000 χρόνια περίπου, ο Διδάσκαλος Ιησούς είπε: "μεγαλύτερα θαύματα από αυτά που έκανα εγώ θα κάνετε εσείς" και με αυτό εννοούσε τις ανώτερες συχνότητες κραδασμού που θα έχουμε στην διάθεσή μας μαζί με την φυλετική ανάπτυξη που είναι αναπόφευκτο και αδιαμφισβήτητο γεγονός με την πάροδο τόσων αιώνων. Η εξελικτική διαδικασία δεν σταματάει ποτέ, ούτε και πρόκειται να σταματήσει. Κάθε μορφή ζωής ανεβαίνει αργά και σταθερά στην κλίμακα και τίποτα δεν μπορεί ν`αντισταθεί σε αυτή την τάση της ανέλιξης καθώς είναι σύμφυτη και εγγενής με την ύπαρξη καθαυτή.


Η Εποχή του Υδροχόου, έχει ξεκινήσει και το πρώτο χειροπιαστό της δείγμα ήρθε στην δεκαετία του '60 με το κίνημα των Χίπις που έσπειραν στη Συλλογική Συνείδηση σπόρους εναντίον του πολέμου, υπέρ της Ισότητας των Φύλων και εναντίον της σεξουαλικής καταπίεσης, εναντίον κάθε ρατσισμού, υπέρ της επιστροφής του Ανθρώπου στη Φύση με σεβασμό για τη ζωή, ενώ παράλληλα χτίστηκε μια γέφυρα μεταξύ του Δυτικού ορθολογισμού και των Ανατολικών Φιλοσοφιών που εξοικείωσε τις μάζες με μια διαφορετική προσέγγιση του Εσωτερικού Εαυτού, ανοίγοντας έτσι ένα μονοπάτι που διερευνήθηκε μέσα από τις τέχνες και εμπλούτισε την κουλτούρα των νέων ανθρώπων εισάγοντας νέους τρόπους αυτοέκφρασης και αυτοσυνείδησης. Το σύστημα της ψευδαίσθησης και της διαφθοράς τους πολέμησε με κάθε τρόπο και τους έβαλε στο περιθώριο, στηλιτεύοντας την χρήση ψυχεδελικών ουσιών, συνδέοντάς τους με ένοπλες ομάδες (βλέπε κίνημα "Μαύροι Πάνθηρες"), ακόμα και δολοφονώντας αρκετούς ανθρώπους-σύμβολα (εκτός του John Lenon, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν και άλλες δολοφονίες που καταγράφηκαν ως αυτοκτονίες ή θάνατοι από υπερβολική δόση).
Αυτό που έχει πάντα την μεγαλύτερη σημασία, είναι οι ιδέες εκείνες που τώρα πια έχουν παγκόσμια απήχηση, είναι οι σπόροι που μεγάλωσαν κι έγιναν δέντρα, έτοιμα να προσφέρουν τους καρπούς τους σε ολόκληρη την Ανθρώπινη Οικογένεια.
Κανένα μουσικό ή άλλο κίνημα δεν χρειάζεται πια να προωθεί ιδέες στις συνειδήσεις καθώς αυτές είναι κτήμα και κληρονομιά όλων μας και έχουμε πλέον την δυνατότητα να τις εφαρμόζουμε κατά βούληση και με συγκεκριμένη πρόθεση. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν -ισμό να μας οδηγήσει στο μέλλον που επιθυμούμε να βιώσουμε, καμία "αυθεντία" δεν πρόκειται ν`ανυψωθεί και να στρογγυλοκάτσει επάνω σε κανένα θρόνο, έχουμε τελειώσει με αυτές τις αναπαραστάσεις, οριστικά.
Τώρα ήρθε η ώρα ν`αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να υπηρετήσουμε ανώτερα ιδανικά, ικανά να μας οδηγήσουν σε μια Παγκόσμια Κοινωνία Αδελφοσύνης, Ειρήνης και Ευημερίας.


Το Γήινο Πεδίο είναι ο τόπος της έμπρακτης απόδειξης που θα έρθει μετά από τους αναγκαίους πειραματισμούς και τις τελικές επιλογές που θα τους ακολουθήσουν. Τίποτα εδώ δεν συμβαίνει τυχαία, όλα έχουν λόγο και συγκεκριμένο σκοπό και με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στο σημείο που εμείς οι ίδιοι θέσαμε για τους εαυτούς μας πριν ενσαρκωθούμε, καθορίζοντας με κάθε λεπτομέρεια το Ψυχικό μας Πρόγραμμα.
Το μεγάλο μας στοίχημα κάθε φορά, είναι να θυμηθούμε το πρόγραμμα και να συν-εργαστούμε εσωτερικά, ανοίγοντας τα κανάλια μας για να επικοινωνήσουμε με τον Ανώτερο Εαυτό μας (Ψυχή) και να βαδίσουμε συνειδητά στο μοναδικά προσωπικό μας μονοπάτι.
Η πειθαρχία, η αποφασιστικότητα, το θάρρος, η εμπιστοσύνη, η πίστη, είναι βασικές προϋποθέσεις προόδου, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζουμε σοβαρότατες δοκιμασίες ή απλώς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα απολύτως για όσα μας συμβαίνουν και τι αυτά εξυπηρετούν.
Η επιμονή και η υπομονή έρχονται να προστεθούν και το στοιχείο κλειδί θα είναι πάντα ο ρυθμός με τον οποίο κάνουμε οτιδήποτε. Το φυσικό μας σώμα είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία, είναι ένας πολύπλοκος και θαυμαστός μηχανισμός με τον οποίο αλληλεπιδράμε στο Γήινο Πεδίο. Έχουμε την δυνατότητα να τον κουρδίσουμε όπως επιθυμούμε και να τον προσαρμόσουμε στο έργο που έχουμε αναλάβει κάθε φορά να διεκπεραιώσουμε. Η εστιασμένη Θέλησή μας είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε στην διάθεσή μας και πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε όλο και καλύτερα, όλο και πιο αποτελεσματικά.
Αν ο/η αναζητητής επιθυμεί πρόοδο, τότε οφείλει να πάρει τον έλεγχο του σωματικού του/της φορέα, να ηρεμήσει και να εστιάσει τις σκέψεις του/της, να εξαγνίσει τις επιθυμίες της κατώτερης (εγωιστικής) φύσης του/της και να ανυψώσει τα συναισθήματά του/της ανοίγοντας την αγκαλιά της καρδιάς του/της για να χωρέσει ολόκληρο το Σύμπαν.


Η κρίσιμη περίοδος που διανύουμε, μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με την καθημερινή πρόκληση να παραμείνουμε σταθεροί κι ακλόνητοι στον σκοπό μας, ανεξαρτήτως συνθηκών. Αφού οι προκλήσεις είναι καθημερινές, το ίδιο οφείλουν να είναι και οι στοχευμένες μας κινήσεις και σ`αυτό μονάχα ο ρυθμός που επιβάλλουμε μπορεί να μας βοηθήσει και να μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Καμία τυχαία συμμετοχή σε έναν διαλογισμό, καμία σκόρπια ανάγνωση εμπνευστικών κειμένων ή Διδασκαλιών, τίποτα το απροσδιόριστο δεν θα μας βοηθήσει να σταθούμε όρθιοι, το σημείο της εστίασης αργά ή γρήγορα θα μετατοπιστεί και θα βρεθούμε να κατρακυλάμε σε απότομες κατηφόρες χωρίς φρένα. Κάθε φορά που επιτρέπουμε κάτι τέτοιο να συμβεί, η ανάβαση της επιστροφής προς το σημείο που βρισκόμασταν θα γίνεται όλο και πιο επίπονη και κουραστική.
Ο πόλεμος που διεξάγεται εναντίον μας αδιάλλειπτα, δεν είναι πάντα ορατός ούτε και είναι κατανοητές οι αιτίες που ξαφνικά χαμηλώνουν οι κραδασμοί μας και αλλόκοτες, σκοτεινές σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό μας. Χρειάζεται καθημερινή εξάσκηση για να δυναμώσουν οι πνευματικοί μας μύες, είναι αναγκαία η επιμονή, η υπομονή και η πειθαρχία, μέχρι να σταθεροποιηθούμε και να πάψουμε να ταλαντευόμαστε μπροστά σε κάθε πρόκληση, απ`όπου κι αν προέρχεται. Ο/Η αναζητητής επιλέγει τον τρόπο και την μέθοδο που του/της ταιριάζει και ενδυναμώνει διαρκώς τον εαυτό του/της, θέτοντας εκείνες τις προτεραιότητες που ισχυροποιούν την αύρα και φτιάχνουν την απαραίτητη ασπίδα προστασίας.


Αν λοιπόν επιθυμείς να συμμετέχεις στον Παγκόσμιο Διαλογισμό για την Απελευθέρωση του Πλανήτη, κάνε την επιλογή σου συνειδητά και πάρε την θέση σου ανάμεσα στους συμμάχους σου όλων των διαστάσεων που θα συμπαραταχθούν άλλη μια φορά για να υπηρετήσουν το Φως και το Θεϊκό Σχέδιο. 
Αν έλαβες μέρος στον προηγούμενο διαλογισμό της Ηλιακής Έκλειψης στις 21/8, οι οδηγίες είναι οι ίδιες. Αν όχι, θα τις βρείς [ εδώ ] στα ελληνικά. Ο τρόπος που προτείνεται, αν δεν υπάρχει αρκετή εμπειρία, μπορεί να φανεί σχετικά πολύπλοκος, γι`αυτό και η πιο απλουστευμένη του εκδοχή είναι να συνδεθείς με τον Ανώτερο Εαυτό σου και να του ζητήσεις να σε οδηγήσει, έχοντας σαφή την πρόθεσή σου να βοηθήσεις για την Απελευθέρωση και να υπηρετήσεις το Φως. Να θυμάσαι πως το κλειδί σε κάθε διαλογισμό είναι η αρχική, ξεκάθαρη Πρόθεση που θέτεις καθώς αυτή θα σε συνδέσει σωστά και σύντομα με το σημείο που επιθυμείς. Κάθε φορά, μην ξεχνάς να ζητάς από ανώτερες οντότητες (π.χ. Αρχαγγέλους) να σε προστατεύουν από τυχόν αρνητικές συναντήσεις σε "κακόφημες γειτονιές".

Σ`αυτή την Πανσέληνο, η ενέργεια του Ποσειδώνα (Ιχθείς) δεσπόζει κι αυτό σημαίνει ότι το άνοιγμα της συνείδησης στην 4η διάσταση θα είναι πολύ πιο εύκολο από άλλες φορές. Σημαίνει επίσης ότι είναι καλό και συνετό ν`αποφύγεις ουσίες και κατανάλωση αλκοόλ, αν θες να βιώσεις τους ανώτερους κραδασμούς του Ποσειδώνα και να μην παρασυρθείς στην πλάνη και τις αυταπάτες. 

Καθημερινά
με κάθε σκέψη
με κάθε λόγο
και κάθε πράξη
στέλνουμε ριπές Φωτός
στο σκοτάδι.

Στεκόμαστε
ακλόνητοι
και με ξεκάθαρη πρόθεση
υπηρετούμε
το Ψυχικό μας Πρόγραμμα
και
το Θεϊκό Σχέδιο.

Συν-εργαζόμαστε
με τις Ανώτερες Όψεις
του Εαυτού μας
σε όλες
τις διαστάσεις
και επαναφέρουμε
μνήμες
δεξιότητες
και δυνάμεις.

Τα προσφέρουμε
όλα
για 
όλους
και όλα
πολλαπλασιάζονται.

Και έτσι,
ανεβαίνουμε στην κλίμακα
Όλοι Μαζί.

Και έτσι είναι !


- artist: Daniel Baretto -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα